piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Lech Kaczyński był inwigilowany

Dziekuje za zainteresowanie sprawa ale narazie stanela w miejscu, odezwe sie jak sam bede wiecej wiedział. Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Lech Kaczyński był inwigilowany

Idioto ty jeden jesli to jest niezbedne do usmierzenia chorego to bez problemu dostaniesz to od lekarza, wiec nie pal glupa pacanie...i wiem co mowie,bo tez mialam bliskiego, ktory potrzebowal narkotyku na usmierzenie bolu,a poza tym choremu daje sie dozylnie zeby szybciej pomoglo

Zgadzam się z ostatnimi przedmówcami nienormalne jest to że przysięga ktoś przed bogiem czystośc a na boku każdy księżulek ma dziecko i dla nich to jest normalne a to że ktoś nie może mieć dzieci i invitro dla większości jest jedyną szansa na szczęście jakim jest dziecko. Wolałabym żeby na ten temat niewypowiadali sie ludzie którzy wogóle nie maja o tym bladego pojęcia, nie wiedzą co to znaczy nie móc mieć dziecka a tym bardziej niewiedzą jak to się odbywa. Zrozumie ten kto będzie w tej sytuacji. To jest pomoc ludziom a nie zabijanie czegiokolwiek. wogóle porównanie invitro do rzezi czy aborcji jest idjotyzmem ludzi którzy wogóle nie wiedza co pisz co ma piernik do wiatraka.

12.12.2008 - źródło cen paliw Radio Białystok

Suwałki: E95 - 3,87 zł, ON - 3,89 zł, LPG - 1,99 zł

Białystok: E95 - 3,53 zł, ON - 3,53 zł, LPG - 2,05 zł

Łomża: E95 - 3,67 zł, ON - 3,69 zł, LPG - 1,97 zł

Jakie macie zdanie na temat lodowiska?

£

ja popieram invitro czasem to jest ostatnia szansa zeby miec dzidzusia

to ze jest cos na polkach w sklepach nie znaczy ze mamy dziekowac im, a jak ide do Euro AGD to znaczy ze jak spotkam gdzies hinczyka to mam mu pasc na kolana pzed nim i dzienkowac za jego prace?

tak

nie popieram

napisz coś o nim

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org