poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bez nich nie byłoby SLD-up, UW, PO

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bez nich nie byłoby SLD-up, UW, PO

w nocy w łomży straszy!!! Buuuuuuuu!!! :-)

pan Piotr P jaka firme reprezentuje? jakies namiary na siedizbe

Witam! Znam tą hurtownię bardzo dobrze, pracuje w niej moja kumpela - to są jej relacje: owszem praca nie jest lekka, ale wiadomo to praca fizyczna. Jesli ktoś przychodzi do pracy na ploty to sorry, nie ten adres. Wiele osób zajmuje sie tylko obgadywaniem a nie pracą! Żeby każdy robił, co do niego należy byłoby zupełnie inaczej. Jedna drugiej zazrdosci wszystkiego - w oczy są miłe a poza nimi szkoda gadac. Jak ktoś przychodzi uczciwie pracowac i zależy mu na pracy, to bedzie PRACOWAŁ, a jesli ktos ma jelenia, który na niego pracuje to oleje sobie całą sprawe i pójdzie w diabły a potem na forum wypisuje głupoty. Osoby leniwe maja najwięcej do powiedzenia i chciałyby rzadzic. Potworzone są obozy za i przeciw kierowniczce (niektórzy mają jakąś obsesję na jej punkcie). Najlepiej zeby robiła jak one chcą. Przeciez kierownik to kierownik do licha! Tak płaczą i narzekają a siedzą tam po pare lat, naprawde jeśli ktos chce pracowac i się wykarze to, nie odchodzi po pół roku.tu problem leży nie tylko po stronie kierownika ale i pracownika. Wspomnę jeszcze o zwolnieniach, owszem chcesz to idziesz, ale dlaczego ciagle chodza te same osoby?

ja po swoich tez sie zgadzam ze w lomzy to strata czasu i nerwów jestem przykladem dla tego napisalam ci gdzie mozesz szukac pomocy w naszym szpitalu to liczy sie liczba pacjenów a nie jakość leczenia.

Tak a kebab robi się z kurczaka...

Bardzo chętnie tam zaglądałem i czasami coś skrobnąłem. Fajnie zilustrowana przez userów historia Łomży. Szkoda...

a widziales gdzies uczciwe przetargi? w Lomzy sa z gory ustalone. wygra pewnie speed. zgadnijcie czemu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org