poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Młodzi, dynamiczni, kreatywni, wykształceni i .... bez pracy.

Czy nie denerwuja was ciągle wyskakujące reklamy na tym portalu ?
bo mi to zaczyna powoli działać na nerwy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Młodzi, dynamiczni, kreatywni, wykształceni i .... bez pracy.

A ja polecam Ad Munchera, co prawda płatny, ale działa dużo lepiej niż ad-block i działa z innymi przeglądarkami.

Między kościołem a biedronką na Łagody coś się buduje, jak jest ktoś poinformowany co tam będzie to niech napisze. A chcę wiedzieć szybciej niż nastąpi otwarcie aby można było poplotkować - to odpowiedz na głupie teksty, typu zobaczysz jak otworzą, w gorącej wodzie kompany, czy- co cię to obchodzi:)

70-80% powierzchni zajmuja stoly bilardowe ;o)), tak wiec przepraszam ale podobienstwo narzuca sie samo ;o))

a ze w TV puszczacie mecze, jakie to ma znaczenie? Cos puszczac trzeba. W ktoryms lokalu kiedys widzialem Disney Chanel, a to nie bylo przedszkole.

w 54 az do znudzenia leca w kolko teledyski, to moze tez wlasciciel powie ze to nie klub bilardowy tyko muzyczny??
A i zjesc mozna, bo i pizza i flaczki, czyli restauracja ;o))

ejj glupie gadanie...

Co jeszcze potrzebujecie zobaczyc, uslyszec aby zrozumiec ze ci ludzie zawsze beda inni i inne cele przyswiecaja im w zyciu. O ile jakiekolwiek...

" "W tym ośrodku przebywa wiele kobiet z dziećmi. Staraliśmy się zrobić wszystko, by ich nie przestraszyć, by cała akcja obywała się jak najspokojniej" - tłumaczy dziennikowi.pl szef prokuratury pruszkowskiej Piotr Romaniuk.

Niestety, nie zawsze było to możliwe. A to dlatego, że część mieszkańców ośrodka traktowała go jako kryjówkę. Łupy pochodzące z przestępstw, broń krótka i długa, narkotyki i różnego rodzaju dokumenty, którymi nielegalnie posługiwali się mieszkańcy ośrodka - to chcieli ukryć przestępcy. "

http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article161168/Osrodek_dla_uchodzcow_bandycka_kryjowka.html

Ja tam w tym tygodniu biorę kabana i na przemiał go. Wedlina palce lizać. Niema sie co dziwić żę pakują papier toaletowy do pseudo "kiełbas". Liczy sie maksymalny zysk, przecież za coś trzeba 400 metrową chałupę w ekskluzywnej dzielnicy postawić lub kupić sobie nową betę lub merca.

Mięso przemielone i tak cienko pokrojone, że ciężko na widelec złapać.

co to jest KEBAP ?

bierz i nie patrz, jak juz bedziesz miec dach nad glowa rozejrzysz sie za innym-chyba ze to nie pilne

ja za m4 biore 600 (juz z czynszem) plus rachunki- uwazam ze to nie jest cena przesadzona a wrecz ze moze zbyt mala, mieszkanie jest w dobrym punkcie, nowe okna, kuchnia w zabudowie, reszta po generalce, z calym agd/rtv. jak wyzej ktos wspomnial-ciepla woda tez jest:P

wiem ze nie warto lomzy do stol(n)icy porownywac ale w warszawie za pokoj 10 metrowy placi sie dokladnie tyle samo-niezla roznica

"Kebab (kebap) – potrawa kuchni orientalnej. Określenie obejmuje ponad dwadzieścia odmian tej potrawy (m.in. ıskender kebap, adana kebabı czy şiş kebap [szisz kebap]) i nie jest jednoznaczne."

Wikipedia.pl

________
Malachit

angelika1007 od razu widać, że tam pracujesz. Wysoki profesjonalizmem wykazują się te panie, które mają tyle pracy, że nie czytają co księgują? Czy zadufany szef, który przyznaję ma bardzo dużą wiedzę, ale na swój pożytek, bo na pewno nie doradza klientom, ani nie przekazuje tej wiedzy swoim pracownikom.
Co do pań to potwierdzam są bardzo miłe i uprzejme, tylko strasznie zapracowane. Zbliża się koniec roku, więc posprawdzajcie zapisy na kontach księgowych bo w tej firmie z raku czasu, zdarzają się różne rzeczy....

Jeżeli znajdzie mi ktoś mieszkanie M3(3 pokoje za 600 zł z czynszem )nie licząc opłat licznikowych i w miarę umeblowane to piszcie...,"od przyszłego miesiąca je biorę!"

Takos

Ja też słyszałem że na święta będzie otwarta

Dzięki za wyjaśnienie nie wiedziałem o tym. Ale czy tak czy tak głupota z mojego punktu widzenia.

ma ktos 12 grudnia o 8 rano w Katowicach MS??

to udowodniliscie slusznosc wypowiedzi petera, gratuluje

Witam! Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi: TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ - administracja publiczna (222 pytania i odpowiedzi) - funkcjonowanie policji (84 pytania i odpowiedzi) - bezpieczeństwo publiczne (114 pytań i odpowiedzi) oraz -MULTISELECT - opis testu - 560 pytań (charaktertystyka twojej osobowości i zachowań) - poradnik multiselect pomoc - porady jak zdać multiselect - historyjka kryminalna (zadania na spostrzegawczość) -opis - zadanie na refleks - opis - zdjęcia i pamięć fotograficzna,historyjki,logiczne - sześciany - program na którym można sobie poćwiczyć - POLECAM - 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami - zarys pytań zadawanych przez psychologa - zarys pytań zadawanych na wywiadzie zorganizowanym - Rozmowa z psychologiem (zadawane pytania) - program szkoleniowy w szkołach -TEST SPRAWNOŚCIOWY -zestaw ćwiczeń i norm dla mężczyzn/kobiet - filmik opisujący przebieg testu pytania i odpowiedzi z lat poprzednich wzór podania , życiorysu -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223 matik800@wp.pl UWAGA NA BŁĘDNE I NIESPRAWDZONE TESTY

Mc Donald's

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org