Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kwiat PiSu rozrabia. |
przyszło mi do głowy, że to mój interes a nie Twój. Nie Ty, będziesz decydował co jest, czy nie, moim interesem, ok? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kwiat PiSu rozrabia. |
przy ulicy poznanskiej, tuz przy rondzie z wojska polskiego jest serwis samochodow amerykanskich. Tam bym sprobowal.
|
|
wg mnie Rafał Boguski zagrał w dwumeczu z Beitarem Jerozolima bardzo dobrze, szkoda tylko, że nie udokomentował tego bramką. miejmy nadzieję, że bramkę strzeli słynnej Barcelonie.
|
|
Możecie mi powiedzieć czym się różnią światła amerykańskie od tych z Europy??tak się pytam z ciekawości:)
|
|
Też polecam... Ja swoje tam zrobiłam... Pan bardzo symparyczny i profesjonalny... Wcale nawet nie rozmawiał ze mną o wymianach /co by mnie baaaaardzo drogo kosztowało/ tylko odrazu zaczął sprawdzać, jak można te co mam dostosować do naszych warunków... Miałam sprawę załatwioną jednego popołudnia... Tylko pamiętaj, ze oprócz wyregulowania reflektórów musisz jeszcze zrobić: światło tylnie przeciwmgielne, światło cofania, kolor migaczy na pomarańczowy. I radzę, zrób to jak najszybciej, bo ja zwlekałam i miałam z tego powodu poważne problemy.
|
|
zamknijcie się i nie piszcie bzdur że kierowaca był pijany bo był trzeźwy jak nie wiecie to się nie wypowiadajcie jelenie jedene. Pomyślcie o rodzinie co ona przeżywa zrówno tych co zgineli jak i Wojtka który przeżył. Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=288&idart=1520
|
|
diver466 najwieksza bzdura jako kiedy kolwiek czytałam widziałeś ten samochud i co że puszka piwa była obok ręki kierowcy, przy takim zderzeniu to puszki latały po całym samochodzie to nie znaczy że pił ciekawa jestem czy jak okaże się że był trzeźwy czy o tym napiszo bo chyba raczej nie mało tego policja nawet nie poinformowała rodziny że ich syn miał wypadek i przeżył ciekawa jestem dlaczego przeciesz dokumenty miał przy sobie przeciesz mieli taki obowiązek a może się myle ?
|
|
Ten co przeżył miał przy sobie telefon komórkowy i jeśli chciałby poinformować rodziców, że miał wypadek, to mógł to zrobić sam. Jest osobą pełnoletnią i był przytomny, więc policja nie miała obowiązku informować rodziców 27-latka, że ich synek miał wypadek. Podejrzewam, że więcej czasu zabrało im zbieranie danych o jednej z ofiar, bo wiedzieli tylko jak miał na imię, więc mieli dużo poważniejsze zadanie. I raczej informuje się rodziców czy w ogóle najbliższą rodzinę, jeśli nastąpi zgon, a nie tylko sam fakt wypadku.
|
|
Dziekuje ślicznie wszystkim za szybką odpowiedz. Mnie w serwisie Toyoty zaśpiewali 1500 zł za jeden reflektor + światła przeciwmgielne z tyłu i musiałabym jechac do Białegostoku albo Warszawy. Rozbój w biały dzień
|
|
Witam. Czy wie ktoś gdzie najbliżej Łomży można kupić jakiś sterownik MIDI dla DJa? (Vestax VCI 100, Numark Total Control albo Behringer BCD 3000) Ew. Może ktoś ma na sprzedanie w dobrym stanie?
|
|
> A ci ludzie z Warszawy jakie mają pochodzenie? Łomża, Ostrołęka, Nowogród, czy inna Piątnica? Przyznaj się, znasz prawdziwego Warszawiaka, czy przybłędy z całej Polski? wiesz, co to kogo ja znam to jest chyba moja sprawa, a o Warszawiakach akurat wspominam najprawdziwszych. Nie plują na swoje miasto,ani na żadne inne z wyjątkiem Białegostoku. Tyle, że tu nie chodzi o miasto samo w sobie, bo na to to taki ktos jak ty i tak nie ma wpływu. Sęk w tym, że to niektórzy, bo na pewno nie wszyscy, mieszkańcy Białego są zakompleksieni w stosunku do większych miast i próbujecie sie wyładować na mniejszych miastach, ale wiesz co, wisi mi co ty myślisz o Łomży. I mam taki pomysł, idź sie zrelaksować na spacer do Białostockiego Muzeum Wsi. pozdrawiam, ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
w moim przypadku po zadzwonieniu do mtu po około 3 dniach odezwał sie do mnie pan od oceniania szkód, umówiliśmy sie na spotkanie zrobił zdjęcia, i od razu wydał mi papier ile mam dostać i powiedział że mają 30 dni od daty zgłoszenia na zamknięcie sprawy i po tym czasie powinienem mieć kasę na koncie ale okazało się że kasa była juz dwa tygodnie po spotkaniu z tym panem .
|
|
W Białymstoku, w pasażu handlowym na ul.Legionowej , sklep "Strefa DJ". Zajdź, zapytaj , może mają...
|
|
Pilnuj ich, bo u mnie sie to przeciagnelo, bo zapomnieli o notatce policyjne i cala sprawa trwala grubo ponad 30dni.
|
|
Po notatke policyjną moge sie sama zgłosic czy mtu zarzada od policji tego? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
staraj się sama mieć jak najwięcej papierów, ubezpieczalnie lubią przeciągać sprawy z byle powodu Takos
|
|
ja tez miałem podobny przypadek. dałem wierze do na prawy to przez poł roku mówili ze nie maja czesci do niej a jak zaniosłem do innego serwisu to powiedzieli ze tu żadnych czesci nie trzeba .
|
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam Kasia Takos
|
|
10zl/100km chyba było...
|
|
A jak jest z wysokościami ubezpieczeń w MTU?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: DaroPL (80.240.162.---) Data: 08-08-08 07:47 Wiecie co ludzie chyba nie macie co robić. Wiecie dlaczego nie zostaliście podłączeni w ten wtorek??? bo szef się z wami umówił ale nie jest bogiem żeby wiedzieć że w sobote uderzy piorun w nadajnik i położy prawie całe południe. Sam widziałem jak chłopaki z NETSTERa latali trzy dni i naprawiali szkody. jak widać dla nich ważni są klijęci. Tommek napisałem już w tamtym temacie że kogoś takiego jak ty wogóle bym nie podłanczał na miejscu tego szefa. dopiero gadałeś żę 4 miesiące czekasz a przez tydzień zrobiło się pół roku. idź się schowaj do lasu tam będziesz miał leprzy kontakt ze światem niż przez internet. jeżeli ci się nie podoba to zamiast gadać weź sobie coś innego a nie robisz problem. ----------------------------------------- A co ty ich tak bronisz? co? ;>
|
|
dzwoniłam do pks ale dowiedziałam się tylko że tem autokar kursuje codziennie
|
|
Wydaje mi sie że policjant w pewnych przypadkach może pouczyć kierowcę i nawet może być to nagrane a nie odrazu mandat, inna sprawe jest że za takowe "pouczenie" nie weźmie już "prezentu"
|
|
sie madzia wkurw.. ale nawet nie przeczytala :) madziu to wlasnie jest typowo polskie, nie znac tematu a drzec ryja ! pozdrawiam Ps. no chyba ze masz cos wspolnego z tym ze hotelem :)
|
|
Ja moge powiedziec tyle ze w baranowskim jest wszystko jak nalezy sam obslugiwalem jako kelner wiele uroczystosci, ale jesli chodzi o wesela itp. to jesli takiemu klientowi zalezy na niskiej cenie to niech nie dziwi sie ze dostanie zlewki z poprzednich imprez. A z sanepidem to bywalo tak ze nasze obiekty cateringowe w lomzy godzine wczesniej wiedzialy o "niespodziewanej" kontroli sanepidu. bywalem w wielu lokalach i widzialem wiele rzeczy od "kuchni". Jezeli sa zainteresowani moge powiedziec jak jest co przyrzadzane i w jakim hotelu. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
paplik jak by ktoś nie chciał to by nie poszedł na pielgrzymkę tam nie ma żadnego przymusu, idą tylko ci co chcą, a wiec nie wiem o czym ty mówisz.
|
|
Pewnie że z południa najlepszy, Kint i PPM robią bdb rap tylko się na razie nie wybili. Tekst nuty dobry, z bitem jest gorzej. Ale jak na pierwszy kawałek to jest bardzo dobrze.
|
|
Lepiej zakończyć ten temat na tym etapie. Żal serce ściska po kolegach i powinniśmy teraz zamilknąć. [*] [*] [*]
|
|
a co jak czytasz ten temat to jakis lektor ci sie wloncza ze ma milczec? Wolnosc slowa a jego blokada jest karalna. wienc niech pisze
|
|
Witam mam do was takie pytanie nosze się z zamiarem kupna tego autka jak wiadomo sportowa sylwetka ale i włoska elegancja lecz dochodzą mnie najrózniejsze opinie o tym samochodzie jedne gorsze drugie lepsze czy mogłby ktos powiedziec\doradzic cos ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |