Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS ma program szkodliwy dla kraju |
Zobacz stronę : //www.contrainvitro.pl jeśli chcesz możesz wydrukować listę z tej strony aby zebrać podpisy od swoich bliskich i znajomych. Nie bądź obojętny - daj swój sprzeciw legalizacji i finansowaniu z naszych kieszeni tej rzezi niewiniątek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS ma program szkodliwy dla kraju |
Autor: Ewa Wałkuska (---.techtel.pl) Data: 10-12-08 14:20 Hej. Ja rodziłam miesiąc temu,trzeba miec swoje ubranka dla dzidzi(...) Nie trzeba mieć własnych ubranek, aby tylko na wyjście ze szpitala były. WSzpitalne wcale nie są takie złe, poza tym w szpitalu kikut pępowiny smarowany jest fioletem więc i tak wszystko jest usmarowane. Oto lista ze strony: http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Porod/Co-zabrac-do-szpitala-Wyprawka-do-szpitala nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wychowałem się w Łomży, ale czy to jest powód do dumy? Uważałem, iż m.in. historia ŁKS Łomża powoduje u mnie taką zadumę a ŁKS, jego istnienie, historia jest związana z miastem, jednak się myliłem. Cały czas zadaje sobie pytanie, czy piłkarze ŁKS-u grają dla siebie począwszy od trampkarzy a skończywszy na seniorach, czy dla władz klubu, a może wysławiają Łomże. To jest moje marzenie. Obserwując to, co dzieje się uważam, iż rozgrywki osobiste nie pozwalają na utrzymanie przy życiu ŁKS-u. Ludzie mieszkańcy Łomży piłkarze ŁKS-u grają nie tylko dla własnej przyjemności, ale również dla tego, aby o Łomży mówiono poza jej administracyjnymi granicami. Zniszczyć można wszystko, trudnie odbudować. Uważam, iż władze Łomży powinny być dumne z klubu, a nie narzekać, że jest to stowarzyszenie wymarłych działaczy A co wy myślicie o tym?
|
|
I jeszcze jedno jakaś tam zagubiona sierotka płci żeńskiej napisała że "co wy piszecie o tych brudasach czy tam czeczenach" faktycznie te dziecko nie wie nic o tych lumpach jest po prostu zaślepiona bo wiecie jak to z małymi dziewczynkami chcieli by mieć chłopaka o ciemnej karnacji i dlatego się tak fascynują naszymi gośćmi którzy mają w dupie przepisy a władza sie pewnie tym nie zajmie aż komuś się krzywda nie stanie. tak jak w tych szkołąch dopiero jak dziewczyna skoczyła z okna bo ją tam ktoś smyrał to te pasożyty w sejmie zaczeli wprowadzać mundurki i inne huje muje
|
|
Pieniadze to jedno a mentalnosc to drugie. Nie sade zeby za rok, dwa klub sie podniosl - niestety. Patrzac trzezwo na te sprawe, niestety raz jeszcze, znowu zabraknie woli i checi. Kibice - fakt, sa, dopinguja staraja sie a klub odplaca sie w taki sposob. Niech wyjda do ludi zagraja kilka spotkan dla dzieci z mlodzeza ktore na pewno bedzie chciala sprobowac sil z klubem. Moze wylapie sie kilku utalentowanych, ktorzy czekaja na taka okazje
|
|
Brawo dla władz miasta że nie topią pieniędzy w łksie, ale dlaczego marnują nasze pieniądze na rozbudowę ratusza... Dobrze że stadion będzie dalej remontowany, przecież nie tylko dla piłkarzy ale i lekkoatletów którzy przynajmniej odnoszą jakieś sukcesy w juniorach...
|
|
Będą pieniądze będą sukcesy:) A sportem narodowym jest raczej Piłka Nożna i ma więcej kibiców dlatego klub piłkarski w Łomży jest potrzebny. Oczywiście inne dyscypliny też i życze im jak najlepszych wyników:) £
|
|
Bad boy dzięki za poparcie £
|
|
Fazin sam jesteś zjebany młokosie heheheh CO Się na łyżwach nie umie jeździć to się daje głupie komentarze ??
|
|
przyjmę skuter za darmo :-)
|
|
od 9 do 20.30 jest otwarte
|
|
Mam zaległości za rachunki w sieci komórkowej Era sprzed 9 lat. Po takim czasie znowu dostaję pisma i jakieś straszenia komornikiem.Czy po takim czasie mogą wszczynać jakieś postępowanie egzekucyjne?Kiedyś chciałam tę kwotę spłacić w ratach,jednak przysłano mi decyzję , iż sprawa jest umorzona. Może ktoś miał podobną sytuację??
|
|
|
Jeziorkooo Jazdaaaaaa :P Tam to trzeba umieć tuptać :p
|
|
markac widze ze masz z tym problem ze twoi znajomi wysylaja ci zyczenia za posrednictwem NK, ale poco odrazu swoje zale wylewasz tu? Wez skopiuj swoj pierwszy wpis i powysylaj do tych wszystkich ktozy ci przeslali swiateczne zyczenia za posrednictwem NK. Pokaz najpierw im co o tym sadzisz a nie odrazu pretesje do calego swiata. Swiat idzie do przodu po ulicach nie jezdza juz bryczki zaprzegniete w konie sa samoloty komputery i internet wiec ludzie z tego korzystaja. Zreszta majac okolo 150 znajomych na NK powodow ekonomicznych tez nie kazdy moze wyslac kartke swiateczna. Jeszcze moze zastanow sie czy to sa napewno twoi znajomi czy tylko ludzie ktorych widzialez 2 lub 3 razy w zyciu i odrazu dorzuciles ich do listy po to tylko zeby miec wiecej koleszkow na NK.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |