poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Złodzieje z PO odarli nas ze wszystkiego

firma ,,Konrad,, wjazd do Białegostoku, po lewej str. jak się dwupasmówka zaczyna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Złodzieje z PO odarli nas ze wszystkiego

strzeliłaś w 10

a ja za zaciszem 5 lat tankuje i statek jak i bp sie usra :P tam tanio i ok:) najwiecej km robie na tej waszce-2 autami:)

a ja gralem wszedzie heh prawie i ostro mnie te maszyny uzaleznily przeghralem mnostwo pieniedzy mnostwo i jestem debilem bo wszystkie moje problemy zaczynaly sie praktycznie od przegrania duzej sumy w maszyny to jest tragedia i jeden z najgorszych nalogow jakie moze byc lepiej nawet do tych maszyn niepodchodzic ..............naprawde

GrubyŁKS

racja ja wiem ze oni dosc czesto przychodza na kafejke na stary rynek i ostro tam wali w tedy

Rady ani sztuczek na to nie ma, jest tylko czysty przypadek i dużo szczęścia. Ja w Hattricku wrzuciłem 2 dyszki w apexa i za drugim "kręceniem" dała mi 5.000zł na stawce 10(fart jak nic). Innym razem chłopaczek przy mnie wrzucił 15zł i wyjął 1.000zł- też fart, a znowuż innym razem, gostek władował ze 4.000 i wyszedł z podkulonym ogonem. Metoda jest taka, że jak masz dobry dzień lub usiądziesz w odpowiednim czasie na maszynę, to wygrasz na pewno, bo one poza tym,że mają zabierać kasę, to także ją dają.

misiek_77 napisz na moje gadu bedzie prosciej :) 3622214 :) a co do TSF u mnie to bylo spoko :) a przesiew byl i to uzasadniony bo jesli ktos nie umie nawet przewrotu w przod a co dopiero w tyl... to z czym do ludzi...

wiecie jakie moje zdanie na ten temat?? wole juz zapalic jointa niz palic jakies hu.jostwo z tego sklepu.

apropos polecam legalbuds.com :]]]

Ja będę jechał. Na okęciu będę ok 17. Jak jesteś chętny to pisz na gg 8138970

Re: praca w lomzy
Autor: urzad skarbowy (80.240.162.---)
Data: 10-12-08 00:37

jestescie madrzy ?? odp. mi na pytanie
gdzie w Łomży Politolog dostanie prace ?

Wiem o czym mówisz:)
Niestety trzeba się przekwalifikować;)
Ogólnie humaniści maja marne szanse na znalezienie pracy. Teraz poszukuje się tylko sprzedawców tzw. handlowców:)

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org