Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak dla relaksu |
sorki błąd "talerzy"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak dla relaksu |
tam ma być podobno jakieś centrum rehabilitacyjne czy coś takiego,ale nie wiem tego na 100%.
|
|
dokładnie!
|
|
nie chodzcie do tego na stary rynek!! obsługa do niczego szczególnie ten wysoki pan , myśli ze zjadł wszystkie rozumy. Polecam polsat cyfrowy , mam i jest ok :) DiDi
|
|
Galerie otwieraja jeszcze w tym miesiącu
|
|
Cześć 13 grudnia będę podchodzić już 3 raz. Pierwszy raz nie poszło mi na sprawnościowym , przekroczyłam czas o 0.1, drugim razem nie udało mi się z psychologiem, ciekawa jestem jak teraz pójdzie :) Jak mówią do trzech razy sztuka. Pozdrawiam i nie rezygnujcie po pierwszej nieudanej.
|
|
a byłeś grzeczny ? ; dd
|
|
Po raz kolejny termin został przełożony i zapewne znając realia tego Miasta i kierującym nim włodarzy będzie przekładany jeszcze nie raz... I tu nasuwa się jedno pytanie CZY W ŁOMŻY DOCZEKAMY SIĘ W KOŃCU PORZĄDNEGO STADIONU?? Bo nie ma co ukrywać ale teraźniejszy "obiekt" na Z 18 wygląda fatalnie... No i żebyście nie czepiali się ŁKSu to młodzież nie ma obiektu do takich dyscyplin jak Biegi, skok w dal, pchnięcie kulą czy rzut oszczepem. Dlaczego tu wszystko jest tak pogmatwane... Termin realizacji to 15 grudnia 2010 roku ale ja już dziś stawiam że stadion w Łomży będziemy mieli dopiero na EURO o ile to EURO u nas będzie:)
|
|
dlaczego nie;-)dobry pomysł ale wladza naszego miasta nie znajdzie pieniędzy na tego typu rzeczy...Ba ! nawet nie pomyśli o takim rozwiązaniu;-/
|
|
Nie.
|
|
na Sikorskiego oczywiście ograniczenie jest do 50???
|
|
Czy jest ktoś zainteresowany kupnem Mikrofonu tracer jest maly problem jest bez opakowania lecz jest NIEUŻYWANY cena to 20zł a w sklepie kosztuje 26zł chetnych prosze pisac pod numer Gg 4771412
|
|
Czy ktoś z was może wie czy któryś OSK w Łomży bądź okolicach robi kursy na tę kategorię? Proszę bez głupich rad żeby poczekać 2 lata i że sie to nie opłaca
|
|
kaminski
|
|
na B1 u niego?
|