Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eksperci ostrzegają przed PiS |
popieram ptysiu masz racje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eksperci ostrzegają przed PiS |
a czyli na L4 nie mozna skrecac tak bo glownie to o te przelozenie mi chodzilo czy morzna na nim skrecac
|
|
Witam Proszę o informacje gdzie w Łomży można zakupic wyroby z wikliny. Dokładnie chodzi mi o kosz na zakupy wykonany z wikliny. Czy w Łomży cos takiego kupię? Pozdrawiam MoTek
|
|
tu bardziej chodzi i przelozenie
|
|
heheh dobre z dupeczkami tylko zamiast ruszać jajami ot będą kijami hahaahha £
|
|
proponuje przejsc sie do 54 i porozmawiac z wlascicielem maja tam katalogi i ceny. Ja ze swojej strony polecam bera lub excalibura one sa popularne w usa okolo 200$ pozdrawiam
|
|
cze Taki typek jak chcesz to mam do sprzedania malo grany kij firmy players kupilem go wlasnie do gry na pocztek,sprzedaj go bo w tydzien po zakupie players-a kupilem "bear-a"
|
|
http://www.autocentrum.pl/oceny/kia/sportage/ prosze bardzo ;]]
|
|
co ciekawe green na stronie od Fina większość osób zachwala to auto :) To mam inne pytanie: co wybrać ? nową Kia Sportage (7 lat gw) czy Subaru Forester grudzień 96 rok (został tylko 1 rok gwarancji)
|
|
Jednym słowem wszędzie oszustwo i złodziejstwo!
|
|
Ma czeczeńskiego Windowsa...zrozumcie go ;] £
|
|
Ja osobiście też odradzam ,liczy się tylko kasa i znajomości.Może jak Sobie załatwisz (za kasę) podanie znieczulenia z lekarzem to będziesz miała,bo w innych warunkach wątpię żeby ci podali.Osobiście odradzam ten szpital do rodzenia ,dno,szambo szkoda słów Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
W tym kraju zawsze jest pod górkę. Nie zdarzyło się aby było z górki Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
i zawaliłeś pewnie szaakal;)
|
|
Jak juz była mowa o sklepach na długiej to teraz moze wspomnijmy o wranglerze i lee ktory jest sasiadem traffica i 517. Co myslicie o tym sklepie i obsłudze w nim???? Takos
|
|
o becikowe składasz faktycznie na ul. polnej, ale o zasiłek i ten dodatkowy 1000 zł to raczej w mopsie na ulicy dwornej. (ale ręki sobie uciąć nie dam)
|
|
Oglądać do końca ! http://pl.youtube.com/watch?v=2UOIwWEX71I A jak u Ciebie wyglądał pierwszy dzień w pracy ? ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jak się jeździ niewiadomo jak to się gubi ale mało kiedy tablice wczoraj mi znajoma pisała na gg że urwała kolo w oplu tigra to myślałem że poszcze się ze śmiechu jak można urwać koło jeszcze w zime :) trzeba mieć specjalne zdolności jakieś tobie zaś życzę powodzenia w szukaniu tablicy bądź wyrabianiu drugiej Pozdero Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |