piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
5 lat w plecy

jest juz miejsce w necie do zamieszczania ogloszen bez zadnych moderatorow no ale chamstwo nie bedzie tolerowane i kasowane a adresu nie mge podac bo mi posta wykasuja.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 5 lat w plecy

ej to przyslij mi adres na poczte okey ?? przystojniak144@wp.pl ale tam sa ogłoszenia z Łomzy ?

jak ktos chce adres niech pisze na szamac@o2.pl

dzieki za adres a co tutaj nie mozna napisac ?? (cenzura) i tyle ::

Heniek dobrze gadasz. Dać mu piwa! :). U mnie również transfer nie jest i nigdy nie był taki jaki przewiduje umowa. Ostatnimi czasy nawet jest problem z internetem we wczesnych godzinach rannych. Tak więc jeśli ktoś ma zamiar podłączyć się do INETU to stanowczo odradzam.

Jeszcze raz się powtórzę. Polak tak ma, potrafi krytykować wszystko i wszystkich, jaki to ten a jaki tamten, a sam nawet z ledwością lub też wcale, nie potrafi opanować języka, którym włada praktycznie od dziecka. Jeszcze raz również powtórzę, że nie o wszystkich mowa choć grupa jest dość duża.
Patrzmy najpierw na siebie, potem na innych...

O co wam k***a chodzi? O ile sie nie mylę,to "novack" wyraznie napisał,że poszukuje basisty do zespołu a nie tempaków do zgryzliwych uwag! Poza tym h*j komu do tego jak się kapela będzie nazywać i co będzie grać. Najpierw samemu trzeba coś osiągnąć,albo przynajmniej chcieć zrobić,żeby podejmować się tak daleko idącej krytyki.

Zbych

Ja natomiast jestem dobrej myśli. Z niecierpliwością i nutką rozmarzenia czekam co mi ukochana Łomża zaoferuje w te zimne, ciemne, długie, czasem deszczowe wieczory...

A tak poważnie to nie oczekuję żadnych rewelacji, wszyscy wiemy jak to jest z tymi funduszami na kulturę.

Dzięki Shai za informację. Myślę, że najlepiej będzie się przejść po niedzieli pod Bonar i postudiować kartki na słupie ogłoszeniowym znajdującym się przy wyżej wspomnianej placówce kulturalnej.

Pozdrawiam

jak widzisz cenzure jak za komuny narzucaja :]
piszcie na maila automat wam poda adres :]
pozdrawiam

Treść jest ukryta

5 lat

Kurcze ludzie co wy palicie, zmieńcie dostawce towaru bo ten coś do niego dodaje !!!!!!

Ja wszystkim proponuje NordCom są bardzo solidni !!!!!

Heniek nie wywołuj wilka z lasu terroryści wcale nie są bandą matołów. Oni znają się na swoim fachu a dlaczego jeszcze nie uderzyli u nas mówią ze to tylko kwestia czasu :(

Graboś ble ble ble jak zwykle wypracowanie na mój temat(może ktoś to pozbiera i zostanę opisany w jakimś pamiętniku?), ty po prostu uważasz, że ja nienawidzę Hip Hopa, człowieku ja po prostu nie przepadam za tą muzyką, co nie znaczy, że jej nie słucham, jestem otwarty na każdy rodzaj muzyki, a właśnie powracając do tematu to, że piszesz krytykując mnie i moje tematy to tylko świadczy o twoim uprzedzeniu do mnie. Ja też czasami stoję pod klatką, ale najczęściej zapraszam kolegów do domu gdzie można sobie porozmawiać spokojnie przy kawie czy herbacie na poważne tematy a uwierz mi mam małe mieszkanko mieszkam z moją rodziną i nie za bardzo jest gdzie posiedzieć. Ale sterczenie całymi wieczorami pod klatką zostało przyniesione ze wsi (bez obrazy ludzi ze wsi,)bo taki umiastowiony oderwany granatem wieśniak przyjeżdża do miasta i nie wpuści do domu kolegów syna, bo mu błota nanoszą to gdzie się mają spotykać jak nie przed klatką, to moje zdanie i jak wyżej napisałem bez obrazy porządnych ludzi ze wsi, to, co pisze skierowane jest do tych, co udają miastowych wyrzekając się, że pochodzą ze wsi a niestety ich arogancja, wulgaryzm i brak wychowania wcześniej czy później wyłazi zza wykształcenia nawet w tedy, gdy jest ono wyższe. Przykro mi graboś, że twoje uprzedzenie do mnie pochodzi z powodu mojej niechęci do Hip Hopu bo to ewidentnie podkreślasz w swoich postach, no ale trudno strasz dalej z kolegami swoich sąsiadów pod klatką bo ja swoich kolegów zapraszam do domu.

Ps.
Dziękuję adamus za dobrą wypowiedź, potwierdzam twoje zdanie na ten temat i też się dziwie, że teraz margines jest ogółem!!

A i dzięki graboś bo ożywiłeś ten umierający na forum temat wiecie co? jak czytam grabosia to poznaję sens wiersza kosmosa bo do tej pory nie miałem wrogów.

MrS NordCom nie blokuje w/w portów.

Re: AMik

Po pierwsze nie zrozumiałeś najwyrazniej tematu jaki podjąłem.Po drugie nie "czytasz pomiędzy wierszami".Po trzecie nie chwyciłeś puenty mojej wypowiedzi.A po czwarte to skąd te nerwy i obrażanie boguducha winnych ludzi ze wsi? (prawda w oczy kole??)
...no i jakie znowu uprzedzenia? Nie moja wina,że podejmujesz tematy,na które również ja mam ochotę się wypowiedzieć.Zwykły zbieg okoliczności.A co do hip hopu...sam powiedziałeś,że masz do tej muzyki niechęć ...ja to tylko podkreślam.
...no i cały czas masz mnie za jakiegoś wulgarnego chama(??),lecz jak taka postawa rzutuje na twój wizerunek.Wybacz,ale dyskusja to dyskusja.Nie każdy musi się zawsze z tobą w każdej kwestii zgadzać ...no i nie musisz takiego kogoś zaraz od wieśniaków... ;) hehe

P.S. Jestem rodowitym łomżyniakiem od trzech pokoleń wstecz :)

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Proszę cię... co ty opowiadasz? ...jakie egzaminy? To nie tak,że Dj o "publikę" walczy poprzez uznanie(w postaci jakichkolwiek egzaminów) wśród innych,znanych już Dj'ów.To właśnie "jego publika" generuje uznanie w ich oczach wobec tego "nowego".Takie praktyki,o których Ty mówisz,są może stosowane w świecie komercyjnych gwiazd showbiznesu,ale środowisko klubów,Dj's(tym bardziej hip hopowych jeśli już o tym mówimy) jest z goła odmienne.(Przecież H-H z założenia z takim szablonem walczy).Jeśli ktokolwiek nawet takowe egzaminy wymyśla i stara się je wprowadzać w życie,sprawia tym samym ,że "środowisko" staje się sztuczne,...nieprawdziwe,niepotrzebnie próbuje je zmienić,i każdy kto myśli poważnie o swojej reputacji,od takiego obrotu sprawy napewno będzie stronił.
Nawiązując z kolei do tego co napisałeś,że: "... DJ to nie tylko człowiek, który, robi mixy, ale i który zapowiada na dyskotekach lub podobnych temu imprezach tanecznych piosenki i ustawia kolejność tych piosenek (to jest pierwotne znaczenie słowa DJ) " ,to kategorycznie się z Tobą nie zgadzam.Dlaczego?Wystarczy jeśzcze raz dogłębnie przeanalizować Moje,jak to nietrafnie ująłeś "wypracowanie"(są sprawy których nie ujmiesz "w dwóch zdaniach",wyczerpując przy tym temat),a zwłaszcza te części,w których mowa o muzyce disco,dyskotekach z nią związanych,prezenterach,i odnieść sobie to wszystko do czasów w których miało to miejsce,a szczególnie do czasów formalnych narodzin "Dj'a".(Dyskoteki,prowadzone przez prezenterów,czy też "mistrzów ceremonii" -polecam obejrzenie opartego w niemalże 100% na faktach filmu "Klub54"-istniały na długo zanim pojawili się Dj'e,czyli ludzie w gruncie rzeczy poświęcający się muzyce nieco ambitniejszej,alternatywnej w stosunku do trendów)
Kolejna sprawa. "...nie komentuje gówna.przyjdz i mi dorównaj...".Owszem,znam te słowa.Ale ja nie gustuję w "hip popie".(używasz słów błazna i pudłujesz przy tym na dodatek- raczej słabo to "się ma" do tematu)A co do mojej wulgarności...no cóż poniosło minie(aczkolwiek nie przypominam sobie żebym niewiadomo jak klął - jeden niepotrzebny wyraz.).Ale to był raczej wpływ Twoich wykrzykników nieco wyżej. ...powiedzmy,że zostałem sprowokowany :)

Mój komentarz graboś będzie prosty:
(Moja) tolerancja-złotem, (Twoja) Pycha i arogancja-przekleństwem
Ludzie którzy dają się łatwo sprowokować-są ludźmi mało inteligentnymi i z powodu braku argumentów muszą użyć wulgaryzmów i przemocy fizycznej. I to tyczy się niestety do ciebie bo znalazłeś sobie osobę na której odreagujesz swoje niepowodzenia ale sory ktoś musi być mądrzejszy i zakończyć tą farsę, po prostu po raz ostatni odpowiadam na twojego posta, nie jestem na forum aby zajmować się wojną w lity otwarte, są ważniejsze tematy do omówienia i czytania niż twoje wypracowania, tak wypracowania bo gdzie widzę Twego posta to jest on gigantyczny, graboś tu liczy się co piszesz a nie ile piszesz jak o tym nie wiesz to po prostu zmień Forum na stronę Harlekina tam będą Cię ludziska czytali. Jak chcesz stawać w obronie ludzi którzy nawet nie potrafią poprawną polszczyzną napisać zdania nie wspominając o treści, to twoja sprawa ale uwierz oni Cię nie docenią bo na pewno nie wywołasz rewolucji. Co do tych twoich DJ to niech Twój diabeł będzie starszy, tematem tego forum nie było to co obaj napisaliśmy.
Po prostu trochę mnie drażni, że ludzie jak mniemam młodzi zamiast nauczyć się pisać w pierwszej kolejności i zdobywać jakąś wiedze powszechną od razu chcą zostać najlepszymi DJ-ami, po prostu klapy na oczy i jeden kierunek a reszta wykształcenia się nie liczy.

PS
a tak w nawiasie to pewnie jak byś mógł, to aby była twoja racja to byś mi przylał w twarz

Re: Cleric

Nie twierdzę, że ja operuję językiem jak prof. Miodek czy inny autorytet... ale na swój sposób go szanuję, jak by nie patrzeć jest to mój język ojczysty... innego nie będę miał...
Nie czepiam się bezpodstawnie, rozumiem jak ktoś pisze szybko i nie ma ochoty na używanie ogonków w poście, rozumiem też, ale niestety pojąć nie mogę jak można pisać w sposób fonetyczny. Dla mnie osobiście jest to już brak szacunku dla języka, którym człowiek posługuje się na codzień, a jak dla języka to i dla ludzi, którzy się nim posługują również.

Tak więc nie pozostaje nic innego jak zamknąć się w sobie jak to stwierdziła Kaschia i jąkać się na każdym kroku.

Z szacunkiem dla wszystkich szanujących swój język... c3po

Kostucha

To fakt.Były momenty,że lekko "przegiąłem".Mimo wszystko,zbyt wiele rzeczy zarzucasz mi bezpodstawnie i (jak sądze)w ramach kontry.(większość z Twoich przypuszczeń w stosunku do mojej osoby jest "nietrafionych" zupełnie)
...no tak.Gdy dyskusja staje się zbyt trudna,to najłatwiej jest "trzasnąć drzwiami" i "do widzenia"
Nie chcesz podyskutować,to nie!

Widzę od pewnego czasu same zarzuty kierowane pod moim adresem,zamiast drążenia tematu.No i nerwusek patrzę z Ciebie niezły hehe (a Mnie to właśnie zarzucasz).
No ale te kwestie zostały poniekąd wyjaśnione przy okazji "postowania" jednego z innych tematów na tym forum.

P.S. Nie tragizuj z tą przemocą.Nie jestem troglodytą - to raz.A dwa - to nigdy jej nie użyłem,by poprzeć swoje argumenty. :-)

Luzak, mam ten pakiet (wczesniej jako 80) od dluzszego czasu, awarie praktycznie sie nie zdarzaja, masz zewnetrzny dynamiczy IP, ktory mnie w ciagu 7 miesiecy zmienil sie raz :)
Te 100kbit/s spokojnie idzie 10-12KB/s, w obie strony oczywiscie. Na pakiety 100 i 200kbit limitow nie ma i mam nadzieje, ze nie bedzie.
W sumie porownywalne to do sdi, a taniej, wiec zmieniaj.

Te szamac, masz prymitywny sposób na stworzenie konkurencji....

a gdzie sie to miesci ?

Zbych

Uwaga ludzie powstala nowa strona mechaniaka ZSMiO pod adresem www.mechaniak.xx.pl serdecznie zapraszam do zarejestrowania i logowania sie na stronie i forum! pozdro

ludzie olejcie ten inet to upada biednieją z dnia na dzień jeszcze został im ten biedny hundaj co się nim wlucza po Łomży maja prawdopodobnie 5 mln długów niech ta machna upadnie a ludzie nie będą musieli płacić kasy za zerwanie umowy

stanisław

DO ZASRANYCH OBOWIĄZKÓW pracowników szkoły należy wiedzieć co sie dzieje na terenie szkoły szczególnie jeśli to jest tuż za oknem gabinetu dyrektora :)

Marx07 chciał zauważyć, jakim cudownym obywatelem jest wytykając pracownikom SP9 niedociągnięcia. Zapomniał tylko, że ludzie są ludźmi i takie rzeczy się zdarzają.

Absolutnie nie popieram takich niedociągnięć, to naprawdę straszne, że ludzie na swoich stanowiskach nie wywiązują się z obowiązków, chodzi tutaj nie tylko o dzieci uczące się w tej szkole, ale o jakiekolwiek dziecko, które może przypadkiem bawić się akurat przy tej konkretnej studzience i coś sobie zrobić. Skoro więc Marx07 jesteś takikm dobrym ojcem, zamiast jechać po pracownikach szkoły, zrób to czego ktoś inny nie dopilnował. Jeśli natomiast nie masz na to ochoty, nic nie mów i nie rób z siebie superobywatela. Zwyczajnie nim nie jesteś i chodzi Ci tylko o wywołanie sensacji.

Kasia

Damiano, przywracasz mi wiarę w ludzi :))) Zacny z Ciebie człowiek :)))

A jak Marx07 nie ma zamiaru tam dzwonić (chociaż numer już podany jak na tacy) to niech powie, a wtedy ja sama tam dryndnę.

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

5 lat i ani dnia krócej

zamknąć to nie zamykać ale ja też myślałem że mnie nikt nie wysteruje a jednak kupiłem trochę rzeczy i za któryś razem hajs poszedł psu w dupe
pzdr

Ja jedną nisze rynkową znalazłem ;) nie mamy pożadnego sex shopu bo ten przy ratuszu to mógł wystarczaj 10 lat temu

dwie przytulne kawiarenki -jestem za:P

SALAHZONE w pełni sie z Tobą zgadzam

farsa

Wiesz co Evaa, to nie był temat do dyskusji, ale do działania. Gdyby zadzwonił wcześniej i potem wrzucił temat na forum, zrozumiałabym

Hmm nikogo nie mam zamiaru usprawiedliwiac, ale...na forum sie dyskutuje nad tym, co jest napisane - taka zasada... to bardzo dobry temat do dyskusji nad nasza narodowa znieczulica, ktorej notabene coraz wiecej. Nie sadzisz? A przyklad ze studzienka jak najbardziej oddaje istote tematu.

Niepodoba mi się to, żę nasz Łomżyński zespół niegra w barwach klubowych tylko w innych !!! ŁKS ma barwy czerwono-białe, które są bardzo piękne gra w nich m.in. Wisła Kraków. Czy jest źle grać w takich barwach??? Ja tego nie rozumiem !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org