Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postąpiła JAK TRZEBA |
W Łomży się nie spotkałem jeszcze z tym aby można było kupić,najlepiej by było - allegro.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postąpiła JAK TRZEBA |
Nie byłbym zwolennikiem takiego sklepu, ale myślę , że utrzymałby się w Łomży. lowca_snow napisał: "tak jak szybko by sie pojawil tak samo szybko by zniknal... zepsul by interes kilku osobom... i te osoby by sie pozbyly problemu :)" Myślę , że trochę przekolorowałeś możliwości łomżyńskiej gangsterki ;)
|
|
A ja jestem tego zdania ze fajnie jest sobie pograc. Oczywiscie wszystko ma swoje granice, ktore czasami latwo przekroczyc ale nie jestesmy przeciez alfa i omega. Czasem przy piwku fajnie jest sobie usiasc przy maszynie i zagrac. Jak da to milo, jak nie to max 30-40 zl i odchodze. trzeba znac umiar i uwazam ze jak ktos go zna, to mu maszyna krzywdy nie robi. Odrobina asertywnosci i bedzie dobrze. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie widze przyszlosci dla takiego czegos w tym miescie zreszta jak i w kazdym mieszkaja idioci ktorzy dewastuja wszystko co spotkaja na swojej drodze nawet taka kamerka nie pomoze ktora wisi na tym "przystanku" z gazetami
|
|
Poczytajcie gazetę to was pooglądam hehe. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie kupujcie grawerowanych tylko wytłaczane i żeby nie były wytłaczane do dołu tylko wybite do góry najlepsze najładniejsze i w takiej samej cenie tylko trzeba poszukac na allegro tego mnóstwo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |