Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki jest najpopularniejszy toast w PO? Oby dęby na nasze szubienice rosły jak n |
Nie mierniaku. Ja pracuję w firmie gdzie szef z cv soni 0110 zrobiłby samolot, który w pięknym stylu trafiłby do kosza. Najpierw zacznij wymagać od siebie, nieudaczniku. Pokarz szefowi na co Cię stać i dopiero wymagaj pensji. Jaka praca taka płaca. Czemu nie wypowiadają się ludzie na stanowiskach kierowniczych? albo menadżarski? zarządzający zespołem? do kontaktu z zagranicą? itp. Bo za swoje umiejętności otrzymują odpowiednie wynagrodzenie! A wy takim ludziom możecie jedynie buty czyścić lub kawy parzyć. Zdobądź odpowiednie wykształcenie i zacznij działać, rób coś a nie tylko siedzicie i narzekacie. Nie macie wogle inwencji twórczej, za grosz chęci do podejmowania wyzwań. Nie chcę krakać, ale skutki kryzysu i wy niedługo poznacie. Za pół roku temu gburowi z multi pharme, wiomaru, stacji paliw itp. będziecie dupy lizać aby was przyjęli za minimum. Piękne czasy Irlandi, Angli czy Islandi też się skończyły. Ilu zwas wróciło a ilu zarabia marne grosze. Życzę wam powodzenia w szukaniu dalej pracy, bo takich pracowników jak wy to napewno nikt nie zechce. Może niedługo rozpoczną się prace interwencyjne z UP to pójdziecie odśnieżać ulice. Tylko uważajcie bo zima u nas krótka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki jest najpopularniejszy toast w PO? Oby dęby na nasze szubienice rosły jak n |
Najpierw zacznij wymagać od siebie (...) Pokarz Irlandi, Angli czy Islandi Twoja słowa "Patrycjo" :D PS Nie pracuję w tej firmie.
|
|
Re: jaki jest najpopularniejszy toast w PO? Oby dęby na nasze szubienice rosły jak n |
Pętliczek możesz przesłać te skany na mojego maila bo na Twój dwukrotnie wysyłam i jest problem z dostarczeniem wiadomości lub jak możesz podaj jakiś alternatywny adres mailowy. aice10@wp.pl
|
|
Za to internet chodzi naprawdę ok. Niestety przy takim wyświetlaczu bateria długo nie wytrzymuje. Trzeba się do niego przyzwyczaić.
|
|
czekamy na ekspres i nie mozemy sie doczekac :/ mial byc w tym tygodniu a nie ma, Nestle jakos sie nie spieszy :/
|
|
pewnie dużo osób xD bo nic poza tym ciekawe nie będzie się działo w Łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |