poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pękam do teraz ze smiechu po debacie

Chorzy... weź super4 ocb?? to jest tylko wymiana poglądów chyba po to jest forum no nie??

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pękam do teraz ze smiechu po debacie

proste kazdy ma swoj rozum ale to beda palic dzieci narkotyki to gowno tak samo czy handlujesz i czy bierzesz wypaczaja czlowieka i pozbawiaja uczuc i taka jest prawda................ wiem to pod kazdym wzgledem........................sam palilem i wciagalem i nne rzeczy tez robilem to jest hujnia i jak podejmujecie decyzje to niemyslcie o sobie tylko podejmijcie ja np. myslac o swoich rzeczach.................

miło że ktoś przypomniał o tej akcji. dzięki

no właśnie ale jeżeli organy ścigania przejma odpowiednia kontrolę nad tym wszystko bedzie ok gówniarze będą się panicznie bali surowych kar !!

Gdzie najwięcej wyjeliście z maszyny i za ile gdzie?? jakieś porady strategie wszystko na ten temat

czy zauważyliście jak ostatnio spadły ceny LPg? niby dobrze, ale paliwo te nie nadaje się do niczego. Po przejechaniu ok 500km na tej taniżnie zaczął mi wariować samochód. Parownik jest cały oblany w jakiejś bezbarwnej substancji, bardzo gęstej. Nie da się nawet wyregulowć. Pozostało tylko czyszczenie. Dodam, że regenerowałem parownik 2 miesiące temu. Do tej pory było wszystko ok. Odradzam kupowanie tego czegoś. Jeżeli ktoś miał podobne przypadki, proszę pisać. Jeszcze do tematu, która stacje posiadaja dobry gaz??

20zl /// 140 zł kormoran 2>ga maszyna od sciany

w łomży na żabiej, w bok od spokojnej przed zajezdnią mpk.

ja tez niepolecam...................................

haaaah5 ma rację. Dowody należy sprawdzać, ale przy wejściu, bo jak klub w przyszłości będzie miał więcej klientów to barmani nie nadążą i klienci zrezygnują ze stania w kolejce. Co do nieletnich, jeśli chcą się udać do baru posiedzieć przy soczku, albo pograć w bilard niech idą do centrum. Tam jest po prostu rój małolatów. Kiedy ukończą tą upragnioną 18-tkę będą gadać na młodszych kolegów z wielkim oburzeniem, że "gówniarze piją piwo w klubie". Poza tym żaden właściciel nie będzie ryzykował z powodu kilku rozwydrzonych małolatów bez kultury zrzucających się na dwa piwa, bo to żaden zarobek. A gdy klub będzie na poziomie, wiadomo przyciągnie do siebie starsze osoby, ustatkowane o zdecydowanie większej zasobności portfela. Też wybrałbym taką politykę. Pare lat temu również byłem osobą niepełnoletnią. W towarzystwie starszych kolegów poszedłem do Yamy. Wszedłem bezproblemowo, bo nie było ochroniarzy (jakiś zwykły dzien był godzina wieczorna). Starsi koledzy zamawiali piwo, ja nie bo nie chcialem sobie robić wstydu. Bo i po co. Ale uprzejma Pani barmanka zapytala również mnie o dowód i wyjaśniła mi, że jako osoba nieletnia nie mogę siedzieć przy stoliku przy którym jest alkohol. Dzisiaj to oczywiście rozumiem. Wtedy też nie protestowałem, pojechaliśmy do domu. I wszystkim nieletnim radzę aby wybrali takie rozwiązanie. Jeśli chcą wypić - niech robią to w domu za pozwoleniem rodziców.

super4 fakt ale pokusa wygranej jest silniejsza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org