poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dlaczego jest tak cicho o Smoleńsku?

ja mam 16 lat i mnie nie pusza puki nie bede mial okoczone 18, i ty kur,wa gruby,lks nie ucz mnie co mam robic rosista je,bany,

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dlaczego jest tak cicho o Smoleńsku?

Tylko teraz tak: Ci co pójdą niech uważają na swoje torebki, kieszenie, portfele itp. Dalej - może lepiej nie nam organizować dni kultury czeczeńskiej, tylko czeczenom dniu kultury polskiej, bo jak do tej pory to tej kultury im nadal brakuje. W sumie to niech w dalszym ciągu nasze władze tak głaszczą po głowach ten naród, a będzie cudownie. Już się rozkręcają. Faceci po mieście stadami grasują, kobiety rodzą po 9szt. dzieci, żeby tylko nie wracać do Czeczenii. Tu się panoszą jak gwiazdy, a u siebie siedzą cicho jak mysz pod miotłą - nacisk Rosjan. Ale to jest temat rzeka i chyba nie na te forum.

Jesli pracodawca placi za Ciebie zus, Ty dodatkowo prowadzac dzialalnosc bedziesz musiala placic tylko zdrowotne 212,78zl (dwa razy-Ty i pracodawca-bezsens). Ale musisz sie i tak dowiedziec dokladnie, bo nie jestem pewny.
Znizka przez pierwsze dwa lata Ciebie by nie dotyczyla, bo taki upust jest na spoleczne, a te by placil i tak Twoj szef.
Tak jak pisze hagen jest przy ksiazce przychodow i rozchodow oraz bycia na vacie. Form opodatkowania jest kilka i musisz sama wybrac dla siebie najkorzystniejsza.
Dofinansowania chyba nie uzyskasz z UP, bo jest to przeznaczone tylko dla osob bezrobotnych.

polecam na www.pit.pl
zbieranie takich informacji z wszelkiego rodzaju forumow odradzam.

powodzenia.

Wszystkie te filmy które wymieniłem są najlepsze bo to po prostu klasyki,fantastyczne filmy jak np.Ojciec Chrzestny. Chyba ,że nie oglądałeś a Zielona Mila jest też świetna ale często leci w TV praktycznie co 2-3 miesiące a Corleone jest co pół roku i o późnych porach.

Moim zdaniem takie filmy jak Matrix (trylogia) to już jest klasyka ,ale to jest moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzac!! Według ciebie co jest klasykiem...Pamiętnik Barbie??Oczywiście nie napisałem wielu innych ,bo mi się po prostu nie chciało ;P Jeśli jesteś takim koneserem kina to wymień chociaż 10 "klasyków" tylko nie patrz na filmweb itp. i nie zrzynaj wszystkiego po kolei jak leci ;)

:-) jest też opcja c jak celina

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org