Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pchła szachrajka... |
Właśnie , że może być kebabowe. Jadłem takowe w Turcji i było przepyszne. W Łomży to wieprzowina głównie , czego nie ma w oriencie. Ale to takie pod polskie gusta .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pchła szachrajka... |
Daj sobie spokuj z tymi tabletkami, poczytaj odpowiedzi na twój post i weź sie np. za rower, bieganie.... to dobre rady.
|
|
Co do naprawy świata, to cholera mnie trzaska czasami z powodu braku kultury, jakichkolwiek zasad, nieważne czy młody, czy stary... Zwierzak chociaż potrafi się odwdzieczyc...
|
|
A ja polecam zespół Tango z Zambrowa. Wpisz w google, mają swoją stronę. Byłam na kilka weselach z ich udziałem, są profesjonalni. Jak będę się hajtać to tylko ich :)
|
|
salon skrzyzowanie ulicy polowej z al. legionionow u trzcinki, mam jego sukienke z ubieglego roku i przyznam ze jest oryginalna kupilam na studniowke i nikt takiej nie mial :) nigdzie takich nie znajdziesz pozdr.
|
|
Pewnego razu szła sobie kaczuszka przez las. Zobaczył ją lis: - Czemu jesteś taka smutna? co się stało? - A bo ja nie wiem czym ja jestem <chlip chlip> - A to Ty się nie martw! Zaraz Twój problem rozwiążemy!..... Masz piórka? - a no mam! - A dziubek to Ty masz? - a no mam! - A błony między palcami? - no też! - A to Ty kaczuszka jesteś! Zadowolona kaczuszka idzie przez las i zobaczyła zmartwionego skunksa: - Czemu jesteś taki smutny? Co się stało? - A bo ja nie wiem czym ja jestem <chlip chlip> - A to Ty się nie martw! Zaraz Twój problem rozwiążemy!..... Futerko to Ty masz? - a no mam! - a taki biały pasek na grzbiecie? - a no mam! - a śmierdzi od Ciebie czasami? - nooo tak! - a to Ty ***** jesteś! :)
|
|
no..no.. imprezka zapowiada się ciekawie :D pewnie będzie zacnie :D szkoda, że nie mogę być w Łomży:/ napewno bym zawital Pozdrawiam
|
|
ta ta ta nie wszytko co drogie jest najlepsze
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o pracy w naszej hurtowni I wszystko jasne...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|