Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chory pseodo wyborca szkodliwy dla tego forum |
Ja to się dziwię, że są jeszcze ludzie, którzy w to wierzą...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chory pseodo wyborca szkodliwy dla tego forum |
Zgadzam sie z przedmowca, ksieza niech sie lepiej zajma swoimi dziecmi, bo dzieci z invitro nie rozwijaja sie w jakichs inkubatorach, czy probkach tylko w lonie matki co jest naturalne a nie wbrew naturze, wbrew naturze jest to,ze ktos jest bezplodny i nie moze miec dzieci,bo nie wytwarza komorek czy jajnikow.I to jest cud i dar od Boga bo to jest nowe zycie, ktorego mialo wcale nie byc.
|
|
I jeszcze tu. http://www.mamydziecko.pl/artykuly/ciaza_i_porod/co_zabrac_do_szpitala.html £
|
|
Kola gangsterka w łomży to była ale 10 lat wstecz teraz niema nic:) tylko dzieci co myślą że są Bóg wie kim w łomży:) do do sklepu to nie dla mnie takie dopalacze, potrafie wyjść na parkiet i się dobrze bawić nawet bez browarka, kawa czy 2 i browarki to jak coś są moje dopalacze:) ale jak już ktoś bierze od dawna te dopalacze do potrzebuje czegoś mocniejszego:P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
po przeczytaniu postów gówniarza z nikiem CZECZEN CZECZENOWICZ myślę sobie że tu na tym forum wypowiadają sie tylko upośledzone dzieci czeczeńskie no i oczywiście my Polacy moim zdaniem jak oni tak na wesołej szaleją to powinno się dla nich odgrodzić kawałek terenu wysokim płotem pod prądem powiązać kopyta i wrzucać resztki z masarni albo won do rosji aha i ktoś tam napisał żeby zgłaszać na policję to coś zmieni? jesteśmy w polsce kraju bezprawia gdzie menty i inne kórestwo mają lepiej niż prawi obywatele więc na moje oko nic by z tego nie przyszło można by ewentualnie zrobić protest mieszkańców wraz z zebraniem podpisów że niechcemy tu tych mówiąc delikatnie czeczeńców
|
|
Obserwator jesteś głupi jak but z lewej nogi . Nie pomyślałeś o tym że nie które kobiety chcą mieć dziecko ( ale nie mogą lub z druga z stron nie może ) Cóż taka kolej rzeczy !! A powracając do tematu .Dla kobiety macierzyństwo to piękna rzecz oczywiście jeżeli jest na to przygotowana .A też dla mężczyzny jak kocha kobietę i wie że będzie miał syna lub córkę jeszcze wielka radość w ognisku domowym. Wiec nie szerz głupot o metodzie in vitro !!!!!!!!! Bo księża nie są lepsi . Takos
|
|
Nie ufam Liberty i wszystkim innym ubezpieczeniom załatwianym przez telefon/internet ;] Dziękuje wszystkim za pomoc. Wybór padł na Ergo Hestie ;] Może ktoś tam już ma auto i może co nie co powiedzieć o tej firmie ubezpieczeniowej? :)
|
|
jasiu może dziękować, i padać na kolana nie koniecznie trzeba :) ale po co po nich jechać od razu
|
|
mam pytanko interesują mnie nawigacje gdzie w Łomży można najlepiej kupić no i serwisować
|
|
kupilem ram (2gb) do moich 1,5 gb no i wkladam ta nowa ksoc i nie chce mi sie zapalic monitor jak wyjme 512 mb to wsyztsko jest ok wiecie moze dlaczego trak sie dzieje?
|
|
Gdzie w Łomży można sprzedać aparat cyfrowy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |