Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„B. prezydent Płocka...uważa, że został oszukany przez szefa płockiej PiS.” |
Dumne? Moze inaczej - dobrze ze wogole jest jakikolwiek klub. Bo dumnym mozna byc ze zwyciestw albo przynajmniej dobrej postawy strzelone 8 bramek stracone 38, o zgrozo ! To juz nie denerwuje tylko smuci, fakt nie jestesmy ostatni w lidze nawet niedlug mozze bedziemy w srodku tabeli ale klase nizej. Poza granicami miasta, mysle ze jestesmy znani zwlasza jak ktos cieszy sie nabijaniem pkt na ŁKSie Łomża. Nie jestem przeciwnikiem klubu ani wrogiem, denerwuje mnie to ze ciagle sie pisze "trzeba zmienic", "cos zrobic", nowe wladze nowe to, nowe tamto - zwolnic, wyrzucic wszystkich, wyjsc z pilka do ludzi robic turnieje organizowac sparingi nawet mieszkancow z klubem, mecze "pokazowe" i nie tylko w Lomzy ale i miejscowosciach w okolicy - tak wylapie sie zawodnikow ktorzy na boisku przy szkole, po calym dniu pracy, graja lepiej niz "zawodowi" pilkarze ŁKSu. Mozna sie usmiechac ze to bzudra - nic bardziej myslnego. Granie dla pieniedzy a granie z pasja do tad az sie sciemni i robienie tego bo sie to lubi wrecz kocha, to wydaje mi sie znaczaca roznica. Zatrudnic jednego porzadnego obserwatora albo trenera, ktory takiego ma juz ze soba i dzialac. Tylko po co rozwijac cos na czym tak ladnie mozna zarobic, trzeba przetrzec, nawet przemyc oczy i zrozumiec ze to uklad kotry byc moze pozwala zarabiac odpoweidnim osobom, te zas nie dbaja o wizerunek miasta. Bo druzyna ktora ledwo "zipie" to nie powod do dumy...aaaa i Boguski, no tak w koncu z ŁKSu. I co z tego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „B. prezydent Płocka...uważa, że został oszukany przez szefa płockiej PiS.” |
niee raczej kolega nie ma 10 lat i nie został wpuszczony na lodowisko:)
|
|
Re: „B. prezydent Płocka...uważa, że został oszukany przez szefa płockiej PiS.” |
ten cały wudu czy jak mu tam to moze zestroic ale se małego a nie antene a na legionow wcale nie zdziera i stroi super takze polecam
|
|
Wtedy moja Agresja odbiła by się na delikwencie który stwarzał by problem:)a Ty co zaprosiła byś go na kawę gdy interwencja jest jedynym rozwiązaniem??:) Pytania były różnego rodzaju coś w formie ciągnięcia za język np. czy nadajesz się na dowódce,co zrobisz gdy zobaczysz że jeden z Twoich podopiecznych nagle się spóźnia do pracy nie ma chęci,co jeśli nie będą się zgadzali z Twoim zdaniem mówisz jak byś zrobił... może szkoła Policyjna uczy inaczej lecz w niej nie byłem więc nie wiem,co zrobisz będąc na interwencji gdy żona zadzwoniła że pobił ją mąż a następnie podczas jego wyprowadzania ona rzuca mu się na szyje i zaczyna Cie bić żebyś go zostawił,prezentacja siebie,jakie zawody wykonywałaś wcześniej,co jeśli Twoja rodzina nie zgadzała by się to że chcesz pracować w policji,przed wejściem na multi.. wypełniasz ankietę musisz podać swoje cechy pozytywne i potem rozszerzyć i umotywować te zdania,co jeśli na interwencji trafisz na kolegę,czy ufasz ludziom,czy ludzie potrafią kłamać,czy kłamią a jak się dowiedzieć że kłamią... ;-) no nic życzę powodzenia..A co do tych liści Kasiu;-) i mojej agresywności z natury jestem spokojnym człowiekiem;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |