wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kury i kaczki ZAMKNĄĆ !!! UWAGA ptasia grypa!!!

ja też miałem iść...tylko "ktoś" biletów nie dostarczył... :[

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kury i kaczki ZAMKNĄĆ !!! UWAGA ptasia grypa!!!

"a jakie to mądre wszystkie rozumy pozjadalo" - chłopie podstaw ortografii uczą już 7-8 latków w pierwszych klasach szkoły podstawowej, a wyraz ciongle w tym zapisie literowym to już nawet mnie (spokojnego człowieka) na kolana powalił :D
Śmiać się, czy płakać oto jest pytanie .........?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Przecież nie z dupy tylko z głowy! ...czy to takie niepojęte?

Niektórych znam osobiście,o innych słyszałem od tych pierwszych,a co do tego ,że niby są lamusami,to ty to powiedziałeś.Poza tym chłopaki mają na tyle oleju w głowie,że są świadomi,iż Dj'e z nich żadni(przynajmniej narazie),co z resztą sami deklarują(ja tego sobie nie wymyśliłem).Tylko dwóch "robi" na winylu(i tu już mowa o Dj'ach),z czego tylko jeden konkretnie(Dj Sensor-naprawdę wysoka klasa-prawdziwy Dj).Jeśli chodzi o moją wiedzę z zakresu muzyki(jakiejkolwiek),to nie będę tu wciskał jakiejś fałszywej skromności.Posiadam takową,bo to jest moja pasja(sam z resztą - raczej amatorsko - zajmuje się tworzeniem muzyki,nie techno co prawda,ale...).Temat uważam za zamknięty.

Dziś, czyli 21.09.2004 o godzinie ok. 13:10 czasu lokalnego odnotowałem lekkie trzęsienie ziemi. Mieszkam na Przykoszarowej w bloku na samym jego szczycie :) i podczas siedzenia przy komputrze mój monitor zaczął sie chwiać na lewo i prawo i podłoga zaczęła drżeć. Dodam, że mój kolega mieszkający na ul. Ks. Anny też odnotował lekkie trzęsienie.
Czy któryś z forumowiczów wie coś na ten temat? Czym mogło to być spowodowane?

Pozdrawiam.

no to jednak mi sie nie wydawalo !!! ja tez to poczulem a mieszkam na osiedlu maria na lomzycy

zróbcie....

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Myslalem ze u nas nie bylo, pomyslalem ze to moje niewyspanie tak dziala, a tu prosze, plyty tektoniczne sie przesowaja, klimat sie zmienia. Nawet w grudniu ma byc kolo 20*C, tyle ze ma padac i wiac wiatr a nie swiecic slonce.

Drugi raz, i to mocniej... to juz lekka przesada...
Koniec swiata!

klaniam sie
Indar

ladne to nie mosi byc mosi spelniac swoj cel :D

Kostucha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org