poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ile zarabają politycy w Polsce?

Z tego co dopiero się zorientowałam to jutro ma padać tylko do 6 rano, a póżniej ma być pochmurno ale bez opadów. Więc może jednak otworzą te lodowisko ;P.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ile zarabają politycy w Polsce?

Nie. Wszystko działa bez zarzutów. Bardzo dobry samochód i wytrzymały.

przynajmniej za darmo robio...

Dla mnie najgorszym ginekologiem okazał sie pan Z.Nizik otóż udowodnił, że nieobchodzi go los pacjentki oraz jej nienarodzonego dziecka. Zaczne od początku. Chodziłam do niego prywanie sądząc,że poprowadzi moją ciąże profesjonalnie jako dobry lekarz,cieszący sie dobrą opinią.W 7 m-cu byłam u niego jak co mc na kontroli i byłam w szoku bo zbawdał tylko tetno dziecka i to wszystko. W gabinecie byłam u niego 5 min(czułam jakby mu sie spieszyło i jakbym mu przeszkadzała)kase zgarnoł i dowidzenia. W dalszym ciągu niewiedziałam kogo nosze pod serduszkim, ponieważ za każdym razem mówił mi że to za wczesnie i "nic niewidac".Było to dla mnie dziwne bo moje koleżanki wiedziały już 5m-cu a ja dowiedziałam sie w 8 m-cu dziwne nie? Termin rozwiązania miałam na poczatku m-ca i jak to mówił "zapewniam że w tych dniach urodzi pani bo szyjka macicy jest już miękka" a ja sie pytam "a jak nieurodze to co mam robic bo niewiem (gdyż jest to moje 1 dziecko)a on na to"to zapraszam do mnie"(pracuje w Wysokim Mazowiecku)I byłam już po terminie wiec dzwonie do niego i kazał mi przyjechac do szpitala do W.M.Więc pojechałam.Tam dawali mi na wywołanie a tu nic i nic(poszło 6 strzykawek czegoś ale dokładnie niepamietam nazwy)A szanowny lekarz niemiał zamiaru przyjsc i wyjasnic co ze mna bedzie.Iwypisał mnie a co smieszne wypis miałam o 7rano i kilkakrotnie wypytywał sie czy napewno ktos po mnie przyjedzie i o której zalerzało mu żeby to było przed obchodem(a o 7 kończyła sie jego zmiana) i pytam sie co mam robic czy położyc sie u nas w Łomży do szpitala a on"nie po co! trzeba czekac tu nic nieporadzimy trzeba czekac i jeszcze raz czekac"a dlamnie niebyło to normalne że kobieta po terminie i wysyła sie ja do domu.Położyłam sie u nas w szpitalu i na porodówce okazało sie że jestem UWAGA 3tyg po terminie ŻLE WYLICZYŁ MI DATE PORODU cały personel był w szoku i cytuje tu pana Pijagina"Odważny lekarz skoro wypuscił pania do domu" Ciąże miałam przenoszoną urodziłam w 43tyg dzidzia była owinieta pępowiną,wody mi zanikały,łożysko było stare zielono-żółte,dzidzia miała straszna skóre jeszcze 1 dzien i by było po mojej dzidzi.

jeżeli graja ludzie na PS i graja bezmyślnie bo moga sobie zrobić re-buy i ja na jednym z tych stolików gram i przypadkiem moge przez takiego przegrac to mnie to irytuje ale to tak na marginesie:P

Witam.Wie może ktoś jak zmienić w Golfie 4 tzn.przestawić w komputerze samochodu temperature z farenhaita na celcjusza???

Załóż jeszcze 5 tematów bo nikt nie zauważył.

http://sport.onet.pl/0,1248675,1875810,wiadomosc.html :)

lux!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org