niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przed tragicznymi dla nas rządami PO nikt ostrzegać nie musi.

wiem wiem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przed tragicznymi dla nas rządami PO nikt ostrzegać nie musi.

Witam,

chciałem zapytać osoby które miały do czynienia z tym autem o opinie na jego temat? Przymierzam się do zakupu tego samochodu.Proszę o odpowiedzi osoby które na prawdę miały styczność z tym autem..

no pewnie ze subaru ale nie wiem po co ci takie wynalaski skaplikowane w naprawach i wogle jak ci cos siadzie to serwis kup iakiegos niemca lepiej i mie mowie tu o skodach bo to tylko udawane niemcy niby vw a na karzdej czasci pisze made in france czyli skody powstaja z czesci podrubkowych tanichzamiennikuw uwieszmi znam sie na samochodach

robert napisałam Ci na gg co i jak...
ale ogólnie mówiąc jestem złego przeczucia, że jednak wynik będzie negatywny, nie wiem czemu, ale po tym całym teście tak czuję :(
w ciągu miesiąca mają dać znać :(

Mam pytanie do Was co sadzicie o tych radiach i tej cenie i czy ta antena sie nadaje, chodz co do niej to mam zastrzezenia bo nie wyglada na jakas dobra. Alan 109 ?

http://allegro.pl/item502891742_radio_cb_alan_109_antena_hustler_ic100_oryginal.html

green dziewczyno wez juz sie opanuj i nie pieprz za przeproszeniem glupot... w ktorym poscie zgadzam sie z figlarka? czy w mojej wypowiedzi na temat tych sklepow zauwazylas jakies wychwalanie,cukrowanie? w razie gdyby ci sie cos pomylilo to przytocze ci moja wypowiedz na TEMAT:

'',,figlarka,a czy to wazne gdzie sie ktos ubiera? jesli w ten sposob postrzegasz ludzi to naprawde zal mi twojej nedznej osobki ...
wracajac do tematu - 517 - ok. mila obsluga przede wszystkim - o cenach nie mam zamiaru sie wypowiadac. dla innych tanio a dla innych drogo-kwestia zasobnosci portfela. czasem warto dac i te 200,300 zl jesli towar naprawde nam sie podoba,co nie znaczy ze w jakims innym(tanszym) butiku czy nawet na rynku nie znajdzie sie czegos fajnego w granicach np 20zl :) co do tego drugiego butiku... nie bede oceniala przez pryzmat cen bo jak juz pisalam- wszystko zalezy od portfela kupujacych-ale zwroce uwage na atmosfere. i tu moge powiedziec,ze minus i to calkiem spory za: tzw spojrzenie ,,spod byka,, i miny ksiezniczek obrazonych na caly swiat (zwlaszcza gdy ktos zmierzy jakis ciuch a potem sie na niego nie zdecyduje)

Drogie panie - rozumiem,ze kazdy moze miec zly dzien ale bez przesady! nie siedzicie tam za kare! za swoja(ciezka albo i nie) prace dostajecie pieniadze i waszym zasranym obowiazkiem jest mila i kulturalna obsluga klienta bez wzgledu na to jakby nie byl grymasny... nie podoba sie?! to do widzenia - sądze, ze na wasze miejsce za chwile znalazloby sie z dziesiec chetnych... ''

Z tego co pamietam to figlarke rowniez skrytykowalam za poglad,ze lepszymi ludzmi sa ci,ktorzy ubieraja sie TYLKO w ekskluzywnych butikach,ktorych swoja droga nie ma... Dlatego bylabym wdzieczna,zebys na przyszlosc nie powolywala sie na moja osobe w sytuacjach,gdy nie masz racji... Dziekuje

robi sie off topic

jakość usług w porównaniu z białym marna
mój tata leży teraz w Łomży gdzie został przewieziony z białego
wiec na bieżąco mogę porównywać

co do błędów i spektakularnych wpadek to znana sprawa pana w. który sadził się ze szpitalem ponieważ odmówiono jego żonie badań i w efekcie usunięcia ciąży. zapadł wyrok niekorzystny dla szpitala i zasadzone odszkodowanie. wiec jak widać lekarze w Łomży odmawiają świadczenia usług nie tylko przy porodach. Nędza. niech prywatyzują ten szpital bo teraz i tak nie ma z niego większego pożytku. a jeśli ktoś daje łapówki za porządną opiekę to będzie mógł zapłacić legalnie i wymagać jakości z XXI wieku

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org