Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie te oficerskie honory? |
dzisiaj rano zgubiłam mundurek w drodze do szkoły. był to mundurek damski z PG8. jesli ktos znalazł bardzo proszę o kontakt . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie te oficerskie honory? |
Autor: NaLajcie (---.techtel.pl) Data: 09-12-08 20:10 No to miałaś dziką faze hehe nie no bez jaj GŁUPOTA LUDZKA NIEZNA GRANIC wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK) Tzn?
|
|
Samsing5 ja Łomży nie porównuje do Suwałek tylko do tych miast gdzie gdzie paliwo jest znacznie tansze a tych miast jest naprawdę sporo. Dwa niepatrze na ceny LPG bo nie korzystam z tego i też bo ceny tego zawsze były o wiele niższe niż E95 i ON więc przy już i tak niskiej cenie 2.1 zl obiżka na 1.97 gr nie jest dla mnie zbawieniem:)
|
|
to cie beda w morde ruchac ANONIMOWIEC hehehe pokay jape
|
|
jak zostawiasz to zeczy nowe a nie uzywane wiec ten przesąd nie jest własciwy
|
|
za 10 zł to sobiemożesz skure z małego na głowe zciągną
|
|
Witam,czytając to wszystko miałam mieszane uczucia..-czyli momentami byłam zaskoczona,zawiedziona,zniesmaczona,czasem nawet czułam strach a momentami to nawet się śmiałam..albo to wszystko jest naprawdę albo to jedna wielka podpucha i ktoś dobrze się bawi..... A ci Czeczeńcy którzy się tu wypowiadają to mają komputer i internet?czy może poprostu ktoś się pod nich tu podszywa zeby nadać "pikanterii"...?:)
|
|
w niedzielę tankowałem gaz po 1.90zł przy skrzyżowaniu Wojska Polskiego i Sikorskiego.Narazie nie narzekam auto sprawnie pracuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |