Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosati ostrzega przed PIS. „Ich wygrana to kryzys, jak w Grecji” |
eee nieraz te kozaczki z os.Maria wpie***ły wam i nie wypieraj sie bo wy jestescie jedyni cwani jak jedziecie na te swoje 3 burackie fury srebrne BMW Glof 3 i Audica i jak nagle z tych 3 aut wysypuje sie 30 na 2-3 młodziaków :) Kozaki kozaki.... nie odpisujcie mi nawet bo nie chce mi sie z wami gadac... dobranoc £
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosati ostrzega przed PIS. „Ich wygrana to kryzys, jak w Grecji” |
Death.Race., Eagle Eye, Wanted, 21, Prestige( z 2006r.)
|
|
Nie jestem pewny w tym temacie dlatego, Wtorek, napisałem 'Bodajże' ;)
|
|
Wanted to taki badziew że od tygodnia go katuje po pare minut dziennie i nie mogę skończyć. Film dla opóźnionych w rozwoju...
|
|
Właśnie koniec tych bzdur. Wypierdalać do siebie i tyle w tym temacie ode mnie. Żegnam. PS. I tak dla mnie będziecie czarnymi brudnymi zarośniętymi pałami
|
|
Ryczalt jest dobry, ale nie zawsze. Dla jednego typu dzialalnosci moze byc idealnym wyborem, dla innej wrecz przeciwnie, dlatego nie sugeruj sie tym, jak ktos pisze "taka i taka forma opodatkowania jest najlepsza z najlepszych". Ryczalt jest najprostrzy w prowadzeniu i najkorzystniej sprawdza sie, jesli koszty dzialalnosci sa niewielkie.
|
|
nastepnym razem przyszyj go sobie do reki ... ;-))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |