Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Historia -spojrzenie Romana Dmowskiego do dzis aktualne |
W Łomży nie warto nawet za pieniądze - tu kaleczą i szkodzą - proszę się kierować do Białegostoku nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Historia -spojrzenie Romana Dmowskiego do dzis aktualne |
Zgadzam się z osobą wyżej, jeśli makijaż i paznokcie... to polecam p. Agnieszkę Szmit! Makijaż profesjonalny i odpowiedni dla danej osoby i okazji,ja za każdym razem jestem zadowolona,bo makijaż utrzymuje się kilkanaście godzin i następnego dnia szkoda zmywać:)))
|
|
dermmedic nowy dobry gabinet a po malowaniu mozna skorzystac z masazu ;D
|
|
odp na pytanie w temacie.. ZDANOWICZ
|
|
jasiu a skad ty to mozesz wiedziec?? jak ty sie dalej niz za bawelne nie wypuszczasz bo boisz sie ze drogii powrotnej nie spamietasz??:P
|
|
ale Hattrick jest na Legionow przeciez :) a co do kolegi wczesniej to poprostu sie mylisz :) reklama dzwignia handlu! i czy jest frekwencja czy nie, glosno powinno byc! o Yamie tez czesto jets glosno, uwazasz ze tam jest slaba frekwencja? http://www.pub9-ka.pl/mg2/index.php
|
|
witam.moze ktos orientuje sie gdzie mozna kupic uzywana lustrzanke cyfrowa?na allegro to wiem ale w lomzy czy gdzies mozna kupic?
|
|
a mozecie mi podac jakies namiary na P. agnieszke szmit? lub moze na jakiej ulicy ma ten swoj salon? bylabym bardzo wdzieczna:) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Może sami zainteresowani wypowiedzą się o całej sprawie. O ile będą mieli na to ochotę. Poszło w sumie o błachostkę ale skutek jest taki, że po raz kolejny niestety coś fajnego zostało SPIERDOLONE w Łomży (bo strona była założona przez naszych)... Miejmy nadzieję, że nowy pomysł wypali.
|
|
a w cipie? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
To mój nr gg 10263384
|
|
to mega szok!to dlaczego concilio123 nie przyznała się,że jest singelką?a może to jej "staropanieńskie głupoty"muszą znosić współpracownice?jedno trzeba przyznać-pomysł na PROWOKACJĘ dobry aczkolwiek skopiowany tylko strategia do końca nieprzemyślana!???
|
|
lool . ile masz lat ? ze taki temat zakładasz. Swietym Mikołajem sa dla ciebie rodzice .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |