Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bez nich nie byłoby SLD-up, UW, PO |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bez nich nie byłoby SLD-up, UW, PO |
w nocy w łomży straszy!!! Buuuuuuuu!!! :-)
|
|
pan Piotr P jaka firme reprezentuje? jakies namiary na siedizbe
|
|
Witam! Znam tą hurtownię bardzo dobrze, pracuje w niej moja kumpela - to są jej relacje: owszem praca nie jest lekka, ale wiadomo to praca fizyczna. Jesli ktoś przychodzi do pracy na ploty to sorry, nie ten adres. Wiele osób zajmuje sie tylko obgadywaniem a nie pracą! Żeby każdy robił, co do niego należy byłoby zupełnie inaczej. Jedna drugiej zazrdosci wszystkiego - w oczy są miłe a poza nimi szkoda gadac. Jak ktoś przychodzi uczciwie pracowac i zależy mu na pracy, to bedzie PRACOWAŁ, a jesli ktos ma jelenia, który na niego pracuje to oleje sobie całą sprawe i pójdzie w diabły a potem na forum wypisuje głupoty. Osoby leniwe maja najwięcej do powiedzenia i chciałyby rzadzic. Potworzone są obozy za i przeciw kierowniczce (niektórzy mają jakąś obsesję na jej punkcie). Najlepiej zeby robiła jak one chcą. Przeciez kierownik to kierownik do licha! Tak płaczą i narzekają a siedzą tam po pare lat, naprawde jeśli ktos chce pracowac i się wykarze to, nie odchodzi po pół roku.tu problem leży nie tylko po stronie kierownika ale i pracownika. Wspomnę jeszcze o zwolnieniach, owszem chcesz to idziesz, ale dlaczego ciagle chodza te same osoby?
|
|
ja po swoich tez sie zgadzam ze w lomzy to strata czasu i nerwów jestem przykladem dla tego napisalam ci gdzie mozesz szukac pomocy w naszym szpitalu to liczy sie liczba pacjenów a nie jakość leczenia.
|
|
Tak a kebab robi się z kurczaka...
|
|
Bardzo chętnie tam zaglądałem i czasami coś skrobnąłem. Fajnie zilustrowana przez userów historia Łomży. Szkoda...
|
|
a widziales gdzies uczciwe przetargi? w Lomzy sa z gory ustalone. wygra pewnie speed. zgadnijcie czemu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |