Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk - chory człowiek, czy wyrachowany gracz? |
Gdzie jest w Łomży jakaś hurtownia papierosów ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk - chory człowiek, czy wyrachowany gracz? |
jak wyżej
|
|
Dobromil twoje szczęście ze ty się na pasztet nie nadajesz. hehee!
|
|
Gdzie w łomży można kupić drewno na opał ?? SUCHE
|
|
Moja kobieta w tej hurtowni przepracowała ponad trzy lata i potwierdzam wszystkie złe opinie na temat tej pani kierownik.Chciałbym jeszcze dodać że tam są dwa magazyny.Na drugim magazynie jak jest w miarę w porządku pani kierownik to nawet nikt słowa nie napisze że jest coś nie tak.Praca na magazynie nr 2 to jest bajka w porównaniu do nr 1.Ten tekst o gwiazdach i świętych krowach to jest szczera prawda.
|
|
Jakie wy chcielibyście prezenty na gwiazdkę ? (pytam bo nie mam pomysłu na prezent dla siebie... i nie tylko :) )
|
|
jak z początku był baaardzo smakowity, jadałem tam prawie codzinnie, tak od 2 miesięcy moja noga nawet tam nie postawi, a jest to skutkiem zatrucia się tym mięsem, które zapewne nie było "dzisiejsze" i świeże.
|
|
poprawka do błędu - 26 linijka w nawiasie nie do, a *od. poprawka do błędu - 17 linijka od dołu - ...że nie czerpiesz...
|
|
no ja mam, ale nie zdradze :)
|
|
MC po przeczytaniu twojego posta - po prostu ręce mi opadły. W życiu nie widziałem większego steku bzdur. W sumie stare porzekadło mówi, że "każdy sądzi według siebie". W tym przypadku pasuje jak ulał. Wszyscy, którzy cię znają wiedzą, że masz "wybujałą fantazję" i nigdy nie wiadomo kiedy mówisz prawdę. To jest bardzo męczące. O tym że serwis był robiony dla kasy pisałem w jednym z postów tutaj, ale widocznie ci to umknęło. To też było twoim głównym motorem napędowym. Kasy na kilku "wyjadaczach" nie zrobisz, więc każdemu webmasterowi zależy aby treść i forma była zjadliwa dla większości, anie elity. Nieprawdą jest też że zarabiam na wspomnianym forum. Nawet za serwer się nie zwróci, więc dokładam do interesu, ale tam są tacy użytkownicy, że aż się chce to dla nich robić. Chciałem jeszcze napisać, kto najlepiej wychodzi na istnieniu tego forum, ale będę się zniżał do twojego poziomu. Co do usuwania komentarzy - sam wycofałem nawet u siebie tę możliwość pod koniec, bo zdarzyło się kilka razy że niechcący usunąłem kilka swoich komentarzy (przycisk usuń był taki sam jak edytuj) i jestem pewien, że tobie też by się zdarzyło. mówiłem ci o tym. Co do "inwigilowania" prywatnych wiadomości, to miało to miejsce wtedy, gdy maciej poprosił cię o kontakt w sprawie zdjęcia jego rodziny. Sprawa była bardzo poważna. Jako że nie raczyłeś na tę prośbę odpowiedzieć, zadzwoniłem do ciebie i powiedziałeś że się zdrzemniesz i zadzwonisz do macieja. Wtedy niby ci net wysiadł (a komórkę miałem wtedy cały czas włączoną, i kto łże jak pies, że tak użyję twojej jakże wyszukanej metafory). Chociaż teraz mam wątpliwości czy rzeczywiście ci net siadł, myślę że się po prostu wystraszyłeś reakcji macieja i jak mały dzieciak uciekłeś przed problemem zamiast się z nim zmierzyć. Brawo panie administratorze. Chciałem po prostu wiedzieć czy już odpowiedziałeś maciejowi. Wspomnę tylko jeszcze że każdy kto robi stronę ma dostęp do WSZYSTKICH treści jakie się przewijają przez jego witrynę, jeżeli twierdzi że jest inaczej - kłamie. To samo tyczy się wiadomości e-mail na wszystkich darmowych kontach pocztowych. Na forach internetowych (nie wszystkich) są nawet specjalne skrypty wyświetlające PW (dostępne tylko dla admina). Ma to na celu bezpieczeństwo przed atakami hakerów. Rejestrują kilka kont i przeprowadzają zmasowany atak w celu rozwalenia serwisu, czy to wprowadzając zamęt w treści swoich postów, zniechęcając innych do uczestniczenia w serwisie lub forum. O tym też ci mówiłem, nawet się ucieszyłeś i też chciałeś mieć dostęp, na co się nie zgodziłem - zbyt dobrze cię znam. Jak się okazało słusznie. Może jeszcze napisz co odpisałeś maćkowi i jak to się miało do prawdy. Czułem wtedy taki nie smak, że trudno to opisać. Nawet ciebie bym o takie rzeczy nie posądzał.
|
|
slodka trucizna, zapal jointa :]
|
|
A może się nadaje?! he he he :)
|
|
Boguski The Best.Wreszcie!!!Oby nie ostatni raz!!!
|
|
na alei legionow niedalego BP blizej Centrum. Bardzo dobre, sprawdzone, polecam...!! firma DREWMAX
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |