Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co jest do zrobienia? |
Masz racje graboś, co do prawdziwych DJ, że są inteligentni, co do mnie to wychowałem się w Łomży między takimi jak Ty słuchającymi HIP HOPa w dzień i w nocy. I niestety nie imponuje mi ta muzyka zwłaszcza, dlatego że jest wulgarna, a co do DJ-jostwa to może ci wiadomo, że uznani DJ zdają egzamin właśnie z tego, co wcześniej mówiłem, aby dostać się do klubu tylko dla najlepszych zdają taki egzamin przed innymi bardzo dobrymi i znanymi DJ-ami(podstawa wykształcenie muzyczne), bo DJ to nie tylko człowiek, który, robi mixy, ale i który zapowiada na dyskotekach lub podobnych temu imprezach tanecznych piosenki i ustawia kolejność tych piosenek (to jest pierwotne znaczenie słowa DJ) , no cóż, ale ty wolisz się pobujać w rytm swojej ulubionej muzyczki, albo pisać wypracowanie na forum a nie pooglądać ciekawe programy w telewizji a co do twojej wypowiedzi wobec mnie i tego czy się zbłaźnię czy nie to zacytuje ci słowa pewnie dobrze ci znane: „...nie komentuje gówna, przyjdź i mi dorównaj...” to chyba wszystko, co miałem ci do powiedzenia. Pozdrawiam cię graboś, pseudo mądralo! Ps. To przykre graboś ale ty jesteś wulgarny, wystarczy przeczytać twój post no cóż ale to pewnie wpływ twojej muzyki przez którą zaciera się niestety granica przyzwoitości na forum. A co najciekawsze to nie jest uprzedzenie do Hip Hopa bo znam Hip Hop-owców bardzo kulturalnych i z klasą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co jest do zrobienia? |
WYSLIJ MI ADRES glock526@wp.pl
|
|
Heniek to było naprawde dobre bardzo pozdrawiam !!!!
|
|
I pomyśleć, że to ja zaczołem ucząc Barteza hehe, pozdrowienia dla wszystkich.
|
|
Jakie są wasze opinie na temat w.w zainteresowany jestem pakietem 100. Proszę o opinie osób które mają takowe łącze .Czy są jakies limity pobrań .Jaki macie srednio transfer ,czy często zdarzaja się awarie ?
|
|
Graboś nie bądź taka matka Teresa jeszcze nic mu nikt nie zrobił :) A pożartować jest zdrowo.
|
|
DaSto, lubie czytac Twoje wypowiedzi, wrazenia, iczym blog na naszym forum. Przypomina mi sie jak kumpel opowiadal ze czym predzej tym lepiej odciac sie od "polaczkow cwaniaczkow", zazdrosc w oczach, sprzedadza Cie za centa, a niby rodacy. Sam nie bylem, ale ie wiem czy chcialbym pojechac, chociaz jeszce jakis czas temu to byl moj cel. Teraz jak dolar kosztuje 3,48pln, to napewno za chlebem tam nie ma co jechac. Czekam na inne opisy, wrazeni i 3maj sie tam w tej Ameryce. Pozdrawiam
|
|
ściągnij sobie program Dr. Divx . prosty w obsłudze i jakość po kompresji dobra
|
|
Witam Jestem ciekawa jak reagują rodzice 16-latków wracających piajnych nad ranem z dyskotek, czy oni w ogóle wracają i.... takich pytań może być sporo. Rodzice albo nie interesują się co robią ich dzieci albo się boją do nich odezwać. Rozmawiam z rodzicami moich uczniów i czasami są bezradni. Sami są sobie winni, synek nabluzga mamusi a ta go jeszcze broni. Większość z nich jest bezkarna, bo policja i tak nic im nie zrobi, spisze, odprowadzi do domku i koniec. Złapać na gorącym uczynku? Niestety cieżko z tym, bo kiedy patrol przejeżdża, zawsze obok znajdą się jakieś krzaczki do wskoczenia. Ostatnio widziałam też jak pewien sprytny chłopaczek, góra 15 lat, udawał pijanego na ławce, policja go nie spisała bo jak, a on po odjechaniu radiowozu spokojnie sobie wstał i poszedł. Jest coraz gorzej i napewno nie będzie lepiej, sama nie odezwę się późnym wieczorem w obronie kogokolwiek. Można mieć tylko problemy i to nie tylko zdrowotne z okazji poklepania po twarzy, ale przypadkiem staniesz się sprawcą pobicia jakiegoś niewinnego dziecka i co? Koniec. Kasia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |