poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie te oficerskie honory?

dzisiaj rano zgubiłam mundurek w drodze do szkoły. był to mundurek damski z PG8. jesli ktos znalazł bardzo proszę o kontakt .

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie te oficerskie honory?

Autor: NaLajcie (---.techtel.pl)
Data: 09-12-08 20:10

No to miałaś dziką faze hehe nie no bez jaj
GŁUPOTA LUDZKA NIEZNA GRANIC

wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)

Tzn?

Samsing5 ja Łomży nie porównuje do Suwałek tylko do tych miast gdzie gdzie paliwo jest znacznie tansze a tych miast jest naprawdę sporo. Dwa niepatrze na ceny LPG bo nie korzystam z tego i też bo ceny tego zawsze były o wiele niższe niż E95 i ON więc przy już i tak niskiej cenie 2.1 zl obiżka na 1.97 gr nie jest dla mnie zbawieniem:)

to cie beda w morde ruchac ANONIMOWIEC hehehe pokay jape

jak zostawiasz to zeczy nowe a nie uzywane wiec ten przesąd nie jest własciwy

za 10 zł to sobiemożesz skure z małego na głowe zciągną

Witam,czytając to wszystko miałam mieszane uczucia..-czyli momentami byłam zaskoczona,zawiedziona,zniesmaczona,czasem nawet czułam strach a momentami to nawet się śmiałam..albo to wszystko jest naprawdę albo to jedna wielka podpucha i ktoś dobrze się bawi.....

A ci Czeczeńcy którzy się tu wypowiadają to mają komputer i internet?czy może poprostu ktoś się pod nich tu podszywa zeby nadać "pikanterii"...?:)

w niedzielę tankowałem gaz po 1.90zł przy skrzyżowaniu Wojska Polskiego i Sikorskiego.Narazie nie narzekam auto sprawnie pracuje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org