wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jaki jest najpopularniejszy toast w PO? Oby dęby na nasze szubienice rosły jak n

Nie mierniaku.
Ja pracuję w firmie gdzie szef z cv soni 0110 zrobiłby samolot, który w pięknym stylu trafiłby do kosza.

Najpierw zacznij wymagać od siebie, nieudaczniku. Pokarz szefowi na co Cię stać i dopiero wymagaj pensji. Jaka praca taka płaca.

Czemu nie wypowiadają się ludzie na stanowiskach kierowniczych? albo menadżarski? zarządzający zespołem? do kontaktu z zagranicą? itp. Bo za swoje umiejętności otrzymują odpowiednie wynagrodzenie!
A wy takim ludziom możecie jedynie buty czyścić lub kawy parzyć.

Zdobądź odpowiednie wykształcenie i zacznij działać, rób coś a nie tylko siedzicie i narzekacie. Nie macie wogle inwencji twórczej, za grosz chęci do podejmowania wyzwań.

Nie chcę krakać, ale skutki kryzysu i wy niedługo poznacie. Za pół roku temu gburowi z multi pharme, wiomaru, stacji paliw itp. będziecie dupy lizać aby was przyjęli za minimum.

Piękne czasy Irlandi, Angli czy Islandi też się skończyły. Ilu zwas wróciło a ilu zarabia marne grosze.

Życzę wam powodzenia w szukaniu dalej pracy, bo takich pracowników jak wy to napewno nikt nie zechce. Może niedługo rozpoczną się prace interwencyjne z UP to pójdziecie odśnieżać ulice. Tylko uważajcie bo zima u nas krótka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jaki jest najpopularniejszy toast w PO? Oby dęby na nasze szubienice rosły jak n

Najpierw zacznij wymagać od siebie

(...)

Pokarz

Irlandi, Angli czy Islandi

Twoja słowa "Patrycjo" :D

PS Nie pracuję w tej firmie.

Re: jaki jest najpopularniejszy toast w PO? Oby dęby na nasze szubienice rosły jak n

Pętliczek możesz przesłać te skany na mojego maila bo na Twój dwukrotnie wysyłam i jest problem z dostarczeniem wiadomości lub jak możesz podaj jakiś alternatywny adres mailowy.
aice10@wp.pl

Za to internet chodzi naprawdę ok. Niestety przy takim wyświetlaczu bateria długo nie wytrzymuje. Trzeba się do niego przyzwyczaić.

czekamy na ekspres i nie mozemy sie doczekac :/ mial byc w tym tygodniu a nie ma, Nestle jakos sie nie spieszy :/

pewnie dużo osób xD bo nic poza tym ciekawe nie będzie się działo w Łomży

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org