Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO dozbrajało powstańców w LIBII... |
poczytaj sobie tutaj: http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=54
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO dozbrajało powstańców w LIBII... |
jajka sobie utnij :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Co ty za bajki opowiadasz. Jak ja za muzeum mogłem punkty przyznać, skoro to nie było moje zdjęcie. Kto Tobie zwrócił uwagę na aroganckie odnoszenie się do mnie, Twój wspólnik. Traktowałeś serwis jako zgaduj zgadulę, a nie serwis historyczny. Na zdęjciu bramy cmentarnej, gdy przyznałem punkt Rodakowi, za odpowiedź pełniejszą, napisałeś do mnie, żebym odebrał punkt rodakowi, a przyznal dla bluchy. Punkt wycofałem i poprosiłem o dokładniejszą odpowiedź. Co mnie na to napisałeś, że może numer butów, kolor skarpetek chcę wiedzieć, za dużo wydziwiam z odpowiedziami. Co do przyznawania punktów powiedzialem żę będę przyznawał tylko tym co udzielą pełniejszej odpowidzi i admin, nie będzie mnie sugerował komu mam przyznawać. Może ktoś odezwie się do kogo odnosilem się arogancko. MC wycofał swoje zdjęcia a miał ich grubo ponad 300, z tego powodu że został odsunięty od współadministrowania. Ja zaś usunąłem dlatego, by udowodnić Tobie, że nie ma serwisu bez użytkowników. Sam zaprosiłem do serwisu kilku użytkowników i to starych łomżyniaków. Ale na próżno. Do takich rzeczy trzeba mieć zamiłowanie, a nie zachciankę. Więcej nie będę udzielał się w tym temacie. Pusta polemika.
|
|
Właściciel nie wie czy opłaci się mu sprowadzac tez gry figurkowe i karciane*
|
|
Tak więc racja,jak to często bywa, leży gdzieś pośrodku. Wynika z tego,że administratorzy nie są bez winy.Zapewne zazgrzytało w rodzinie i przeniosło to się na wiadomą stronę,ze szkodą dla niej. Obserwując z boku można się było domyślać śladów preferowania i znajomości użytkowników nie tylko na tej stronie,ale też prywatnie,np.Maciek też nie jest bez winy,bo trzymał sztabę z Rodakiem. No cóż Maćku,inna sprawa,że gdybyś był łomżyniakiem z dziada pradziada,a nie cokolwiek przyszywanym,to też uniknąłbyś kilku błędów. A mogła być taka fajna stronka... Nawet trochę polonusów z sentymentem na nią zaglądało... Na razie jest żal i niesmak...i nadzieja,że ktoś kiedyś profesjonalnie podejmie się takiego zadania.
|
|
A ja poszukuję płyt winilowych.Jak ktoś ma na zbyciu lub na sprzedaż to pisać! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ans ***** tam na kłudke. Bez puca!
|
|
czy w Łomży można kupić gry na PS3? tylko nie mówcie o Media Expercie, bo tam są 3 tytuły na krzyż
|
|
Pan Kazio to przenośnia Wtorek. Aż ręce opadają. Szkoda gadać...
|
|
szkoda a już miałem ochote pojezdzic na łyżwach :(
|
|
malego masz co
|
|
Maciek, widzę, że nic się nie zmieniło od Twojego udziału w byłym serwisie. Nadal masz monopol na wiedzę i prawdę. Ręce opadają. Po raz ostatni powtarzam, że sytuacja dotyczyła zdjęcia muzeum na Legionów. Koniec kropka. Pamięć mam bardzo dobrą. W moim wieku jeszcze za wcześniej na sklerozę. Co do usunięcia zdjęć przez MC, chyba lepiej wiem dlaczego poprosił mnie o to. Rozmawialiśmy dość długo przez telefon. Nawet powiedział że nadal będzie wrzucał tylko mniejsze ilości i bardziej rozważnie - bez osób na zdjęciach - zgadnij dlaczego. Wtedy nie było żadnego konfliktu. Nie wiem co Ci miś naopowiadał, ale widocznie powiedział Ci to co chciałeś usłyszeć, rozmijając się z prawdą. Zależało mu na Twojej obecności w serwisie więc może postanowił skłamać, aby Cię udobruchać. Pojęcia nie mam. Nie wmawiaj mi i innym że było inaczej, bo tylko ja i MC wiemy jak było. Jak było tu już napisałem. Co do wspomnianej przez Kokosza sztamy z Rodakiem to prawda, ale to szczegół. Chcesz trzymać z kimś sztamę - nic mi do tego, ale nie kosztem innych użytkowników. PS Żadnych zgrzytów w rodzinie nie było, więc nie mogło to mieć żadnego związku z serwisem. Cała akcja zaczęła się od tego nieszczęsnego plusa, w sumie to żałuję że je wprowadziłem. Żałuję też tego że MC nie wstawił się za początkującą użytkowniczką - bluchą, która miała rację, tylko postanowił udobruchać "elitę". Na moich stronach nigdy nie było i nie będzie "równych i równiejszych". Wszyscy są równi. Jeżeli nawet "szycha" zawini - dostanie reprymendę. MC nie mógł tego jednak zrozumieć. Typowo polskie cechy - zawiść i kombinatorstwo. Nie u mnie. Pozdrawiam. PS PS Już nie mogę się doczekać tego nowego, lepszego serwisu. Od razu mówię, że nie będę się tam udzielał. Po prostu chcę zobaczyć na czym polegać będzie jego "lepszość" ;)
|
|
jak dla mnie bardzo mila atmosfera.. w 9 nic dodac nic ujac :) Ja jak Ja ... jesli chcesz.. moge robic wam szate graficzna.. na plakaty.. bo to co wy teraz macie.. to jest smiech na sali.. jak na taki klub :) bo jest rewelacja.. sztaski060293@gmail.com lub gg: 7574747
|
|
rece to mnie opadaja, ze nie zrozumiales...i dziwi mnie to, ze nie zrozumiales sam soebie co napisales wczesniej...czlowieku... pan Kazio w sensie mechanik ze stodoly... to raz a dwa... trzeba wiedziec o czym sie mowi... dopiero wtedy bedziesz mogl sie wlaczyc w dyskusje i cos napisac sensownego
|
|
u siebie w sklepie mozesz kupic nie wstydz sie wal smialo nazwe sklepu
|
|
No to zgodnie z Twoją logiką wszyscy łomżyńscy mechanicy to spece. Wcale się zatem nie dziwię, że Alfa nie podołała. Wszak 2/3 jeśli nie 3/4 naszych warsztatów to ma bliżej do kuźni i kowala aniżeli zakładu naprawy pojazdów.
|
|
bo to gowno
|
|
hm... na rogu Dwornej i Krótkiej?
|
|
Autor: Wtorek (---.elomza.pl) Data: 05-12-08 22:34 bo to gowno No Wtorek nie ma to jak rzeczowa wypowiedź!
|
|
Ja ten kandor omijam z daleka. Poszedłem tak 2 razy ( kilka lat temu ) i w obu przypadkach Pan "niby" sie pomylił przy przeliczaniu, wyplacaniu pieniazkow. Dobrze ze sobie wczesniej policzylem wszystko i zauwazyłęm ze cos jest nie tak, ale jakas osoba starsza mogła by sie niespostrzec. Wiecej tam nie pojde.
|
|
lustrator...sluchaj jak nie umiesz doradzic, to nie doradzaj...
|
|
salon o który pytasz to salon sonatta, korzystam z uslug pani Moniki od wielu lat i jestem zadowolona, robiła mi juz kolor, balejaż, strzyżenie, ogólnie czysto miła atmosfera - polecam.
|
|
zrob se firanke z plyt cd :D albo tzw rolety se zamontuj cedetkowe:D a jak to cie nie zbawi to poprzyklejaj je do podlogi i bedzeiesz miala orginalny parkiet :D jak wlaczysz swiatlo to cala podloga bedzie sie mienic :D a jak zaden sposob ci sie nie podoba To bierz kamere , ustaw ja przed mikrofalowka :D i nagrywaj zastanawiasz sie co :P ehehh proste wloz plytke i mikrofalowke ustaw na full obroty :d zobaczysz FIREWERKI :D piorunujace I tak do 1000sztuki :D pobijesz rekord guinesa :D nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |