poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trzech na jednego

http://biela.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDE1MjcuaHRtbA==

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trzech na jednego

A teraz kilka słów do Green'a, który napisał:

"no pewnie ze subaru ale nie wiem po co ci takie wynalaski skaplikowane w naprawach i wogle jak ci cos siadzie to serwis kup iakiegos niemca lepiej i mie mowie tu o skodach bo to tylko udawane niemcy niby vw a na karzdej czasci pisze made in france czyli skody powstaja z czesci podrubkowych tanichzamiennikuw uwieszmi znam sie na samochodach"

Jak już mówimy o narodowościach poszczególnych marek to musisz wiedzieć, że od dłuższego czasu nie ma praktycznie marek samochodów które byłyby tylko niemieckie, tylko japońskie itd... Chodzi o to, że większość koncernów zleca wykonanie poszczególnym firmom określonych podzespołów.... podam za przykład firmę Bosch , która wykonuje pióra do wycieraczek czy żarówki , które są następnie montowane w wielu modelach samochodów należących do różnych koncernów, taka sama sytuacja jest np. z wtryskami do diesli jak i wieloma innymi podzespołami... Podałem taki najprostszy przykład :)

Jest w Łomży jakis klub siatkarski chlopaków???

Jeśli masz wolną chwilke i brakuje ci pieniążków zapraszam na stronę www znajdziesz tam sposob na łatwą kase bez wysiłku.

http://badanie-rynku.net.pl/index.php?new=488c4f7e22600

Zobacz to Cię nic nie kosztuje
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org