poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WYBORCY NIE CHCĄ GMO!

czy wchodza w gre indywidualne treningi dla malych grup, powiedzmy 2-3 osob?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WYBORCY NIE CHCĄ GMO!

chyba dokladnie o to chodzilo tylko inaczej zostalo to sformulowane:)

a jak z wejściem do Amnesii. z tego co zasłychnałem to jest jakaś selekcja przy wejściu.

To wrzuc fotki na imageshack bo byłbym zainteresowany kupnem.

"ufo nad lomzo" lol jakie słownictwo lomzo... zacznij moze pisac majo zrobio....

kamil a ty jak jestes taki madry to wyślij tam zone lub dziewczyne skoro masz to na mysli IDIOTO

ehemm ;]

mozna zawsze pojsc pod grusze jakos tam nikt nie narzeka

Krysia212 wyjelas mi słowa z ust, swietny pomysł z czarną listą!żeby wyrobić sobie obiektywne zdanie o pracy w naszej hurtowni trzeba by przepytać ponad setkę AKTUALNYCH pracowników!wg.mnie to niepoważne i niedojrzałe robić to na forum-soniu o każdej instytucji zakładzie przeczytasz podzielone zdania a w ogóle to mi wygląda na PROWOKACJĘ na miejscu osób imiennie tu obrażanych bym się udała do sądu bo na to też są paragrafy.

Pętliczek możesz przesłać te skany na mojego maila bo na Twój dwukrotnie wysyłam i jest problem z dostarczeniem wiadomości lub jak możesz podaj jakiś alternatywny adres mailowy.
aice10@wp.pl

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Tomasz_wu dobrze napisal.
Ja niekupuje wedlin w sklepie, tylko kupuje kabana od rolnika mam zmajomego masarza co wedliny mi robi. I jeszcze gnaty na zupe zostana sie.

ty cwelu!!!!! powiedz kim jestes napewno sie spotkamy bo mozna wszystko ale matka ***** jest swietoscia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obiecuje tu obecnym ze napisze o swoich doznaniach jak bylo cie jebac w dupe CWELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz jestes moj!!! uprawiales kiedys sex??? nie??? to pierwszy tylko raz boli kotku!!!!!!!!!!!! radze zapamietac ten dzien kiedy parowo odezwales sie nie potrzebnie bo w momencie kiedy dowiem sie kim jestes po lomzy nawet kanalami chodzic nie bedziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARA CWELU!!!

ewj

Będe w poniedziałek z rana.

Takos

Autor: slodka-trucizna (---.lomza.mm.pl)
Data: 29-11-08 22:47

Łyżwy można kupić na Pilsudskiego w Eskapadzie. Ja kupywałam w tam tym roku. Kupiłam sobie Nike Bauer hokejówki oczywiscie i jestem z nich zadowolona super łyżwy ;)

Kasia????? ;-D

Treść jest ukryta

Gdzie znajduje się sklep DECATHLON w Warszawie ? Jeśli jest więcej niż jeden proszę o podanie tego znajdującego się najbliżej wjazdu do stolicy od strony Łomży. Z góry dziękuję.

Dzieki za odpowiedzi.
Moze ktos zna jeszcze jakies stronki z ogloszeniami. Ogloszen jest niewiele lub juz wynajete.
Czy za 3 pokoje 500 zl odstepnego to duzo?

hehehe... no ciekawa jestem kto bedzie te zdjecia ocenial... moze jakis przyszly fotograf,ktory pozniej umiesci cudza prace w swoim portfolio i zatytuje galerie: moje prace... buahahahaha

Metro bylo 20 metrow od 54 i co ? Sama lokalizacja jakos im nie pomogla.

A co do nasladowania - ostatni klub bilardowy w Lomzy byl chyba jakies 13-18 lat temu (Centrum, Jakac).
A przez ostatnie 4 lata od kiedy powstalo 54 nagle w naszym miescie powstalo juz 3 czy 4 klubu bialrdowe ("nowe" Centrum, pierwsza 9 Groszka, Hatrick i chyba jeczcze cos).
Wiec niech nikt mi nie mowi ze ktos byl oryginalny....

bylktos z was w tym kebabie na ksieznej anny ?? bo widze reklame wlasnie , i tak smakowicie wyglada ze nie wiem czy sie nie skusic ;]

ja kiedyś bywałam w Harticku dwa razy w tygodniu i nikt nie sprawdzał mi dowodu przy wejściu...tylko przy barze...i jestem za tym żeby dowody były sprawdzane za każdym razem(gdy kupuje sie alkohol) bo wchodzi taka gorąca 16-stka niby na soczek a później trzeba ja wynosić (nie chodzi mi w tym wypadku o Hartrick tylko tak ogólnie)...

Witam
Wiecie może gdzie w Łomży moge dostać wężyk silikonowy?

nie napisałes w jakim pc ;p wprowadzasz w blad. w lapku od 40 w gore

przeprasza, nie sprecyzowałam :)

anonimowiec jest dokladnie tak jak powiedziales ale na odwrót reporter z h&m :]]]] pozdrawiam wiesniaka :D

Egzamin z angielskiego w Jańskim:

egzaminator: What's your name ?

student: yyyyyyyyy.....

egzaminator: dobrze 3,5

to nie zart, tak tam jest.

albo napisanie pracy 3 stronicowej na zaliczenie przedmiotu, no sorry, ale jaka szanująca się uczelnia dopuszcza cos takiego zamiast egzaminu.

Chodzi o to, że władze uczelni wiedzą ze 3/4 stanu to ludzie nie za bardzo mądrzy i ulatwiaja im zaliczenia a to powoduje większe wplywy do kasy "uczelni"

tak jak ktoś wczesniej napisał: "kuźnia dyplomów" wg. mnie nic nie wartych
sam papier nie czyni nikogo mądrym człowiekiem

takie moje zdanie nikogo nie obraqżając

chyba anonimowiec nie zrozumiał..:)

pie.przeni oszuści.człowiek płaci ciężkie pieniądze żeby rodzinę wyżywić a tu proszę co za nie dostaje..a jakie ładne nazwy w sklepach : pasztet dziadunia,przysmak wieprzowy,galantyna z kurczaka,kiełbasa swojska..a wszystko to o kant du.py potłóc..

przygłupy

oczywiscie miesiecznie

Jakość do dópy, co jest wyrazem tejże, choć trudno spodziewać się czegokolwiek innego. Ci, którzy powinni się tu wypowiadać, trzymają mordę w kuble i - nie ma się co dziwić - zawsze będą udawać, że ich cokolwiek nieprzychylnego nie dotyczy.
Ajajaj - Polska to jest dziwny kraj...
A Łomża..... szkoden goden, dziura nad dziurami

We łbie ci sie porąbało? tort w kształcie(???) A nie lepiej, żeby smakował pieprzonym zjadaczom tortów?

na przeciwko oczyszczalni sa bagna (rozlewiska) ;-)))

a to wciaga :D:D jak przyjada to juz tu zostana :D

no chyba ze zamarznie to wszystko ale musicie miec zolta pilka bo biala to nie pograja :D:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org