Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kłamstwa aby tylko wygrać... |
a co masz ciekawego na wii???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kłamstwa aby tylko wygrać... |
E kozaczki w gebie ciekawe ilu was sie pojawi na prawde???!!!! A ilu zostanie po pierwszej konforontacji???!!!:) Przyjdziecie chyba stac i popatrzec i robic tylko za ilosciowych statystow kozaczki z forum:):):):):).
|
|
super mario galaxy,super paper mario,no more heroes
|
|
mogli by je otworzyc juz w tygodniu jesli będa warunki a uroczyste otwarcie zrobic w sobote czy tam niedziele :)
|
|
a co do samosądów, to nie polecam, bo uwierzcie, że oni się nie będą z nikim bawić...
|
|
|
Prometeusz dziwki jeba na twoja stara robi z ciebie mielone jak cie napierdala młotem i cie kastruje. A Kaz to sie nadaje na dziwke (W prawdzie nie najlepszą ,ale coś tam by zawsze zrobił komus) hhahehehhehe
|
|
do szanownego pana "Goldman88"!!! Po pierwsze primo, wiem dlaczego sie wsydzisz!!! Bo siedzisz tu a nie z reszta zydow w "Czikago" czy "Niu Jorku"!!! (wiekszosc nazwisk zydowskich koncza sie na "man" jak Goldman - Zyd!!! Po drugie primo, ja siedze w uk i se bardzo dobrze radzimy z tutejszymi pedlami (z paczatku bylo ciezko przez pierwszy rok) ale wystarczy miec troche charakteru i idzie z gorki!!! A jak jestes cipka to nic nie zmieni twojego myslenia i bedziesz tak dalej probowal wciskac ta swoja racje "wstyd byc polakiem" to sp....alaj z lomzy bo zaraz zacznie sie nowy temat na forum"ZYDZI" a nikt nie chce sluchac takich pedalow jak TY!!! Po trzecie primo, jak ty byles smieciem w niemczech na ogorkach nie znaczy ze wszyscy byli!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
widzisz "rozalia" nie wszyscy wiedza jak kator dziala:-) a po za tym chlopaki sa uczciwi i tez ich polecam!!! na przciwko Pekao S.A. przy biurze podrozy po schodkach!!!
|
|
ehhh przeraza mnie to .. jak mozecie pisac ze Polacy wykonuja gdzies najgorsza prace... bo Polak pracy sie nie brzydzi a praca nie hanbi ... a te siedza u nas nic nie robia i jeszcze czegos oczekuja ... burza sie do ludzi co tu mieszkaja ... w stanach jak jakis imigrant sie panoszy to deport .... a nie wiem po co ich tu trzymac widzial ktos jakiegos czeczena wykonujacego tu prace ? bo ja widuje ich wykonujacych inna prace o ile zebractwo jest praca... jezeli przyjechali by tu pracowac ... za jakies smieszne pieniadze rozwijajac nasz gospodarke (jak to robia na Polacy w stanach) nie mam nic do tego ael utrzymywanie nierobow ... jeszcze u nas za wielu ich nie ma ale jak jest w osrodku w bialymstoku ? wejdziesz tam ? albo zostawisz samochod ? po 10 dzieci chyba niczym innym sie nie trudnia .... niech wracaja z kad przyjechali albo biora sie za robote ... dla Polakow na zasilki to nie ma nich gloduja ... a dla nierobow i mieszkania i pieniadze sa to my u siebie mamy miec gorzej niz przyjezdni ? to Polak w Polsce ma byc panem ...
|
|
a co to za roznica... czy otworza w poniedzialek czy niedziele jak bylo w tamtym roku na koncu to nie przychodzil rawie nikt ... a teraz to tydzien was zbawi
|
|
wycieli linka który podałem...
|
|
Pewnego dnia zaczepił mnie mężczyzna (szłam przy Gimnazjum Nr 1 a sklepem POLO), zaproponował sprzedaż po atrakcyjnej cenie dwa płyny do płukania i jeden do prania. Pomyślałam, że wziął z domu, chce sprzedać żeby mieć na wódkę. Nie kupiłam, podziękowałam i poszłam. Dzisiaj się dowiedziałam, że ten gość sprzedaje wodę zwykłą w butelkach po płynie (facet zapłacił mu 18zł). Co też to ludzie nie wymyślą, szok.
|
|
a co Audi A4 się znudziło?? czy sąsiad kupił coś lepszego??
|
|
A powiedzcie mi,dlaczego wszystko drożeje a dla rolnika tanieje??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |