czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co ma Kora do wydarzeń sierpniowych

hehe.... znam paru ludzi co brali takie "sprzety". wiekszosc z nich byla z nizszych klas spolecznych! w to akurat wierze ze brali po 4 komplety na osobe bo sam te jaja widzialem, i wiekszasc z tych osob miala juz zjeb..a historie kredytowa wiec jak dawali to brali, i odsprzedawali za 100-200 zl np zesawy garnkow, ktorych i tak pozniej nie splacali. do chudy1986 jezeli w niku jest twoj rok urodzenia to jestes dobry. taki mlodziak a potrafi wcisnac gowno! sam zostalem zrobiony przez jedna z firm kredytowych o nazwie "zagiel" 8-9 lat temu ale nie mialem pretensji do sprzedawcy kredytu bo oni tylko sprzedaja produkt to ich robota z ktorej musza wyzywic rodzine! a ze trafiaja sie takie przyglupy co daja sie nabrac to juz inna bajka!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co ma Kora do wydarzeń sierpniowych

w wątku Hattric vs 54 właściciel napisał że komentarz będzie wyłączony założyłem że i automatycznie głos czyli jednak będzie głos?:)

A ja sprzątam po swoim psie,bo uważam że tak należy:)Nie potrzebuję do tego specjalnej torebki ani łopatki-(wystarczy kawałek tekturki i foliówa)Chyba nikomu nie jest fajnie jak wyjdzie z domu i wdepnie...Często widuję p a n i u s i e ,które udają ze nie widzą jakie prezenty zostawiają ich podopieczni (n.p.na chodniku).Posiadanie psa niesie za sobą również obowiązki-o czym niektórzy nie pamiętają :(

wystarczy wolniej jeździć..

oj madzius to zaszalałaś za taką kase takie badziewie

poza tym już większy sens ma dla mnie zakaz posiadania psów w bloku niż podatek za psa, który w żadnym senise do mnie nie raca

w temacie dzieci to tyle że nie raz jakieś maleństwo zrobi "coś" na trawniczku bo mu sie nie chce na góre po schodach chodzić, albo te starsze jtóre zostawiaja łupiny po pestkach pod blokami. Pomine te komentarza ze głupia, ze nie kapująca..itd, a jak czepiacie sie rodziny to przypominacie mi w komentarzach wszystkie mochery z bloku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org