Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obietnice tuska z 2007 roku |
przeciez wzieli nadwyzke budzetu do lieszeni to kto ma zagrac przezimuja i bez lorkiestry jak wiocha to wiocha i koniec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obietnice tuska z 2007 roku |
jesli chodzi o wrozki to jesli to nie oszustka to nie bierze pieniedzy tylko daje sie cos wzamian ( czekolada, kawa czy cos takieg) . a jesli ktos wierzy we wrozki to jest poprostu głupi !
|
|
a gdzie jest ten nowy sklep z grami?
|
|
mam do sprzedania nowe lyzwy dla dziecka kupione w usa,rozmiar 35
|
|
08.12.2008 - źródło cen paliw Radio Białystok Suwałki: E95 - 3,89 zł, ON - 3,86 zł, LPG - 2,14 zł Białystok: E95 - 3,53 zł, ON - 3,65 zł, LPG - 2,15 zł Łomża: E95 - 3,84 zł, ON - 3,87 zł, LPG - 2,05 zł
|
|
Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl) Data: 07-12-08 18:27 GOOD RAM to dobra firma i jak narazie w każdym sklepie jest dostępna ale ceny nie raz się wahają pomiędzy 10zł Niestety mylisz się, GoodRam nie jest dobrą firmą, ponieważ nie z każdą płytą główną będzie współpracował, także ma słabe możliwośći OC. A jeśli chodzi o cenę to jest zachęcająca bo 2 gb na allegro to 78zł. YaYeti Jeśli posiadasz googramy to nie ma sensu kupować ramu innej firmy, przed zakupem nie zapomnij sprawdzić jaką częstotliwość ma twój ram (jak też jaką max częstotliwość obsługuję twoja płyta główna), jeśli kupisz ram 800mhz (PC 6400) a płytka obsługuję tylko 667mhz to ram nie będzie działać !!!
|
|
Sobie kupcie LAXIGEN będzie szybciej i bardziej efektownie. Głupie krowy.
|
|
a po co Ci prywatnie-na Wyszynskiego jest bardzo dobry fachowiec,zrobi dokładnie.Wez tylko skierowanie od rodzinnego i idz rano (nie ma az takich kolejek) powodzenia:)
|
|
jak wiazesz kokardke...to dwa razy przesun "ucho" przec te cos co sie wklada uszko;P to zrobisz dwa razu i juz sie nie roozwiaze
|
|
stefanek1-Twoja t a j e m n a wiedza nie zmienia mojej opinii ani też faktu,ze są tam najlepsze ceny i stosunek do klienta:)
|
|
pilnie potrzebuje zeilxe,jak ma ktos do odsprzedania prosze o kontakt na gg 11641612
|
|
madziusmadzius, w Holandii twarde narkotyki nie są zalegalizowane. Tak naprawdę marihuana też nie jest legalna, tylko jej posiadanie nie jest ścigane przez prawo - i na tej luce wszystko się opiera. Ja jestem takiemu sklepowi przeciwny. Po pierwsze denerwuje mnie pewność siebie i bezczelność ludzi zajmujących się tym - wiedzą, że wszyscy wiedzą o co chodzi a udają głupich. Po drugie, szczerze wątpię, że jest przestrzegany wymóg pełnoletności kupujących. Po trzecie - nie ma dokładnych badań nad tymi środkami (to przecież nie trawa, a chemiczne substytuty) i ich wpływu na zdrowie nie da się w pełni przewidzieć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |