Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dość kłamstw PiS |
kurde ty sluchaj no nie wiem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dość kłamstw PiS |
Witam nie wiecie przypadkiem gdzie można tanio kupić uchwyt i ładowarkę samochodową do Mio moov 200??
|
|
pytalem dzisiaj w roznych sklepach m.in. w media expercie i co do uchwytu to nie maja a kabel kosztuje ok 100zl wiec za drogo gdyz cala nawigacja w sklepie warta jest ok 300zl. A moze komus z was zepsuł sie nawigator i macie niepotrzebny asortyment do niego?? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Większość osób "z wyżu" to informatycy (tak sądzę, i "zarządzający oraz marketingowcy"). A jest to zawód, gdzie łatwo sprawdzić kompetencje i przydatność takiego kogoś. Co umiesz? Piszesz programy? Budujesz sieci? Pozdrawiam.
|
|
np do serwerów ???
|
|
rozbierz se starą i pods statoilem postójcie poczekajcie i zarobicie na nowe sznurówki....i TAM SIE TAK QURWA NIE WOŹ BO CI WYJEBIE!
|
|
Łowco, tylko tyle wzorców? :P Widzę, kolega podobny do mnie heh, a jeszcze niedawno inny kolega szukał kogoś takiego w Łomży i nie mógł znaleźć... Jarek
|
|
Ja klikam :)
|
|
oki sorki madziu ale chcialem dobrze .............................. naprawde
|
|
znalazłem na streemie, ale jest tylko muza. Nie ma linka do płyty :/
|
|
GrubyŁKS racja ja wiem ze oni dosc czesto przychodza na kafejke na stary rynek i ostro tam wali w tedy
|
|
co tu sie oszukiwac wiekszosc jest juz uzalezniona od tych maszyn radze tym ktorzy jeszcze w ta sie nie wciagneli by omijali maszyny szerokim lukiem i zapamietaj nikt nie zaczynal od grania odrazu wysokimi stawkami zawsze zaczyna sie od drobnych i niewiadomo kiedy zaczyna sie przegrywac cala wyplate nie oszukuj sie ze ty grasz tylko za 10zl przyjdzie czas ze bedziesz gral za 1000 przynajmniej tak bylo w moim przypadku nie zycze nikomu tego co sam pzrzezylem przez ten nalog nadal walcze z tym gownem ale przynajmniej jedno juz wiem ze jestem hazardzista i jest to pierwszy krok w strone zdrowienia
|
|
jeszcze zrozumiesz o co mi chodzi
|
|
Wszystkim wiadomo, że PEŁO to tylko 'prawda i uczciowść' ;)) |
temaszyny powinny byc zakazane w pizdu , jeszcze gorsze niz narkotyki uzalezniacze
|
|
Polecam zespół AMOR Młodzi i fajnie grają i nie są drodzy ich strona to www.zespol-amor.yoyo.pl Naprawde polecam! Swietnie się wybawiłem
|
|
w zachodniej Polsce juz likwiduje się ośrodki imigracyjne, w których przebywają czeczeni. Powodem tego jest to, że ta spolecznośc i ośrodek nie pasują do krajobrazu miasta. Wreszcie ktoś to zaóważył, że oni są tylko balastem. czekamy na taki krok w Łomży !!!
|
|
Urząd skarbowy, dobra praca to wg Ciebie praca na powietrzu przy betoniarce, gdzie nie ma 5 min. wolnego czasu i dostępu do komputera, a jak ktoś już ma minutę i poświeci ją na post, to jest dla Ciebie bezrobotny... Akurat tak się składa, że pracuję przy komputerze, więc mogę poświecić tą minutkę na post... i w niczym mi to nie przeszkadza. To się nazywa samoorganizacja pracy. Wracam do pracy, pa :)
|
|
Do książek a nie na bale. Kiedyś studniówka odbywała się w szkole, stroje czarno białe i nikt nie miał do nikogo pretensji a dziś to wielkie bale, czesto droższe niż niejedno wesele: PYTANIE: po co? komu i czemu ma to służyć? Jarek
|
|
US5 - lol hahaha nie polubię takiej muzy nigdy!
|
|
słuchaj nieśmiertelniki można sobie zamówić np na www.militaria.pl albo www.kolt.pl wypełnia się tam wszystko co ma na nich być i za pare dni masz je w domu pocztą
|
|
oczywiscie, ze mozna... a na os tylną
|
|
Widze , że niektórzy robią sobie jaja , ale to naprawdę problem .Ja wymyśliłam dla mojego chrześniaka taki prezent MONETA .Mam nadzieję , że kiedyś będzie to dla Niego bardzo cenną pamiątką . Pozdrawiam
|
|
Dzięki serdeczne za porady , skorzystam z niektórych na pewno. Ostro, dzięki za propozycję , ale nastawiłem się na kupno nowego sprzętu. Dzięki Panowie.
|
|
Proponuję raczej poszukać w internecie artykułów o tym aucie... A co do koreańskich marek samochodów to popieram rolnika69 - koreańskie marki to nie ta sama technologia ,nie ta sama jakość wykonania co jeszcze chociażby 7 - 10 lat temu. Musicie wiedzieć ,że nieprzychylnie kiedyś mówiono także o japońskich produkcjach - Toyocie, Hondzie, Nissanie itp. , a dzisiaj wiadomo jaki poziom prezentują - tylko, że tym koncernom dojście do wysokiego poziomu zajęło 20 - 30 lat ,a koreańskie koncerny pokonują tą samą drogę... z tą tylko różnicą ,że dzieje się to ZNACZNIE szybciej.
|
|
Kije do snookera sluza do gry do snookera. Takimi kijami grali lomzyniacy jakies 18 lat temu jak jeszcze nikt nie widzial kiji do pool'a a a jedyny stol stal chyba tylko w Bianco. Posiadanie wlasne kija wlasnie na poczatku nauki jest bardzo wazne. Gdy dopiero uczysz reke prowadzenia kija, przyzwyczajasz ja do jednej wagi, dlugosci, sily uderzenia. Jak ktos juz umie dobrze grac to i ogryzkiem sobei poradzi. Zapraszam do 54, porozmawiasz z Markiem, albo z ktoryms z chlopakow ktorzy maja juz troche doswiadczenia bo to temat dosc dlugi zeby go na forum wytlumaczyc. To jak przy kazdymn sprzecie sportowym, moze wydac 100$ a mozesz wydac kilka tysiecy. Ceny kiji bardzo spadly, jeszcze pare lat temu najtansze kije mielismy za okolo 300 zl. Wtej chwili przyzwoity kij mozesz kupic juz za 100-150 zl. 10 lat nim nie pograsz, ale zawsze wlasny. Zreszta gra u nas chlopak, ktory ma kij nie wiem czy wart 40 zl, ale gra nim juz od pewnie 10 lat albo dluzej, i powiedzial ze innego nie kupi bo do tego sie przyzwyczail - Wojtek jak to czytasz to bedziesz wiedzial ze o Tobie pisze ;o)) BTW - kija nie musisz nosic ze soba, u nas sa szafki dla stalych graczy. pozdrawiam Tomek
|
|
Chyba tylko szkolne są
|
|
Mówicie, że w Łomży drogo a spójrzcie ile kosztują paliwa w Suwałkach. Nie porównujcie Łomży do Białegostoku, bo tam jest o wiele większa konkurencja. Dzisiaj i tak widziałem że paliwa jeszcze spadły, gaz na Statoilu kosztował 1,97zł
|
|
a w jaki sposób zgubiłaś mundurek ?
|
|
W Łomży jak zwykle nic nie ma, mam znajomych w Kolnie i u nich jest nawet amatorska liga rozgrywana, a u nas w Łomży... ehhh... szkoda gadać.
|
|
ok aż takiego znacznego spadku ceny nie zauważyłem więc tym się nie martwię i najlepsza będzie nówka.
|
|
Podbijam temat do góry. prezes777 i jak? Potrzebujesz jeszcze pomocy czy już nie?
|
|
No to jak sprzęt już stoi, to już niedługo...
|
|
Nie wiem skąd ta złość i uszczypliwości w stosunku do rolników, których jest stać na lepszy samochód itd. Tak jak by ktoś myślał, że im to wszystko z nieba spada... A dotacje są potrzebne. Ludzie spójrzcie na półki w sklepach, jak myślicie skąd to wszystko macie... trochę szacunku...
|
|
popieram, ABC na Legionów
|
|
Liberty
|
|
Tak czy siak lekarz jest od tego, przecież to narkotyk...
|
|
|
Jest super !!! Jezdziłem to wiem.
|
|
Gruby popieram. Właśnie szkoda, że kibiców naszego klubu postrzega sie tylko od tej złej strony.
|
|
Lodowisko zjebane jak i wszystko w tym mieście
|
|
jak tam Marzenko poszedł ci test? Opisz dokładnie jeśli mozesz.
|
|
qrpiez radzę ci założyć nowy temat hehe. I tak raczej konsekwencji nie poniesiesz heh a w tym temacie mało kto ci odpowie.... Chyba że się mylę:D
|
|
Fajne jak taczka...
|
|
Oj czasem zdarza się tak, ze ekspedientka jest zajęta rozmową z innym klientem czy też się na chwilę zamyśli i dlatego też zdarza się jej nie odpowiedzieć tego "dzien dobry"....nie miejmy zaraz pretensji czy też złego błednego wyobrażenia o tej osobie... mówmy raczej o sytuacjach, które powtarzają się wielokrotnie. nie odbiegajmy od tematu ;)
|
|
Figlarka tak napisalas ze dziewczyny nie wiedza co maja ze soba zrobic ,a ja musze isc do psychologa bo wpadlam w depresje jak ty to nazwalas hehehe jesli chcesz sie smiac z kogos to przedstaw sie ty wtedy zobaczysz jaki bedzie smiech jesli masz jaja aaaa jeszcze jedno jak zakladasz spodenki to najpierw idz na odsysanie tluszczu bo jak chodzisz po miescie to ci sie trzesie cos nie cos jak jestes inteligenta wiesz o co chodzi
|
|
można też na www.gratyzchaty.pl.
|
|
dzisiaj się dowiedzialem ze jutro mam wywiad zorganizowany... wogole czasu nie ma na przygotowanie... trzymajcie za mnie kciuki
|
|
Rodzic a co tam Twoja Córka pracuje? Ja wiem co pisze, i wiem ze tam jest tak jak pisze i mam porównanie aby taka ocene wydac. ale patrze ładny kanonik pusciłes "pełen profesjonalizm. Ludzie wiedza co mówią nie zbywają, zawsze chetnie pomogą i dobrze doradza" Wcale jak na szkoleniu bym był co oni tam w pracy musza robic. z ksiazki chyba to poleciało. Ale niestety tam tego nie ma!!!!!!!!!!
|
|
Z dwojga zlego , czyli kupowania dragow od dilerow i kolekcjonowania heh tego czegos w sklepach dopalacze.com wole ta druga opcje... przynajmniej troche spadna obroty dilerom smierci.
|
|
Wiesz co to ty kobieto zastanów się co robisz i co piszesz.Wchodzę sobie na temat o zgubionym portfelu,patrzę a tu ni z tego ni z owego ktoś o pseudonimie haaaah5 pisze że jestem forumową cwaniaczką,że potrafię tylko opierd.alać du.py innym.Do tej pory nie rozumiem czego ty się do mnie przyczepiłaś!Piszesz że ciebie i brata wychowano żeby pierwszym się do nikogo nie zaczynać(-ujęłam to własnymi słowami,ale sens pozostał ten sam) a na forum atakujesz mnie pierwsza tak jak byś miała do tego prawo tylko dlatego że wyraziłam opinie w jakimś temacie..Weź ty się czepnij kogoś innego-jak nie masz co robić..!
|
|
witam,cos sie dzieje dzisiaj w łomzy w klubach czy są otwarte
|
|
Tommek głupoty to piszesz ty bo tak sie składa że mam zrobiony taki tuning unidena ja nadaje super i tak samo słysze wiec jak sie nie znasz to nie opowiadaj bajek kolego
|
|
Kolego Adam2. Vindov do roku 2004 kupował tylko i wyłącznie okna w Domelu. Tak więc te 6 super okien z 2000 roku masz na 100% produkcji Domela.
|
|
Fryzury sa SUPER po prostu - typowe dla miasta LOMZA - typowa WIOCHA!
|
|
Ta a Cygan przyjdzie i cie udusi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |