Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kompromitacja PiS |
misiek_77 ja mam MS 12 grudnia w Katowicach ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kompromitacja PiS |
ty nie wiem
|
|
|
Markac - popieram! jestem z rocznika 78 - wyż! wszystko co opisłeś to prawda! W łomży nie ma pracy dla ludzi z wyższym wykształceniem (od sierpnia nie pojawiła się ani jedna oferta pracy-często wchodzę na 4.lomza.). Jak straciłem pracę w zawodzie też miałem "kryzys" , bo jedyne perspektywy w miarę dobrze płatnej pracy w Łomży to praca na budowie... / po co więc tyle lat wyrzeczeń na studiach! podjąłem więc decyzję - wyjazd na zachód (i tak zrobiłem) jednak na zachód Polski, a nie zagranica. Aktualnie pracuje w zawodzie, nieźle zarabiam i cieszę się, że wyjechałem z MOJEGO MIASTA , nie martwię się już , że stracę pracę , bo tu znalezienie pracy zajmuje max tydzień.
|
|
rolnictwo = bogactwo a teraz jak juz te doplaty podostawali, dotacje he to juz wogle.
|
|
poszukuje kolorowego puntku xero w Łomży, czy jest
|
|
Dzieki za podpowiedzi...A ogolnie podobaly Ci sie Węgry?
|
|
Na Prusa na rogu od Zawackiej.
|
|
Są jeszcze nie schodzące z tapety ogłoszenia do telemarketingu, domokrążców już ludzie nie wpuszczają do domów to próbują atakować ludzi telefonicznie i w takich firmach wiecznie poszukują ''jeleni'' , żeby się dwoili i troili próbując wciskać nikomu niepotrzebne produkty lub usługi.
|
|
Tak jak Ci wspominałem, byłem w Hajduszoboszlo i Miszkolc z przyległościami, dla nas z Łomży trochę daleko, ślązaki mają blisko i dlatego ich tam sporo. Ale to jest jak choroba wieku dziecięcego, przejść trzeba.))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Angel poszukaj ich profilu na www.streemo.pl i tam powinien być link do ściągnięcia płyty
|
|
sprawdzilem przeplywke miernikiem wg instrukcji serwisowej i wkladalem inny egzemplarz - bez zmian. a za przepustnice nie wiem jak sie zabrac, poszukam w serwisowce Jarek
|
|
Kocie, te wyniki są mocno naciągane, ze względu na to, że ich część powtarza się min. pięć razy... Drugi problem to branża. Jaki jest wybór? Żaden. Oczywiście każdy z was może się przekwalifikować i zmienić branżę na handlową i zostać "Mobilnym Doradcą Klienta".
|
|
no to juz nie mam 12 tylko 11 grudnia na 11 dzwonili i zmienili mi termin w sumie dobrze predzej bede miala to za soba :P to juz tylko 2 dni!!
|
|
http://www.pajacyk.pl/nie_dziekujemy.php klikajcie na pajacyka codziennie
|
|
Zeby nie było nirporozumien to chodzi o 24 grudnia po południu, sorki że sie nie okresliłem.
|
|
Popytaj w Media Expert
|
|
top cop tam jest odzież a zanglii a nie bluzy hg co ty gadasz/
|
|
[*]
|
|
lub systemuw 64bit? Jarek
|
|
no to patrzcie mam 4 banki pamieci no i w jednym mam 512 w drugim mam 1gb no to lepiej mi kupic 2 razy po 1gb niz jedna kosc 2gb bo tamtego ostatniego miejsca i tak nie wykorzystam bo mi komp nie wyczyta tego ramu wecie o co mi chodzi?
|
|
Na wyszyńskiego też jest b.dobry specjalista.I robi badanie bezpłatnie(potrzebne tylko skierowanie).Robiłam jakiś czas temu usg tarczycy w innym gab. i niby wszystko w porządku.Zdrowa jak ryba.Poszłam na wyszyńskiego i wyszło,że guzowata..:( A to już jest poważny problem.Leczę się z tego powodu i rzeczywiście czuję się lepiej.Więc polecam,bo to dobry scecjalista.Gdyby nie on to zapewne dalej myślałabym że jestem zdrowa..
|
|
Myślę że to nic złego ten kto chce to pali pije i używa odżywek przecież nikt nikogo do czegoś nie zmusza każdy ma swój rozum i decyduje o tym co jest dobre a co złe :) NIE MA TAKIEJ SIŁY BY NAM PALIĆ ZABRONILI MY TE TOPY WCIĄŻ KRUSZYMY TAK OD WIELU LAT...
|
|
misiek_77 Nie ja tylko otrzymałam pismo z komendy, że postępowanie kwalifikacyjne zostało zakończone z powodu niezaliczonego etapu PS-Test psychologiczny. Nie otrzymałam żadnego uzasadnienia.
|
|
misiek_77 napisz bedzie prosciej ;)3622214 moje gadu ;)
|
|
i kolejny dzien poszukiwan spelz na niczym :(
|
|
Gdzie będzie taniej zatankować samochód jadąc do warszawy : a) zatankować w łomży przed wyjazdem? b) doczłapać się w okolice warszawy i tam zatankować? czekam na mądrą rade :-)
|
|
Można skręcać. Tu chodzi o jazdę w terenie. Bodajże z reduktorem łatwiej jest pokonywać trudny teren.
|
|
Nie no powietrze wala ale najtaniej maja na WZGS
|
|
na wzgsach była wczoraj po 1.71zł a na zjeździe po 1.79zł
|
|
kozaone123 to chyba nie serwis ogloszeń ale jak juz dałes to napisz więcej szczegulów jaki peugeot co i jak. Dla zainteresowanych tematem mam takze to sprzedania skuter piaggio nrg cena okolo 2,500zł sie dogadamy oto zdjęcia http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Piaggio/NRG/235 pozdrawiam
|
|
mam do sprzedania cb radia midland 199 nówki nie uzywane !! cena 150zl jakby kogos zainteresowalo to zapraszam na prezes1234@poczta.onet.pl
|
|
hehe Mlody co juz sie najezdziles?? :D
|
|
W Filarze nie jest drogo
|
|
krajcys a gdzie zdawałeś MS-a? ja mam 22 grudnia MS, czytając wypowiedzi ludzi na forum jestem przerażona :(
|
|
Świetne forum, pewnie Ci wszyscy, co się tu wypowiadają w ogóle nie kupują w tych sklepikach, a mają najwięcej do powiedzenia. Bo jak na Łomże przystało lubią obsmarować komuś "dupę&" i mieć z tego zabawę. Świadczy to tylko o poziomie wypowiadających się. Chyba dopadła Ich zazdrość, bo z tego, co wiem to te sklepiki są znane w Łomży. Tylko szkoda, że Ci, co wypowiadają się na forum nie mają na tyle odwagi by powiedzieć tym właścicielkom i pracownikom tego prosto w oczy. Nie zdziwiłabym się jak by się okazało, że niektóre z tych "nicków" na forum należą do byłych pracowników tych sklepików albo do osób, które znają te laski i korzystając z tej anonimowej okazji chcą Im obrobić tyłki. A tak w ogóle to widać po waszych wypowiedziach, jakie macie pojęcie o życiu, o sklepach, ludziach tam pracujących i o robieniu zakupów. Widać, że nikt z Was poza Łomżą nie robi zakupów, jedzcie gdzieś do większego miasta to zobaczycie, na czym polega obsługa i jak Was tam obsłużą. Każdy się ubiera w to, na co go stać, a jak Cię nie stać to tam nie kupuj i tyle. Jak wam towar nie odpowiada, to Wasz problem nikt Ci tego w rękę nie wciska i kasy z portfela nie wyciąga. Widziałeś, co brałeś, koniec kropka. A co do obsługi nie mam żadnych zastrzeżeń, zawsze służyła mi pomocą a przede wszystkim szczerością (szczególnie blondyna z Traffica i czarna z 517) Noszę rozmiar 38-40 i nigdy z tego powodu nie zostałam źle potraktowana. Aha. Jak się komuś powodzi, umie radzić sobie w życiu - to w Łomży trzeba go zgnoić? Zazdrość - Prawda? Łomżyńska mentalność. Pozdrowienia dla właścicielek i pracowników.
|
|
Widzisz Daro tego PSP 2004 tez niby nie dalo sie przerobic... haha
|
|
Oj dużo się działo - piwo sie lało szerokim strumieniem.
|
|
nie wiem jak teraz bo nie sprawdzałam ale podobno kurs euro i dolara też ma wpływ na cenę. i czasem warto poczekać z zakupami aż złotówka osłabnie. ja u nich kupiłam l300d-12y. a pozatym tak jak pisałam wyżej. nie ma co się sugerować opiniami... trzeba szukać promocji w kilku sklepach a nie w jednym polecanym. a za allegro dziękuję. wolę zapłacić 10-20 zł więcej i odebrać w sklepie. z zakupami w necie mam przykre doświadczenia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
znawcy się odezwali . . . haha, może to nie brak towaru, tylko podszewki w portfelach jak na warunki Łomży bardzo dobra galeria, tylko Wam wiecznie nic nie pasuje, bo oczywiście warszawski empik lepszy, a potem mozna sobie foto z warszawskiego empika wrzucić na naszą klasę lub fotka.pl, bo to co łomżyńskie nie jest cool . .. ludzie opamiętajcie się
|
|
Jesśli chodzi o markę Delta to polecam model SPECIAL- dobre parametry w stos. do ceny a co do polecenia firmy to nie chce robić krypto reklamy bo sam je również sprzedaję :) także czy je kupisz u mnie czy w Domelu, Gerdzie itd... to wciąż Delta... Najistotniejszą żeczą w tym wszystkim jest montaż
|
|
zreszta skoro nie interesuje cie zdanie ŁOMZYNSKICH WIESNIAKOW to po co prosisz tych wiesniakow o rade,pomoc?! jak taka dama miastowa jestes to szukaj sobie sama...
|
|
hehehe a ja się zanudzam w domu :/ tomek współczuje i zdrówka życzę Miłego Dnia :)
|
|
Mam telefon i internet z netii jest tak samo ja w tp, to są te same łącza więc jak siądzie neo to i to wysiada. Na razie bez przerwy chodzi, ale jak miałem w tepsie musiałem z nimi powalczyć o poprawę łącza (wymienili przewod napowierzny i skrocili drogę do centrali,oj było namotane, wiem bo znam gościa ktory tym sie zajmuje w tp, a raczej w firmie wynajętej przez tp). Ogolnie jakość ta sama koszty mniejsze polecam
|
|
Amen :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |