poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO wespół z Żydostwem prowadzi kampanię antypolską

Witam!

Mam pytanie chcialabym wybrac sie z mezem na Wegry (balaton lub Hajduszoboszlo). Ma to byc mala niespodzianka i w zwiazku z tym chcialabym dowiedziec sie czy w Lomzy jest jakies biruo ktore takowe wycieczki organizuje w te rejony???
Moze ktos z Was odwiedzal te tereny i moze powiedziec cos wiecej na ten temat np. czy wybrac sie moze samochodem w takowa podroz, jak ceny takich wycieczek i jak z jezykiem, czy da rade porozumiec sie tam w jezyku angielskim ??? Bede wdzieczna za pomoc ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO wespół z Żydostwem prowadzi kampanię antypolską

Testy same w sobie nie miały być tyle łatwiejsze, co próg dopasowania (predyspozycji) miałby być obniżony, a co za tym idzie łatwiejszy do osiągnięcia.

No cóż... może powinienieś się cieszyć. Bo praca u łomżyńskich "przedsiębiorców" za maksymalnie 1200zł (przy takich kosztach życia) i ze specyficznym "chamstwem" do przyjemności nie należy... Jeszcze się będziesz musiał dopraszać o umowę... I wcale nie tyczy to się sytuacji, gdzie pracownikowi brakuje wykształcenia, zdolności, albo jest to jego pierwsza praca... Więc może szukaj gdzie indziej...

Balaton, nie wiem.
Hajduszoboszlo, byłem.
Sugeruję wycieczkę własnym autem. Jak wjedziesz do miasta jest informacja turystyczna, pracuje tam młody gość władający jeż polskim.
W knajpach w mieście i na terenie wód rozpiski również w jęz pol.
Jadąc indywidualnie warto też zaskoczyć w okolice Miszkolca, są tam fajne wapienne jaskinie a w nich baseny.
A po drodze jeszcze masz Besanovą i Tatralandie na Słowacji.
Aby Ci urlopu i kasy stykło.)))

ja tez polecam ta wrozke za Jedwabnym bo bylo u niej sporo moich znajomych, rodzice i siostra i tez wszystko sie sprwadzilo wprawdzie niewiem czy jeszcze wróży bo cos slyszalam że juz nie, ale jakby co to mam do niej nr tel wiec moge podac
i to prawda ona nie bierze pieniedzy choc zawsze daje sie jej cos dla sprawdzenia wrozby typu czekloda, kawa czy symbolicznie jakąs kwote, co kto uwaza za sluszne

w patrolu na dwornej

wiesz lowca snów? - TY JA NIE WIEM GDZIE MOŻNA ZNALESC PRACĘ W ŁOMŻY..

Mam problem;( Złapała mnie konkretna choroba i czeka mnie 2 tygodnie w domu. Dajcie kilka tytułów dobrych komedii nieważne starych nowych. Trochę się pośmieje chociaż. Pomóżcie:)
Pozdrawiam

O wszystko czyli co? Małe miasto to taka specyfika, duże miasto więcej możliwości.

życzę powodzenia w poszukiwaniu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org