poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Usuną tysiące krzyży i kapliczek przy drogach

Czy może wiecie czyj jest ten radar, który dziś widziałem na Sikorskiego,a którego obsługiwało jakiś dwóch gostków w srebrnym audi
To policja czy czarnuchy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Usuną tysiące krzyży i kapliczek przy drogach

bo głąby jesteście he i kebaba kupujecie

trzeba tam wziąc zestaw fryty miecho surówa wtedy to jest szamka

chyba fryty i mięso kosztuje 8.50 zł i nigdzie w lomzy za taka kase nie dostaniesz takiej gory szamy i to tak smacznej. :)

w reklamie teraz jest napisane ze taki zestaw z surówka 10,50 wiec tego sprobojcie a nie jakies tam kiebaby.

W Łomży nad Narwią!!! Co ty łomżyńskich krajobrazów nie znasz???

za 2 tygodnie w sobote gramy cashowke w klubie 54 od ok 20.00. buy-in pewnie 20zl, re-buy 20zl, addonow raczej brak. do wieczora pare stow bedzie mozna zrobic. gg 5467293 pzdr

ja widziałem ich któregos dnia na ks. anny i wydaje mi sie ze czarnuchy

Będe na 100%.Postaram się wziąść kilka osób ze sobą.

jak stalo przy nim audi szare tak jak piszesz to Straży zabawka:P

w głowe...młotkiem;-) się walnął chłopak;-D

to w Cydzynie było robione :D

Nie bierzecie pod uwagę kosztów transportu paliwa do Łomży. Przy takiej infrastrukturze drogowej, a w szczególności kolejowej, oczekujecie cudów? Haha.

a ja słyszałem ze będzie tam H&M to prawda?

A tak w ogóle, łomżyniaków na to stać :) Wystarczy się przejść Szosą Zambrowską. Nigdy nie widziałem tyle domków jednorodzinnych na tak małej przestrzeni ;D W żadnym innym mieście nie buduje się chyba aż tyle mieszkań M5, a w Łomży takie schodzą jak cieple bułeczki he. Na ulicy też biedy nie widać, a zakładów pracy brak :) To jest ewenement na skalę krajową! :)

Takos

Witam już prawie wszystko mam za sobą dzisiaj miałam rozmowe kwalifikacyjną jutro jeszcze komisja lekarska i po wszystkim.Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze bo miałam troche za wysoki cholesterol i musiałam tydzień na djecie żyć ale już jest oki.Więc tylko komisja i po wszystkim jak dobrze będzie to 5.01.09 wyjazd do Słupska.Pod koniec tygodnia napisze jak mi poszło bo komp w naprawie.Pozdrowienia i powodzenia !!!

Do Ewangelistycznego Zwyrodnialca:

Chylę głowę przed Twoją spostrzegawczością,skoro zadajesz tego typu pytania i nie potrafisz odróżnić osoby o rysach europejskich od osoby o rysach narodów kaukaskich a języka polskiego od innego.A poza tym chusta na głowie kobiety,toboły w rękach,pan i władca zapłacił a ona z maleńkim dzieckiem i zakupami z tyłu jak niewolnica.
Mam czasami zawodowo z nimi kontakt,więc o pomyłce nie ma mowy.

no i juz jestem po multi
w zasadzie nic mnie nie zaskoczylo - wszystko czego się dowiedziałem tutaj na forum bylo!! oczywiście wiedza ta byla bardzo pomocna ale w jakim stopniu... trudno powiedziec. Na pewno pytania kt zadaje psycholog a kt na tym forum można znaleźć - do nich mozna bylo sie przygotowac. ale do calej reszty ...
teraz czekam na wynik i szczerze to nie mam pojecia jaki będzie. to tak naprawde loteria. Niby wszystko napisalem (rozwiązalem zadania poprawnie), nie zaprzeczalem sobie itp ale czy zmieszcze się w kryteriach jakie narzuca program...
Czekam na wynik i zycze powodzenia wszystkim chcącym wstąpić w szeregi niebieskich mundurów ... hmmm inaczej zycze szczęścia bo chyba to tu jest najbardziej potrzebne

uwaga te bydlaki mają jeszcze oprócz tego srebrnego audi jeszcze czerwonego golfa 3 albo 4 i wiecie co to są ich prywatne samochody bo to są oddani sprawie "enkawudziści" swoją drogą ja jestem ciekaw co za debil na co niektórych ulicach daje takie banalne ograniczenia np:
poznańska 40km/h przeciesz to śmieszne
wojska polskiego40km/h żenada
oni są poprostu pojebani

tak. bo jakby tak co drugiego kibica zapytać o wynik meczu to by nie wiedział bo łazi na stadion tylko po to żeby drzeć morde i przypierdalać się do tych z innymi szalikami
no są też wyjątki

Radzę przeczytac
http://www.infor.pl/analizy-raporty/46434,Jakie-uprawnienia-ma-straz-miejska-podczas-kontroli-drogowych.html

Nitka Gratulacjie! Ja mam 13 grudnia TWO i TSF wiec trzymajcie kciuki:)))
Palidzia to musisz zaczac wyszstko od nowa?

Ja jestem ciekaw co za debil tak pisze "poznańska 40km/h przeciesz to śmieszne" ?

Spy, a jak sobie wyobrażasz sprawdzanie dowodów przy kasie? Przy wejściu sprawdza się tylko raz, a do baru można podejść wiele razy i tyle samo sprawdzać dowód? Przecież nie można wymagać, żeby barman pamiętał twarze lub zapisywał, że od tego i tego już dowód sprawdzał! Nie ma czegoś takiego, że nieletni wchodzi do klubu, ale nie może już nic zamówić. Albo jest się pełnoletnim i wchodzi, ale bo nie. Dla nieletnich jest Yama i niech tak zostanie :)

Droga Emilko, więc przeciw czemu przepisuje Luteinę , skoro nie raczył mi powiedzieć. Przecież powinien o tym mnie poinformować, a poza tym, czemu u ciebie ciąża nie była prawidłowa do końca ?

a co to jest H&M ?

Cendrowscy na Legionow ale musisz zamowic z duzym wyprzedzeniem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org