poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Premier Litwy potępia "podżeganie do nienawiści" w gminie Puńsk

Najlepiej by bylo w niedziele.I turniej tak jak kiedyś.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Premier Litwy potępia "podżeganie do nienawiści" w gminie Puńsk

Dobromil masz racje!!!!!!!!! A cóż zrobić szkoda ...

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Suche majtki na dnie morza

A tak na poboczu to PIŁA V

Jarek

w łomży są 4 robero trafika kdwt i borkowski ktorego nie polecam

Rozalia, dzięki za wypowiedź, bo już się bałam że to może jednak mnie skleroza dopadła (trochę za wcześnie). Uspokoiłem się, gdy potwierdziłaś moje słowa, a już chciałem masło z jadłospisu wyrzucać ;)
Z tym 15-latkiem trafiłaś w sedno. To miał być serwis dla wszystkich i miał służyć dobrej zabawie. Niestety niektórzy wbrew założeniom twórcy serwisu, chcieli z niego na siłę zrobić portal historyczny, to się chyba nazywa "nadęta ambicja" ;)

Wypowiedzi maćka typu "morda w kubeł", "co ty za bajki piszesz", :nie mogę się nie odnieść do fałszu pisanego przez ciebie" itp. świadczą dobitnie o jego charakterze. Tym bardziej, że to on sam mija się z prawdą.

żeby dodać, to trzeba skądś wziąć. Skąd Twoim zdaniem biorą?

Mnie też cieszy niezmiernie ten sukces wychowanka naszego ŁKSu, gyż to chyba ja dobre kilka lat temu po raz pierwszy ‘promowołem’ go tu, na tym forum, no i nadal dość pilnie śledzę przebieg jego kariery.
Gratulacje i oby tak dalej, Rafale!
wychu

heh ! no widzisz nie trudno odszukać bardzo PIKANTNE kebaby :) jak kto lubi..jeden czosnek..inny zamiast mięsa cebulę ale to prawda..sos bywa esencją smaku...i sos sosowi nie jest równy. A łomżyńskie sosy są nijakie..zatem popieram jak najbardziej trudne poranki :):):):) Bynajmniej przez 2 dni pamięta się ten smak haha;p pozdrawiam :)

A co 9 proponuje ??? :D

srebab u mnie w piwnicy ze szczuroluda najlepsiejszy, a sosy sami sobie z podniecenia napapciajcie z krocza, a gdzie najlepsza kaszanka ?? bo co niektórzy chwalą u murzyna kaszane, oko jebcy.

Canal+ Sport + zime piwo + drobne przekaski

popieram SRODMIESCIE :)

Najtaniej papierosy mozna kupic na rynku z samochodu marki Star taniej niz w hurtowni.

Jestem mechanikiem :) więc : przeczyść przepustnicę i spr przepływomierz

Jak tak to sobie podsumuję to myślę,że Maryśce trzeba chłopa.Już w podstawówce dowiedziałem się ;co to znaczy stara panna.Oczywiście siebie nie polecam-wspomnienia zostają!

ja bym pojechał do Anglii i popracował na zmywaku

W Białymstoku również ze względu na warunki atmosferyczne otwarcie lodowiska przesunięto o tydzień:
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081206/REG00/114169996
angelika1007 jak widzisz, tam też "żaden z panów prezydentów nie pomyślał, by się tym wcześniej zainteresować"

____________________________________________________________________________________________________________________________

no i co tu jeszcze robisz ?
Lec do USA wyrabiaj sobie zieloną karte i po 3 miesiacach pobytu mów że słabo juz Polski znasz...

a co do tematu jestem w wielkim szoku...komus naprawde zdrowo palma odbija ! To są jakies jaja

Rozalio, gdybym wiedział, że tak się potoczą losy serwisu - na pewno bym go nie zakładał.
Co do czytania pw to oczywiście, że nie ma tu powodu do chwały, ale sytuacja była bardzo poważna, a drugiego admina wcięło, więc chciałem wiedzieć czy MC odpisał maćkowi. Zaznaczę tylko, że nie było tam żadnych prywatnych w dosłownym słowa tego znaczeniu wiadomości, a 90% z nich była do mnie lub ode mnie. Wiadomości można było usuwać - do nich nawet ja nie miałem dostępu, fizycznie nie istniały. Po wyjaśnieniu całej tej szopki z pewnością więcej bym tam nie zajrzał. Interesowała mnie tylko odpowiedź MC'a do macieja, w której siłą rzeczy nie mogło być żadnych prywatnych treści. Na innym moim forum jest ponad 6500 postów i nigdy nie czytałem tam, ani nigdzie indziej pw. Tak samo byłoby i tutaj. Gdyby miś zadzwonił do maćka tak jak obiecał, nie byłoby sprawy. Nie napisałem też że miałem dostęp do wszystkich treści, tylko że każdy twórca serwisu ma do nich dostęp. Wiem też z for dla webmasterów, że niektórzy je czytają z takich czy innych względów - oczywiście się do tego nie przyznają przed użytkownikami. Ja tego nigdy wcześniej nie czyniłem, jak też nie mam zamiaru czynić tego w przyszłości.

Widzę, że utworzył się tutaj front "znajomi misia z naszej-klasy kontra malkolm - zło wcielone". Więc dalsza dyskusja na temat nie ma większego sensu. Nie pretenduję do miana Don Kichota II. Napisałem jak było, a co Wy z tą wiedzą zrobicie, to już Wasza sprawa.

Tak swoją drogą to ciekawe, jak ten malkolm-zło wcielone, stworzył inne forum, na których wszyscy są jedną wielką rodziną, a nowi użytkownicy są pozytywnie zaskoczeni że tak dobrze można współistnieć online, czemu dali niejednokrotnie wyraz w swoich wypowiedziach. Jak ten szatan z wytatuowanym 666 pod ogonem, zrobił serwis z którego dostaje maile od użytkowników z podziękowaniem, za jego trud i wysiłek włożony w jego prowadzenie i podkreślają że nie widzieli lepszej strony o tej tematyce. Czary? Czy może fakt, że nie mam tam żadnych wspólników?
Święte słowa Rozalio - spółki zjadły jaskółki.
Mam tylko nadzieję, że nowy ten nowy, lepszy serwis, nauczony moim bolesnym doświadczeniem uniknie tych samych błędów. Będzie prowadził go profesjonalnie, czyli bezuczuciowo, i pozwoli użytkownikom na wszelkie harce, nie ingerując w ich wybryki. Tak zdrowiej.

To już mój ostatni post w tym temacie. Możecie mnie teraz kopać bezkarnie. Nie oddam.
Pozdrawiam Wszystkich i żegnam zarazem.

Nic konkretnego niewiem. Ale to maja byc lokale do wynajecia i moze bedzie tam jakis sklep mały przemysłowy albo cos innego.

Rozalio - proszę, oto link. Zapoznaj się z nim:
http://www.forum.lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=1450&start=0

Pozdrawiam

Ten budynek to ma być podobno jakiś bank.Troche zbyt ukryty ale jeśli wytną kilka tych krzewów wokoło posadzą jakieś ładne czy coś będzie git. Swietnie psowałby np. na salon jakiegoś samochody np.reno czy coś. Lidl teraz to to już się troche zmieniło...

w Łomży jet tylko jeden-przy ul.Krótkiej-miłego wieczorku:))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org