Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gruba kreska Brzezińskiego... |
Biurko mi falowalo. Ulica Prusa :) _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gruba kreska Brzezińskiego... |
Szlag by to trafił! ...wróciłem z "nocki",położyłem się spać i wszystko mnie ominęło. :(
|
|
heh no nie wydaje mi sie..
|
|
to nie były próby bombowe tylko zwykłe trzesienie !! no co teraz tak bedzie co dzień :-) tylko w polsce tak trzasło ??
|
|
U mnie w domu nikt tego nie odczul oprócz mnie i stwierdzili ze mam cos z głową.hehe za pierwszym razem myslalem ze to sasiad blokiem trzesie bo robi remont i wierci caly dzień. Ale to było niesamowite uczucie.......... Podobno bylo 5,5 w skali Richtera, a od 8 to juz siła niszczaca.Strzeżcie sie!!!Budujcie schrony bo czuje ze to jeszcze nie koniec. "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
...hehehe ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Szacunek dla wszystkich, piszących poprawną polszczyzną... ... & vice versa!
|
|
...jeszcze jak byś CapsLock'a wyłączył,to złoty chłopak jesteś dosłownie :)
|
|
Schrony w Łomży sa jak cos to jest gdzie sie ukryc !!!! tylko miejsce zajmijcie !! Kostucha
|
|
Takkkkkkkk ja bylem na fazie "to dopiero mnie trzeslo" ludzie jezdzcie do chin tam sa trzesienia po 9 w skali richtera :)
|
|
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego organizują wyjazd na mecz Stomil Olsztyn - ŁKS Łomża!!! Wyjazd i zbiórka w sobotę (25.09) o godzinie 13:00 z Placu Niepodległości (były dworzec PKS). Koszt przejazdu w obie strony - 10 zł. oraz bilet wstępu na mecz 4 zł. Zapraszamy wszystkich chętnych! JESTEŚMY ZAWSZE TAM, GDZIE NASZ ŁKS GRA!
|
|
RE: c3po Zanim się doczekasz, że Ci posprzątają ogród to prędzej dostaniesz bejzbolem, bo tak się łatwiej na piwo "zarabia"...
|
|
Napri daj lina do jakiegos Twojego seta, to wszyscy przesluchaja i wtedy Ci powiedza jakie masz szanse zeby sie wkrecic do tego "interesu" ;)
|
|
No tiaa... Tyle, że socjalizm charakteryzuje się tym, że Ci, którzy powinni wykładać kostką drogi - piszą, a Ci, którzy umieją pisać - wyjeżdżają "za gramanicę". Pozdrawiam. Sorki za nie-na-temat :)
|
|
to Dj.NaPrI terz olewasz ???? <brawo> etam trzesienie to trzesienie małe i słabe kto sie bawił z bombo dobrze za rosji nie z myło z Mapy Swiata jak ich nie było to by nie było terroryzmu na Świecie !! Kostucha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |