poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk zatopi Platformę

Witam!!
Kochani, mam pytanie i licze na wasze opinie. Jak sądzicie czy pytania na TWO sa takie same jak w trakcie rekrutacji do ABW??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk zatopi Platformę

Witam!!
Kochani, mam pytanie i licze na wasze opinie. Jak sądzicie czy pytania na TWO sa takie same jak w trakcie rekrutacji do ABW??

taaa albo o nozach...

nie chodzi mi o płacenie lekarzom tylko o to co trzeba mieć ze soba dla dziecka jak idzie się rodzić w Łomży a poza tym jak ktoś nie wie to niech się nie wypowiada.
PS.Nie zamierzam nikomu płacić oni i tak niezłą kasę dostają

zapytaj na poczcie jak auto dostawcze to lepiej nie pytaj:) o intenretowych firmach typu direct nie mam pojecia a o link4 zapomnij-drozej chyba sie nie da

no i jest pierfszy patriota-burak :)

Wiele tych co pali maryśkę sięga po twarde narkotyki.Marihuana będzie tak jak i inne narkotyki ale jak nie będą legalne będzie mniej mniej zgonów.Maarcin a co do tego ,że przez marychę nikt nie umiera to gów.no prawda jak będzie otumaniony trochę to może i z balkonu skoczyc itp.Palacz papierosów też nie umiera z przedawkowania tylko na raka.

To popros moze "kozaczkow" z os.Mari moze razem dacie jakos rade chociaz watpie bo oni tez sa zdani na łaske czeczenow. Jak czeczeni im pozwola to wtedy moga korzystac z boiska przy piatce. Takze zostalo wam tylko skamlanie na forum. Jednak cienki ten gruby:)

No tak....
Mało brakowało, a ktoś dałby Ci pracę. Z Twoją mentalnością dziecka nie powinieneś szukać pracy związanej z odpowiedzialnością. Idź najpierw do hurtowni, naucz się czegoś, wydoroślej.
To samo dotyczy innych matołków, którzy szukają pracy w "zarządzaniu i marketingu", albo są "informatykami". Jedyne, co umiecie, to pisać sms-y. Ale komu z pracodawców jest taka umiejętność potrzebna?

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org