Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skoro premier zabrania spowiadać się przed PiS, to znaczy że ma coś na sumieniu |
a ja naprawiałem w nowo powstałym serwisie cb, to jest na ul. poznańskiej ,przy urzędzie celnym. Spoko ludek i ma wiedzę w tym temacie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skoro premier zabrania spowiadać się przed PiS, to znaczy że ma coś na sumieniu |
Swietne upominki mozna znalezc na allegro, polecam ten ponizej: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=496462665
|
|
Re: skoro premier zabrania spowiadać się przed PiS, to znaczy że ma coś na sumieniu |
***** ludzie - nie odbierajcie 10 procentom populacji jedynej szansy na własne potomstwo z powodu pojedynczych KOMÓREK nie będących człowiekiem, które nie mają żadnej świadomości czy czegoś takiego!!! Dlaczego słuchacie wynaturzonych facetów w sukienkach, którym nie zależy na własnym potomstwie (mimo, że wielu je ma), którzy odbierają innym ludziom prawo do szczęścia?
|
|
zaraz po urodzeniu ubierają maluszka w szpitalne ciuszki. warto mieć juz na potem własne pieluszki i chusteczki do pupci, po 3 szt body spioszki i pajacyki aby nie chodzić i nie prosić bo sie zabrudziły. i łapki niedrapki koniecznie,!! i ze 3 pary skarpetek zazwyczaj ubranka sa za duże a skarpetki przytrzymają je na miejscu. ja żadnych kosmetyków nie brałam dla małego, pielęgniarki wszystko maja. na wypis potrzebny jest pełen komplet ubranek stosownie do temperatury na zewnatrz, pielęgniarka pomaga ubrać maluszka i dopilnowuje aby wszystko było dobrze. a i moja położna mowiła ze powinny to być nowe ubrania na wyjście aby dziecko miało szczęsliwe życie :) to tak do kolejnych przesądów :P
|
|
Stanowczo odradzam Shell (koło Konarzyc)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |