poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra DIAGNOZA stanu Polski prof. A. Zybertowicza

cześć mam fretkę samca Majlo :) Myślę że chciałby sie spotkac z jakąś fretką bo widział kiedys ale był jeszcze malutki :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra DIAGNOZA stanu Polski prof. A. Zybertowicza

Mam pytanie do mieszkańców jak to możliwe , iż w Radzie Sportu znaleźli sie ludzie którzy są zatrudnienii pośrednio ( jak nauczyciele w szkołach ) i bezpośrednio jak pracownik Pana Prezydenta , bedą opiniowac to co ich szef albo samorząd Łomzy bedzie chciał uchwalić?

Czy ja mieszkam w Polsce czy na Białorusi ? Jak można podejmować dobre decyzje ( czytaj niezalezne ) i jednoczesnie otrzymywac pensję - albo ja nie mam racji albo śnię .

Albo się mylę ? Może mi to ktoś wytłumaczyć ?

Oczywiście że ostrzą tam na rowek ;).
Wiem że czynne jest chyba do 17, a od której otwarte to nie wiem ;).

Ja mam samczyka i myślę, że z chęcią pobawił się z jakimś innym ogonkiem ;)

No tak bojkot jak najbardziej płatności kartą super pomysł, litr zatankowany też tylko którą stację wybrać żeby nie było zaraz posądzania, że ktoś ma w tym interes - CZYT. wszyscy mamy gdyż wszyscy tankujemyu a jak nie to mamy pośrednio gdyż koszty rosną w firmach itd
co robimy ??

ale tutaj musze napisac tym razem trochę na korzyść stacji paliw, że ceny spadły trochę i nie piszę o tendencji do obniżek nawet w porównaniu do innych stacji np wymieniony Ełk ostatnio byłem ceny o ok 5 gr wyższe za to w okolicach np Warszawy gdzie też byłem ceny nadal sporo niższe

cd co do polityków to MARNE szanse na reakcje z wiadomych względów stacje prowadzą osoby w Łomży znane i .... sami wiecie co to znaczy

to gdzie tankujemy a i płatności kartą są czaami ograniczone kwotowo np od 20zł. ale to chyba nie problem można tak jak kiedyś słyszałem bardzo .... długo tankować nawet ten 1 lub 2 litry żeby blokować stację ale jak na razie mało nas widać po ilości postów

a moze ma ktos owczarka nizinnego najlepiej suczke?

Znacie jakas dobra kosmetyczke ktora za niewielka cene wyreguluje ladnie brwi??

Nie pomozesz nie pisz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org