poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory - proste jak budowa cepa!

70-80%powierzchni to stoły bilardowe? - ale nie licząc czego?
Jeśli chodzi o pizze, flaczki itd.- pub jest otwarty dopiero od pół roku- nie odrazu Rzym zbudowano. Spokojnie, u nas z czasem także klient będzie miał wybór,a wracając do stołów bilardowych, ich kwestię wyjaśniałem w poście powyżej. Z drugiej jednak strony, sceptykom naszego pubu dziękuję za porównywanie Hattricka do 54, (mimo iż nie było naszym zamiarem się do kogoś upodabniać), bo jak ktoś napisał wyżej - "54 pracowało na swoją renomę wiele lat", - My działamy dopiero pół roku, a już nas porównujecie do jak by nie było, {póki co} najlepszego klubu w którym można posiedzieć i spokojnie wypić kilka głębszych.
Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory - proste jak budowa cepa!

Ps Chętnie podejmę rozmowę a ewentualnym sponsorem co do ufundowania np. lustrzanki albo laptopa:)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

najlepszy kebab w miescie a takich sosow nikt nie ma jak oni

duze porcje przyrządzone ze smakiem
nie to co te swinskie czy kurczakowe kebaby

DONER RULEZ polecam go

Treść jest ukryta

hehe administratory po uniwersytetach nie sa w stanie zapewnic poczytnosci wiec ratuja sie reklamami :) pozdro dla panow od ,,wierzy przy kosciele w piatnicy,,

I tak najlepszy kebab jest na rogu przy wjeździe na dworzec :)

sciągnij sobie IE7PRO i już nie będzie reklam

administratorzy tej strony powinni lokować te jebane syfne reklamy gdzieś z boku wtedy ci którzy chcieli by je zobaczyć to by zobaczyli a ci którzy nie chcą tego gówna poprostu by im to nie przeszkadzało ale wiecie jak sie ma wiury zamiast mózgu oni pewnie są po kursie informatycznym i ledwo dają sobie rade

Tu nie chodzi o umiejętności informatyka, tylko o pieniądze.

Pryma Łomża
Godzina: 13:01
bezołowiowa PB 95
cena: 3,87

wczoraj wyrwałam na raz dwie 8 u Pana Głuszkowskiego na Polowej! jakieś 2 tyg.temu wyrywałam również u Niego czwórkę. w każdym razie polecam wszystkim tego dentyste! wyrywanie szybciutko i bezboleśnie!i nawet teraz w zasadzie nic mnie nie boli, no oprócz dziąsła, ale to raczej normalne :))
100 zł od ósemki, pozostałe 80 zł ;) mimo to warto!!!!!!!!!!
pozdrawiam.

Mi prowadził ciążę blizniaczą i też totalana olewka zalecil tylko podstawowe badania, no a teraz jedno z dzieci jest chore.

chodzi o to iż w bloku tym nie można zamówić tv VECTRA tylko MULTIMEDIA.
Ks.Anny.......

Ile kosztują jakieś pakiety i jakie są w nim programy,bo szukałam na ich stronie ale nie jest łatwo coś tam odszukać,i jakie są wady i zalety w/w tv?

tak samo polecam wpisac do filtruw http://images29.fotosik.pl/254/fd276d3e8035e124.jpg by forum sie nie rozjezdzalo

osobiscie nie jadlam tam kebaba ale jadlam zestaw mix w ktorym zawiera sie mieso kebab frytki i 3 rodzaje surowek i te zestway maja naprawde swietne i smaczne miesa i frytek duzo Niewiem jak to ejst z kebabem ale do tego zestawu miesa nie żaluja i jest smaczne:))

No to pieknie!!

haaaah5 te ceny które podałem 300 zl lub 400 zl to pojedyncze przypadki ale się zdarzają , rozumiem że srednia cena jest wyższa , mieszkanie przy ulicy legionów(wiec nie jakieś zadupie) , stare budownictwo 2 piętro , blok wyremontowany nowe okna , nie wyremontowane m4 , cena chyba atrakcyjna:P ale jak mówie to pojedyncze przypadki , odnośnie stare nowe budownictwo , to z tego co slyszalem(nie wiem tego z wlasnego doswiadzenia) to nowe budownictwo nie jest tak do konca cudowne

Na księżnej anny kebab zryty. Najpierw jesz samo kapuste potem same ogory, mieso, znowu kapucha itd.

Kiedy otwierają tą 2 galerię stokrotka. Wiecie może jakie tam będą sklepy, i czy to prawda że będzie tam empik ?

w pierwszym kwartale 2009 roku.

teraz tylko i wylacznie cyfra+ takiej promocji nigdy nie bylo dekoder za free a abonamet 50% taniej na 10miesiecy 30pln a umowa 13miesiecy wiec nic lepszego nie ma szczegoly u Ksepki na starym rynku

ślicznotka555 ,ale będzie jazda jak kierowniczka dojdzie kto ją tak wyzywa i oczernia!mają same co chciały no nie?te co nie pracują to im zwisa, ale reszta?bardzo dobrze im tak!!!!!!!!!!!!!!!!protestantki!hi hi hi!!!!!!!!!!!!!!!

agyness Piskorska przyjmuję na ul.Piłsudskiego tam w tym ciągu co Okruszek!na nzf raczej nie przyjmuje tylko prywatnie!

NALEZY ZROBIC PODKOP!!

w lomzy raczej takiego nie ma

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

jest u przestrzelaka jak sie nie myle

oszukac przeznaczenie

poszlo ;)

Treść jest ukryta

Hej! No nie przesadzajcie nie jest tak źle... Studiowałam tam 3 lata, teraz jestem na UWB. I wiedza studentów z jańskiego raczej nie różni się od studentów którzy licencjat bronili na uwb. Wszystko zależy od nastawienia studenta... Nie można generalizować...
Fakt, że trzeba było za każde najdrobniejsze zaświadczenie płacić te 5 zl, co również ja uważam za przegięcie, panie z dziekanatu robiły często łaskę że wogóle raczyły studentowi odpowiedzieć na zadane pytanie (zależało od ich humoru), ksero droższe niż w punktach ksero na mieście. Bałagan z planem lekcji jest w większości uczelni, jański nie jest wyjątkiem.
Wszystko zależy od chęci studenta, także nie uogólniajmy...
Nowa1 to wszystko zależy od prowadzącego zajęcia, trzeba go wyczuć, u nie których nie ma problemu, a są też i tacy u których trzeba coś umieć.

no i o co wam chodzi..?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org