Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwariowalam,reportaz Wiernikowskiej |
ja slyszalam ze moczą w ,, kaliku,, to daje ze wedlina i mieso jest ladnie różowe i wyglada jak by bylo dopiero otworzone i świeże
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwariowalam,reportaz Wiernikowskiej |
nie brak mi szacunku do kobiet brak mi szacunku dla takich cweli jak ty wiesz ***** szanuje zarówno matke jak i ojca tak więc tekst co do mojego starego mnie razi dozobaczenia
|
|
kapitan dzony - twoja **** jest moja CWELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Tak jak pisal ktos wyzej ja rowniez w decathlonie nic nie znajduje, polecam GoSport albo InterSport. GoSport najblizszy jest w CH Wilenski a InterSport nie wiem gdzie w wawie albo w bialym w Alfie jest. A moze powiesz czego szukasz?
|
|
Wedłóg mnie to w Łomzy w wielu miejscach powinny powstac kładki ew. przejscia podziemne... no ale po co jak mozna wstawic kolejne rondo i swiatła i po problemie :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
:D:D:D:D:D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |