poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk? Kaczyński? Czy oni są z Łomży?

www.google.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk? Kaczyński? Czy oni są z Łomży?

Bo nie dajecie nawet najmniejszych powodów żeby mieć do was szacunek:) Rosja wasz największy wróg. To czemu Panie Czeczenowicz nie walczysz za swoją Ojczyznę za wolną Czeczenie no powiedz czemu?. Więc jeśli siedzisz na dupie i z 3 tysięcy kilometrów potrafisz tylko krzyczeć to się lepiej nie odzywaj. Ojczyzna jest najważniejsza a to że posypiesz tu kurwami hujami itd w dodatku niepoprawnie to wierz mi ale to nikogo nie rusza a w dodatku może kogoś urazić. Pamiętaj też że nie jesteś u siebie i nie jesteście tu zbyt chciani więc siedź cicho i nikommu nie wadź.

cz

Zielona Mila najlepsza z tego co wymieniłeś i to polecam.

w moim zainteresowaniu kiedyś był coneco v3. Co moge powiedzieć na temat poprzedniej wersji? Trzeba iść do sklepu i "poszczupac" ogólnie wg mnie był za bardzo plastikowy, mocowanie gondoli i spacerówki zwłaszcza. Plastik na jednym zamocowaniu - jak dla mnie strach dziecko do niego włożyć. Spacerówka zamontowana na tym wózku nie była stabilna a można było odchylać do tyłu i do przodu. Nie tak jak w innych wózkach sztywne połączenie. Ale design i cena 6 z plusem.
Polecić mogę np. boldera. Ale wyboru trzeba dokonać osobiście;) Co się komu podoba, co ktoś oczekuje od wózka.

szczegolnie widac, ze ty masz dobra prace he
co kilka godzin post na forum

jak bys mial dobra robote to bys nawet nie mial czasu tu zajrzeć

urzad miasta buduje sobie nowy ratusz, a by mogli dac kilka zł dla przedsiebiorczych absolwentow, ktorzy chca robic cos w tym miescie.

Eagle Eye
Mr Brooks
The Edge of love
Elegia
The Bank Job
In Bruges

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

A gdzie prezentacja nielegalnej broni i wykład o AK-47?:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org