piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dekalog Poprawnego Obywatela

Byłem widziałem jest ładnie ale są lepsze puby w Łomży. A szefa pamietam z niezbyt dobrej strony. Pozdrawiam:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dekalog Poprawnego Obywatela

Treść jest ukryta

u mnie na południu wali woda pleśnią ostatnio bez kitu ;/

Witam! Potrzebuje porady onkologa,wiem ze jest trudno dostac sie do poradni,wiec chcialabym skorzystac z porady w gabinecie prywatnym.Czy moze wiecie czy ktos z lekarzy onkologow przyjmuje w gabinecie prywatnym.Pozdrawiam.

Treść jest ukryta

hm... to mozna sobie isc na pokaz tekich testow sprawnościowych? I tak z ulicy wejsc i poprobowac na nim swoich sił?
A dwa to łyszałam ze przy biegu wahadłowym ludzie ,,gonia'' resztkami

Wlasnie, mam male pytanie, czy z mojej strony w stosunku do ciebie mialy miejsce jakies niemile konsekwencje? czy to tylko zwykla plotka? bo ktos powiedzial ze.............??

chyba swiat oszalał!!!! dziewczyny zapoznajcie sie ze skladen !!! jestescie mlode ja tez bylam tak naiwna jako nastolatka bardzo cierpialam bo wazyla 70 kg przy wzroście 170 a w klasie byly same szkapy i robily glupie uwagi.siostra przebywala zagranica wiec znalazla mi cudowny lek- zadzialal w polsce nie osiagalny w tamtych czasach schudlam 15 kg w 2 miesiace a co potem to tragedia po latach żołądek tragedia jelita,skóra -cera ,wątroba ,refluks,tid ... a po latach przyczyna bezpłodnosci teraz to bym wolala byc gruba ale szczesliwa ale taka teraz moda a skutki oplakane po latach ale wtedy to po fakcje wiec pomysl ..... czy warto ????? ja odradzam

nie wiem gdzie mozna zjesc ale znam bardzo dobry przepis na salatke z kurczaka jest bardzo smaczna i zdrowa bo wiesz jakich produktow uzywasz

w hattricku wlączcie ogrzewanie!!! bo w kurtkach trzeba mecze ogladac!!!

Scena jak z Barei. Jest zima to musi być zimno, takie jest odwieczne prawo natury, Pani kierowniczko czy ja palę, palę cały czas na okrągło (szkoda że tylko fajki) :)

encepence, każda baranina śmierdzi, młoda też, poprostu sztuka polega na tym, że odpowiednio przyrządzona jest PYSZNA.
Ja sałatkę kebab sama robię, z pamięci napiszę, bo nie wiem gdzie przepis wsadziłam.

Składniki:
jedna duża pierś kurczaka,
kapusta pekińska,
ogórki kiszone (jak nie masz to korniszony też być mogą),
puszka kukurydzy,
kechup,
majonez
przyprawa gyros
sos czosnkowy (winiary najlepiej)

Kroisz pierś kurczaka na dość drobne kawałeczki, jak kto lubi, najlepiej drobno, obtaczasz w gyrosie (dużo, najlepiej nie żałować tego gyrosa) na patelnie, odrobinę oliwy, usmaż (nie przykrywaj patelni!).
Pokrój kapuste pekińską, odcedź kukurydzę, pokrój ogórki na drobbną kostkę.

Potem uładaj w jakiejś misce czy innym pojemniku warstwami, kurczak, majonezem trochę posmaruj, na to kapusta pokrojona, kukurydza, ogórek pokrojony, polej ketchupem, znów kurczak, kapusta, ogórek na to majonez z sosem czosnkowym.

Jak ktoś lubi to cebulę. To mozna posiekać trochę i dodać gdzieś pomiędzy trochę. Tej kapusty pekińskiej to też w zależności jak kto lubi mniej albo więcej.

Mojemu wybrednemu chłopakowi smakuje, także chyba nie jest taka zła ;)
Smacznego:)

zawsze biorę tyle,ile chce i nie miałam problemów z tego powodu

Treść jest ukryta

hehe ale to prawda jest :) a wiecie że w wielu masarniach do wyrobu parówek dodaje się papier toaletowy? I to nie jest żart

Jaki papier toaletowy? Uzywany juz? ;-) Bo jak nowy to pol biedy heheh ;P Oczywiscie zartuje sobie, dla mnie to nie sa do pomyslenia takie metody "zeby sie blyszczala" Teraz widac do czego ludzie sa zdolni dla pieniedzy......przykre to jest

Słuchaj Sebo, wiem to z bardzo dobrych źródeł. Mówię prawdę, nie jakieś domysły czy plotki, tylko to co na własne oczy widziałam na praktykach przez przypadek, poza tym nie jeden masarz to potwierdził, że robią takie przekręty. Więc sie opanuj przed opisywaniem mnie jako osoby "głupiej", bo się zapędziłeś bardzo mocno.

Drogie dzieci papier toaletowy dodawano niegdyś do pasztetowej a nie do parówek , przestańsie sie wyzyać bo w dup... byliscie i gów... wiecie !! to tyle

w 54 o tyle jest lepiej że jest strefa dla nie palących i strefa dla palacych. 54 jest lepsze i tyle

cala wedlna na naszym rynku to kicha 2 dni po zakupie idzie do kosza bo nie zjadliwa. ja slyszalam ze mocza w kaliku by byla jak swieża .

Ja zdawałam w Szczytnie i tam atmosfera też była oki. Naprawde jeśli w szkole na w-f nie miałeś problemu, ćwiczyłeś a moze teraz grasz np. w piłkę nożną to napewno tor przeszkód przejdziesz. Wiem to po sobie:)mozesz jedynie poćwiczyć brzuszki żeby więcej zyskać na czasie.powodzenia.

fabryka beda tam produkowac czolgi i samoloty a jak bedzie potrzeba to nawet helikoptery ...

otworza to zobaczysz po co to byc w goracej wodzie kompanym .. bo jak bylby to sklep juz bys stal/stala czekac na otwarcie ?

Podobno to ma być piekarnia Państwa Karw...

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org