czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obudźmy się, chrześcijanie!

Kochani najgorsze jest to , że ja wyrzuciłam to umorzenie, ponieważ uważałam sprawę za zakończoną:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obudźmy się, chrześcijanie!

Ponadto, sprawa odbyła się w 2003 roku, i własnie wtedy zaczęlam spłacać to, jednak po 6 wpłatach otrzymałam to umorzenie z sądu(także już nie wiem o co chodzi:(chyba muszę się wybrać do radcy prawnego)

jest tu ktos kto sie stara o przyjecie z wawy?

aha!w środe miałem MS zaliczylem!!!!!duzo dalo mi przeczytanie tego forum!i teraz moge śmiało powiedziec trzeba odpowiadac zgodnie z prawda,ten test jest troche pokrecony wiec trudno jest na nim klamac bo to wyjdzie no chyba ze ktos jest dobry w tym, jak tak to podziwiam!ktos ma pytanko to zapraszam na gg 8137031

E-papieros ?
Dla mnie cos co wyglada jak "E-...." to kojazy mi się z czyms internetowym :) ? Papierosa palic w internecie no chyba ze to jakis program gdzie tak przegrzeje Ci procesor ze bedziesz mogl się sztachnąc dymkiem z procesora :)

£

Skoro twierdzicie że na wsi tak super żyje się rolnikom, to dlaczego młodzi ludzie nie zostają tylko migrują do miast a wioski coraz bardziej robią się opuszczone?

Praca na roli jest bardzo ciężka. Rolnik nie weźmie urlopu od krów czy świnek. Praca 7 dni w tygodniu.
Należy się im szacunek .

Do AA5 wystarczy, zresztą błędy w opisach się zdarzają, nawet na opakowaniach.

A co to reklama własnego interesu a moze jakieś płatne ogloszenie -a szkoda pieniedzy Traf sie do nich z reklamacją zakupiontgo tam badziewia to te niesympatyczne dziewy tak Cie potraktują ze wiecej tam nia zajde!A dziewczyny z Klaudi zawsze coś doradzo i sa miłe!TRAFFIC 517-ZEROOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

http://www.tamgdzietaniej.pl/

Wg. mnie jest spoko, tylko po 16:30 jest już za dużo ludzi i nie moge pokazać tego co potrafie. Ajjjj :(. A no i jeszcze najgorsze jest to że jeżdzi sporo ludzi którzy nie umieją jeżdzić i wywalają się na ludzi...

Wow teraz wiem jakie sa ceny :-)
Robie 10 tys km miesiecznie a nigdy nie zwracalem uwagi ile kosztuje :-)

Z tego co wiem to jest ogromne zapotrzebowanie, tylko brak odpowiedzialnej osoby ktora podjelaby sie tego przedsiewziecia.
Poniewaz gra w lidze to 50% a pozostaja jeszcze sprawy formlane, ktore czesto stoja na przeszkodzie.
Jest duzo mezczyzn w Łomży grajacych na dosc wysokim poziomie, ktorzy sami sie organizuja bez trenera ,dlategotez sa plany ale czy sie ziszcza, poczekamy zobaczymy:)

hehe a ile jezdzi takich osob po polskich drogach tez nie umieja i jerzdza i powoduja wypadki cuz ..
tak to jest jak cos jest publiczne a nie prywatne nie masz wplywu bo kazdy ma taki sam dostep

moze w zybim ...

Ta Ben Laden to stary krotkofalowiec jak twierdzi sam o sobie. Pierwsza stycznosc z radiem mial w latach 70-90 kiedy to siedzial w strazy pozarnej. Tak jego zamilowaniem wlasnie stalo sie radio CB bez ktorego zyc nie moze. Radio CB jkest dla niego jak zona, kiedy ma ochote to pije z nim, gada sam do siebie albo pierdolnie radio w gorna czesc obudowy jak mu cos nie pasuje. Anteny ustawione na jego dachu robia tylko smietnik.

I pamietajcie. Ie jest najmocniejsza stacja w tym miescie...jest jeszcze pare innych :D

w ta nie da rady ale moze w nastepna bede w miescie, wiec moze sie skusze :)

Jaki pies, taki właściciel.

Polecam antyradar :D

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org