poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kochani głosujcie na kandydatów ruchu Palikota

Concilio123 napisał(a):

> Nie podniecaj się <a czy ty się nie ośmieszasz?a jeśli chcesz mnie sprowokować do kłótni to sorry ja w internecie nie będę się ośmieszać proponuję wymienić poglądy w realu zsynchronizuj nasze grafiki,załatw opiekunkę do dziecka i spotkajmy się w miejscu publicznym na kawie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kochani głosujcie na kandydatów ruchu Palikota

http://4lomza.pl/index.php?wiad=17148

ooooo

pożar

A czym tutaj się tak ekscytujecie że pijaczki się podpaliły .I dobrze może będzie nowy właściciel i kamienica odzyska dawny wygląd a pijaczków wykopać na bruk.Tą ulicą czasami strach przejść w dzień .

ja za m4 na por.lagody biore 600 z czynszem w cenie plus rachunki

West ile kosztują w kiosku??

sonia0110 - napisz czy sie zdecydowałas na te firmę czy nie i trzeba zamknąć ten temat, bo sie "ostro" robi .

można i dostać w łomży m4 za 300 zł(czynsz) znam takie przypadki:P mieszkanie nieumeblowane lub troche, sam bym wynajął za 400 zl gdybym miał wolne , wiec dla mnie te 500 zl samego czynszu to lekkie zdzierstwo jak na łomże choć można i nazwać to inaczej biznes:P

ja za 4 pokoje place 750 zl i dodatkowo place za prad sama ;/

Treść jest ukryta

XyZ1987 cos mi to mowi.. chyba nawet wiem co

w ostrołęce.

Grzegorz teraz to już za póżno na zmiany, nic nie robić tylko czekać cierpliwie, arka to dobry fundusz i sobie poradzi tylko potrzeba czasu, niestety. Zamknięcie tych pozycji w obecnym momencie to duży błąd.

Moim skromnym zdaniem żaden klub na chwilę obecną nie pobije 54. fakt jest taki że nie dogodzi się każdemu. bywam w 54 i w hattricu.... trzeba na swoją renomę zapracować a 54 już dawno to zrobiło.... tego nie da się podważyć....

ania12345 jesli mozesz to podaj namiary do zespolow na wesele bede bardzo wdzieczny
jesli znacie jakies dobre zespoly dajcie jakies namiary ja kiedys bylem na weselu to chyba byl zespol boss ze ks janusza moze ma ktos do nich namiar

Witam.nie wiecie może gdzie w Łomży można zdobyć zaświadczenie o niekaralności? czy jest to coś płatne?

Punkt Informacyjny KRK przy Sądzie Okręgowym w Łomży
poniedziałek 8.00 - 18.00
pozostałe dni 8.00 - 16.00

Według mnie najgorszym ginekologiem w Łomży jest Dr.Skrętek, przyjął mnie 3 miesiące temu, mam pierwszą ciążę, nie przeprowadził badania cytologicznego ,a parę tygodni temu nie badając mnie od tak przepisał mi leki które według ulotki przedawkowałam i nie wiem jak to możliwe gdyż używam ich zgodnie z zaleceniem dwa razy dziennie.Biorąc je mialam objawy senności, zawroty głowy nudności i depresję.I nie wiem co robić, czy wam drogie panie też coś takiego się przytrafiło z tym lekarzem , a jak tak to napiszcie ile jest kobiet poszkodowanych przez tego i innych tzw. Ginekologów i ktory jest najlepszy ze wszystkich ?

Jakbyś prowadził biznes to byś tak nie mówił. Liczy się kasa. A jak człowiek w potrzebie to i 5 zł za litr zapłaci.

Jedź do Płocka i zobacz po ile tam paliwo jest. Mimo, że Orlen "pod nosem" to paliwo monstrualnie drogie. Wiem, bo jeżdżę i mam rodzinę w tamtym mieście.

Jest już taki tamat "Ceny Paliw w Łomży"

Czyktos moze mi powiedzieć gdzie można iść najlepiej na makijaż i paznikcie na sylwestra

do mni

morzesz go "zdobyc" na stadjonie

witam szukam informacji na temat jak dostac dofinansowanie z UE. Moj mąż chce załozyc wlasna dzialalność gosp. chdzi o założenie firmy budowlanej. Czy mozna dostac jakos pomoc z UE jesli chodzi o ta branżę? prosze o kontakt i jakies inf na meila. Pozdrawiam

Na pewno nie do Kauflanda:) ale stawiałabym na coś sprawdzonego – Trendy, wiem, że ładnie takie rzeczy robi też p. Agnieszka (Szmit?) która ma salon mody ślubnej i wizażu, ale makijaż na każdą okazję umie fajny dobrać. Co jeszcze mi do głowy przychodzi... może studio Perfect na Małachowskiego, tam nigdy nie robiłam makijażu ale z innych usług jestem zadowolona. A może samemu się pomęczyć:) ?

Fajnie, że napisaliście tyle informacji, bo właśnie miałam się pytać gdzie tu kupić łyżwy:))

Gosport jest znacznie blizej od strony Lomzy niz CH Wilenska, jest w M1 w Markach. Intersport najblizszy to chyba w Arkadii.

A ja proponuje gabinet na Ks. Anny Dermmedic byłam tam w sobotę przed ostatkami u Pani Ani pięknie mnie umalowała a paznokcie zrobiła mi CUDNIE polecam

Riposta

w Łomzy to ciezko nawet doprosic sie o zwolnieni chodz jest ono wystawiane na nfz lekarze bardzo niemili łaske robio ze wszystkiego ze wystawio recepte albo zwolnienie!!!a pozniej dzidzusie rodzo sie z jakims wadami a to dziki naszym cudownym lekarzom

Witam

Przedmiotem fotografii powinny być krajobrazy, zabytki i urokliwe miejsca Łomży i okolic.

Zdjęcia należy nadsyłać do 19.12. 2008 r. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi 20.12.2008 r.
Organizatorzy przewidują 1 nagrodę główną – aparat fotograficzny Fuji 1000 fd, oraz nagrody dodatkowe - którymi będą karty pamięci.

. Organizatorem konkursu jest Liga Obrony Kraju Zarząd Rejonowy w Łomży
18-400 Łomża
ul. Zjazd 16
tel. 0 606 741 343
konkurs dofinansowany jest ze środków Prezydenta Miasta Łomża
www.lomza.pl

szczegółowy regulamin znajduje się na stronie
www.paintball-lomza.pun.pl

Jarek

Re: Głosująć na Palikota PO-pierasz gejów

ale kokurs fajny. mam nadzieje ze bendo gdzies pozniej upublicznione te zdjencia. niech ludki je wysylajo z dopiskiem w mailu ze so autorami tych zdjec i zezwalajo na ich poblikacje ;)

nie polecam Ci salonu kosmetycznego na ul. Polowej tan nad Vabbi. Pani podczas wykonywania zabiegu masazu non stop odbierala telefon co sprawilo ze zabieg ten stracil cala przyjemnosc. Jesli chodzi o zabiegi wykonywane na twarz to Pani zrobila zabieg mikrodermabrazji bez wczesniejszego przygotowania skory twarzy, a okazalo sie pozniej ze jest to niezbedne przy tego typu zabiegach! NIE POLECAM

Riposta

DNO I WODOROSTY W TEJ LOMZY NAWET Z DOWCIPAMI :p

Trafna uwaga marecki
Każde zdjęcie nadesłane przechodzi na własność organizatorów.. to chyba jako łupy. Nic nie piszą na temat jury tylko tyle, że ocenia. A kto to jest? Sekretarka z Panem Wiesiem ( nie obrażając nikogo) ? Jeśli są to osoby znające się na rzeczy to warto je pokazać, choćby napisać z imienia i nazwiska.

W Media-Expert naprzeciwko stacji Pryma

Re: Palikot wam da i dołoży emerytom

przestań odrabiać ciągle te lekcje i przynieś mi piwo!

"POLECAM" dr Scia.. Wybitny specjalista od marketingo bezpośredniego ale jesli chodzi zaangazowanie w kwestie prowadzenia ciąży... to jest mu to obce. Chcesz narazic swoje dziecko na ewentualne kłopoty to tylko do niego. No chyba że twoja ciąża bedzie przebiegać modelowo wtedy na pewno bedziecie go chwalić... Te uśmieszki i ten głosik zepsutej landrynki.. Tylko dla naiwnych!

TROCHE DUŻO TYCH TEMATÓW O PIZZY, ALE POTWIERDZAM TELEPIZZA JEST SMACZNA I ODKĄD JEST W NASZYM MIEŚCIE ZAMAWIAM TAM PIZZĘ. POLECAM

Pewnego dnia stojąc w kolejce za wędlina (dość duży sklep na południu nie podaję nazwy bo taka jest wędlina w większości sklepów) ekspedientka zaproponowała pewnej Pani polędwicę w PROMOCJI !!! już otwierając folię w której była owa polędwica była zapakowana wylało się chyba z pół litra wody. Nie mogłem dalej patrzeć nie mówiąc już o przełknięciu tych pseudo wędlin.

ale w regulaminie jest ze wysylajac zdjecia zrzekasz sie praw autorskich wiec nie bylabym tego taka pewna czy rzeczywiscie gowno sobie moga...

A ja polecam salon AMELIA w hotelu POLONEZ, tam p. Majewska ślicznie maluje i nie drogo!! Zawsze na studiówki bierze 10 zł mniej, a makijaż perfekcyjny, na wesela i do ślubu maluje bosko xD A paznokietki polecam u Pani Serafińskiej, wie kobietka co robi, ciut nie naturalne :-)

ostatnio sporo sie dowiadywalam o cenach wynajmu wiec jestem w temacie i musze powiedziec ze to co np pisze serwatka delikatnie mija sie z prawda. jezeli znajdziesz zadbane mieszkanie 3 pokojowe do 600zl to bedziesz wielkim szczesciarzem... za dwupokojowe zycza sobie 600-700 zlotych, trzypokojowe od 700 plus oplaty. i dodam,ze mieszkania te nie sa wcale w jakim super stanie. zwykle mieszkania nieumeblowane z gumoleonem na podlodze-bardzo czesto w tym starszym budownictwie-gdzie od okien pizdzi i gwizdzi... tych ludzi do reszty juz poje*alo z tymi cenami. spotkalam sie nawet z taka sytuacja,gdzie facetka zarzadala 600zl +oplaty za mieszkanie 2pokojowe,nieumeblowane,ze starymi drewnianymi oknami(pozaklejanymi tasma,zeby nie wialo) i (UWAGA,UWAGA!!) bez cieplej wody!!! niepowazna jakas ... no ale pewnie znajdzie jelenia bo zima idzie a niektorym zalezy na czasie...
takze pumka i johny - popytajcie przede wszystkim znajomych,ogloszenia to juz ostatecznosc... jesli ktos ma ladne mieszkanie,w rozsadnej cenie to nie musi sie oglaszac bo i bez tego znajdzie szybko lokatora... zycze powodzenia

ktoś kiedyś poradził w tej kwestii zainstalowanie wtyczki ad-block jeżeli przeglądarka jest Firefox. Ja to zrobiłem i od tej pory żadnej reklamy na oczy nie widziałem :)

Mnie sie wydaje terrorysta, ze tu wcale nie chodzi o zadnego pokera ;o)))

perkoz dzieki za uswiadomienie - nie wiedzialem ze jest w markach zawsze jezdzilem az do wilenskiego, pozdrawiam ;-)

rp.podlasie@gazeta.pl

okropienstwo!!! zatrułam sie nim!

Dobry, ciekawy pomysł. Z jednym ,,ale,,. Przy takich nagrodach, powinno być tak.
waruniem udziału w konkursie, jest przesłanie zdjęć wykonanych tylko i wyłacznie telefonem komórkowym.

na poczatku byl dobry a teraz do d..py... ludzie jedzcie do ostroleki czy ostrowii tam sa smaczne kebaby:) u nas kicha i tyle:( na ks anny salata chca zapchac a miesa trzeba szukac

Riposta

Witam.Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat jakości sygnału telewizji kablowej,świadczonej przez firmę Multimedia?
Proszę o opinie na temat tej telewizji i czy warto jest zakładać z tej firmy kablówkę czy lepiej jakąś tv satelitarną zakupić?

Szukałam na ich stronie telefonu do siedziby w Łomży,ale niestety nigdzie nie ma,a ten numer który jest na większości stron jest już dawno nieaktualny.

Są gusta i guściki a o gustach podobno się nie rozmawia ;) Mi osobiście kabab tam smakował ;) Ale najlepiej zrobisz idąc sam ;) Pozdrawiam

Jeżeli to sprowokowałeś , to powinno się Ciebie za jaja do żyrandola uwiesić. A admin to też jakiś szaleniec nie mający własnego zdania.

Ratujcie!!! W trakcie ciąży przytyłam 30kg zostało mi jeszcze do zrzucenia 20kg. Mineło już dwa lata a ja nic nie ruszyłam tzn. nie schudłam.

Jak ktoś ma do sprzedania tabletki ZELIX albo MERIDIE, prosze o kontakt.

GDDKiA do nich nalezy sie zwrocic w sprawie kladki badz przejscia podziemnego

Przez takich ludzi jak SPY dużo rzeczy nie ma w mieście! Jebane kurestwo usiądze przed kompem nie wychodzi nigdzie sie zabunkruje w chacie i siedzi *********.Taka kładka przydała by się dla osób starszych ,najmłodszych noi ogólnie uatrakcyjniła by miasto i było by fajnej. Korzystali by z niej osoby zyjące pełnią dnia..

Riposta

Fajnie polizać i pogryźć taki pępuszek :D

Też polecam ABC Delikatesy na AL. Legiomów przy Kancelarii Notarialnej

Ruchacze

Zawsze istnieje alternatywa dla osób z większym poziomem kultury :) Wystarczy zapytać pana google wpisując: "Forum Miasta Łomży"

Wszystko stanie się jasne i na poziomie.

To prawda, bez porównania.

w 3 klasie podstawówki nie ma geografii :)

czytales temat? bo chyba nie :/

na sylwestra. masz moze kogos?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Droga antyjago, Twoja niewiedza jest porażająca, nie wiedzieć takich rzeczy to żenujące

Polecam NESTLE , tanio, szybko i samoobsługowa stacja. Poprostu miód w uszach.

masz racje GrubyŁKS większość pewnie tak woli... a kolczyk w pępku jest po to aby kobiety miały gdzie na starość powiesić choinkę zapachową :)

Kto organizuje ten turniej,bo ja gram tam co tydzien i nic mi o tym turnieju nie wiadomo :)

Jak japończyk z 94, to tylko Miliszkiewicz :)

no i fajnie bylo pujsc dotknac palcem moze polizac ...

co komu do tego ? bylo nie ma tyle na ten temat

z kad tyle kasztanow w tym miescie ? czy otwarcie kazdego sklepu to jakies ohy i ahy musza byc ? otworza to otworza nie to nie a z kat takie jazdy macie ?

proste właściciel odpowiada ... a jak mu zabiora koncesję wlepią mandat to sie nie przejmiesz ty albo ona ... zakaz wstępu poniżej 18 lat to zakaz...
i bardzo mnie cieszy jego respektowanie... i nie zadne podrobione legitymacje tylko dowody ;-)) o to chodzi jak jest lokal na poziomie to nie muzi byc zbieranina malolatow by ktos w nim wogle byl ...

a co do paragrafu mowilem poczytac ustawe o pzreciwdzialaniu alkoholizmowi ... zobaczysz czy sie oplaca ......

a do hattrica jest bardzo wpozadku mila obsluga ;-)

ostatnio kumpel zapomnial dowodu albe mial prawko i nikt nie robil z tego problemu :D (dokument ze zdjeciem i data urodzin )

komuchy

Możesz pobrać bezpłatny program antywirusowy np. Avira
http://www.free-av.com/en/download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
lub pobrać i przeskanować np. DR.Webem, czy czegoś nie masz.
http://www.drweb32.pl/

Ziomie, lepiej zapytaj na tych forach:

http://www.clublomza.fora.pl
http://www.motone.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org