wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cynizm i hipokryzja PiS w wykorzystywaniu różnych sytuacji do celów politycznych

pzdr. dla kumatych łomżyńskich składów. A dla lamusów pogarda którzy umieja tylko pierdolic przy monitorze *** im do ryja z urzędu ciach

£

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cynizm i hipokryzja PiS w wykorzystywaniu różnych sytuacji do celów politycznych

zwróć uwagę na końcówkę adresu w podanym linku, przyporządkowany jest do jej konta, loginu itp, nic się nie zarabia

Jarek

Re: Cynizm i hipokryzja PiS w wykorzystywaniu różnych sytuacji do celów politycznych

dzięki za opinie :) Upewniłem się teraz też że lepszym wyborem będzie nowa Kia

Powiem tak: Kia Sportage to jedyny samochód z tej stajni który m się podoba zarówno pod względem designu jak i funkcjonalności. Jakie to ma znaczenie czy Koreński czy japoński, teraz nawet toyota nei jest japońska tylko chińska ( oprócz Land Cruisera który w dalszym ciągu jest składany w japoniie ale i tak przez chińczyków )

,,Jeśli masz wolną chwilke i brakuje ci pieniążków zapraszam na stronę www znajdziesz tam sposob na łatwą kase bez wysiłku,,

nawet w to nie wejde - nie ma czegos takiego jak latwa kasa bez wysilku... na wszystko trzeba zapracowac,pieniadze z nieba nie spadaja...

czy ktos wie w jakich godzinach sa na tym oddziale odwiedziny?? tzn noworodkowy czy jak tam

Gdzie widzieliście najtańszy gaz w Łomży lub okolicy?
Ja osobiście najtaniej widziałem w Chojnach 1,90zł/l

mam na sprzedasz skuterek marki peugeot są chętnie !!!??? prosze pisac tu albo na kom-508685195

Takos

tak klub naprawde spoko kulturka,fajna muza,jest jak pogadac i jest z kim pograc........a co do obslugi jak juz wspominalem i moj przedmowca...kiedys byla lepsza.milsza i czlowiek nie musial dlugo prosic i czekac.......wszysto z łaska-pozal sie Boze

Takos

witam,
po pierwsze na poczatek kup sobie body z kitem, dlaczego ? mimo ze kit jest badziewmny.
dlatego ze musisz sie zdecydowac co chcesz fotografowac.
ja mam kilka obioektywow a uzywam teraz w sumie tylko jrdnego, 50mm f,18 Canona, chyba najtanszy obiektyw na rynku , jest jak zabawka bo z plastiku ale zdjecia portretowe robi niezle i dla poczatkujacych jest rewelka, ba nawet zaawansowani robia tym zdjecia, mam 400d i nie moge narzekac.

zdjecie robione kitowym obiektywem:

http://www.obiektywni.pl/galeria/fotografia-372060.php

zdjecie 50mm f1,8 Canon:

http://www.obiektywni.pl/galeria/fotografia-373599.php

powodzenia w wyborze i przede wszystkim w robieniu zdjec

Witam wszystkich zainteresowanych odbywaniem się zajęć z zakresu walki wręcz a także samoobrony Krav Maga.Jeśli zbierze się odpowiednia ilość uczestników to w naszym mieście będzie działać ta sekcja.Dnia 23.01.09 o godzinie 17 i 24.01.09 o godzinie 10 odbędą się treningi szkoła podstawowa nr 2 ul.Piękna2.Jakiekolwiek pytania proszę kierować pod numer 508155159 , należy również potwierdzić swoje przybycie wysyłając sms z imieniem i nazwiskiem i że jesteśmy z Łomży.Fantazjusz myśłę że powinieneś przyjść na trening i sam ocenisz czy jest to dla ciebie .Pozdrawiam

jasiu smietana (...)

Do "jasiu_smetana" :
" Ludzie zejdźta z drogi bo Jasiu_smetana jadzie" !!!!( melodia piosenki Skaldów "Ludzie zejdźcie z drogi..."

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

A do czego jest Ci potrzebna taka sala? Ćwiczysz przed jakimś egzaminem sprawnościowym?

Polecam dr Śliwecką albo dr Nizik

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org