Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SENSACJA ! Edward Gierek wzywa Donalda Tuska do debaty! |
dzieki mLODA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SENSACJA ! Edward Gierek wzywa Donalda Tuska do debaty! |
Kumpel jeździ taką 156-tką. Jak chcesz się czegoś od niego dowiedzieć wiesz gdzie mnie szukać.
|
|
Ja tam do nich nic nie miałam dopóki raz mi nie ukradli czegoś ze sklepu, a drugi raz dwie czeczenki chciały mnie na 100zł oszukać. Już prawie im się udało a jak się zorientowałam to udawały, że nie wiedzą o co chodzi i polskiego nie znają. Dziwne, że zdanie "Oddawaj te pieniądze bo wezwę policję" od razu zrozumiały.
|
|
Kamil_rfom_mc BRZYTWA TO MOZESZ JEDYNIE WLOSY Z PIĘT GOLIC
|
|
Gdybym nie był ambitny, ciągnąłbym serwis dalej. Zapowiadał się nieźle. Myślę że z czasem dałoby się na nim zarobić, w sumie po to był robiony - zresztą jak 99% procent stron w sieci. Pieniądze jednak to nie wszystko. Nie mam ochoty do końca życia słuchać aluzji misia dotyczących "rodowodu serwisu". Gdyby miś stanął wtedy po właściwej stronie, pewnie serwis istniałby nadal. Niestety stało się inaczej. Swoją drogą to ciekawe - admin staje po stronie użytkownika łamiącego regulamin. Gdyby każdy przyznawał + według swoich zasad (znajomości) - wielu z użytkowników było by pokrzywdzonych, zirytowanych i z pewnością stracili by chęć na uczestniczenie w tej farsie, a celem serwisu była zabawa dla wszystkich, a nie kilku wybrańców. Nie każdy jest chodzącą encyklopedią. Swoja drogą to ciekawe że moje jak to określiłeś "nadęte ambicje" nie przeszkadzają mi administrować największym forum o pewnej tematyce ( nie powiem jakiej) w Polsce. Je też stworzyłem od zera. Nie ma tam żadnych problemów, zgromadzili się tam wspaniali ludzie, którzy tworzą praktycznie "wirtualną rodzinę". Panuje tam bardzo kameralna atmosfera. Czasami zdarzy się jakiś zgrzyt między jego użytkownikami, ale zawsze udaje się zapanować nad sytuacją. Może dlatego że nie mam tam wspólnika ;) Jest to strona na której nic nie zarabiam. Mimo to jestem z niej i z jej użytkowników dumny. Fajnie że powstaje nowy, lepszy serwis o tej tematyce. Szkoda żeby taki fajny pomysł się zmarnował. Jak powstanie, to dajcie linka. Zobaczę jak wygląda ta lepsza wersja.
|
|
terrorysta patrze troche obyty w pokera:P tez sie zgadzam ze sie nie gra re-buy i addonow , nawiasem mówiąc nie lubie tych calych re-buy:P
|
|
Proponuję napisać adminowi forum 4lomza, że będziecie przeklinać i pisać treści jakie Wam się tylko podobają ;) a ja myslalem ze tak wlasnie jest w tej chwili :) ponoc kilka dni zostalo do konca prac ;)
|
|
Oszlaleje! Dzownilam przed chwila do sekcji doboru i zapytalam co z moim terminem TSF i TWO. Nie wyznaczono mi go w dniu skladania papierow gdyz 22list i 6 grudnia mi nie pasowaly. Powiedzlieli, ze najprawdopodobniej 13 i MAM CZEKAC NA TELEFON. Telefonu nie bylo, wiec sama go wreszcie wykonalam. No i co sie okazalo? Ze 13 odpada. Pytano mnie czy nikt do mnie nie dzwonil... Teraz sama nie wiem czy to moja wina, ze nie zadzwonilam wczesniej czy po prostu nie ma tego terminu. Czytalam gdzies wyzej, ze Agnieszka ma 13 two i tsf! pewnie w Katowicach, Agnieszko? Zapropowano mi 20 grudnia - niestety mi nie pasowalo i teraz czekam na styczniow termin. Pani tym razem poprosila zebym zadzwonila pod koniec przyszlego tygodnia. Ciekawe czy juz cos bedzie... Przyznaje, ze z niecierpliwoscia czekalam na dzien wyjazdu na testy..eh..Trzeba bylo sie dobijac do nich, a nie czekac na ten telefon z informacja. Ale po Ankiety Bezpieczenstwa, to dzownili zaraz po zlozeniu papierow!!! i to jak sie oakzalo nadgorliwie bo niepotrzebnie!!! Przynajmniej mam wiecej czasu na cwiczenia i nauke. Może wyszlo na moje? :) Pozdrawiam wszystkich cierpliwie czekajacych. Może ktos nowy na forum też dostanie termin na styczen:) Jesli ma ktos cos nowego do przeslania, to ja poprosze rowniez: wickedqueen@o2.pl Robert, trzymam kciuki.
|
|
gotowe jestjuz dzis kto ma swoje łyzwy moze iśc posmigac "nielegalnie" hehe a otwarcie jest jutro ale pogoda sie nie zapowiada najlepiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |