Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rządy Rosji i Polski manipulują prawdą o „katastrofie” smoleńskiej |
Konsul2- myślę, że regulamin jest ważny i to bardzo. Zazwyczaj jeżeli usługa odbywa się na jego podstawie (np. umowa z TP SA lub operatorem komórkowym) to w umowie jest zapis, że zapoznałeś się z regulaminem i nie wnosisz żadnych zastrzeżeń (lub temu podobny zapis). Jeżeli w tym przypadku miało to miejsce to regulamin ma jednak znaczenie. Inna sprawa czy jest to zgodne z przepisami. Moim zdaniem można zwrócić się w tej sprawie np. do Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Informacja ze strony Urzędu Miasta Miejski Rzecznik Konsumentów Michał Małachowski Urząd Miejski w Łomży; Stary Rynek 14 pok.119 tel. (86) 215 67 47 poniedziałek - 11.30. - 15.00 wtorek - piątek - 11.30. - 14.30 powodzenia Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rządy Rosji i Polski manipulują prawdą o „katastrofie” smoleńskiej |
najpierw...to trzeba zadać sobie pytanie...co ja tu robię?!
|
|
inaczej tego nie tlumaczyć chyba że ropa na świecie podrożała o jakieś 10 $ lol wiemy że ci ze stacji szybko reagują na wzrosty cen gorzej z reakcja na spadki lol
|
|
Jeżeli w Warszawie to poniżej masz link do Miejskiego Rzecznika Konsumentów http://bip.warszawa.pl/Menu_podmiotowe/Urzad/Miejski_Rzecznik_Konsumentow.htm ________ Malachit
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam mam do odsprzedania zelixe 10 i dodatkowy odpis na drugie opakowanie.to mój nr gg 1395339 pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Posiadam disla silnik 2,2 turbo . ale jakos mulowato rusza to jest chyba tzw turbo dziura na czym to polega i jak to usunac , moze kos cos doradzi .gdzie mozna to w lozmy usunac .
|
|
informacja dla soni soboty i niedziele sa wolne
|
|
hej mam takie pytanko co sadzicie o kierunku studiow o nazwie Towaroznawstwo? Co mozna po nim robic i gdzie pracy szukac w jakich firmach? prosze o pomoc
|
|
gosport jest tez w woli park Jarek
|
|
Skończ już te głodne kawałki i zamilcz gdy normalni ludzie rozmawiają.
|
|
No to dawaj do siebie jakis namiar i spotkamy się za torami... Starczy ci odwagi ? No i jednak zero odzewu. Dałeś ciała. Spodziewałem się tego. Znam takich ludzi jak ty - mocni ale tylko na necie, w realu już się nie wychylają tylko przechodzą obok ze spuszczoną głową... Nie odpisuj, bo nie będę już tracić więcej czasu na jakieś pokemoniarskie przepychanki na tym śmiesznym forum.
|
|
a gdzie przyjmuje dr piskorska czy na nfz tez czy tylko prywatnie
|
|
a pod pachą? ;-D
|
|
Wkurwia mnie to niesamowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
chwila chwila soniu0110 kierowniczka nie szanuję pracowników ,a zapomniałaś dodac że pracownicy nie szanują jej!wypisywanie takich rzeczy na jej temat to jest w porządku??poruszanie nawet jej spraw osobistych???????szok,szok!!!!!!!!!!
|
|
ja rowniez posiadam pakiet full kablowki i tez nie nazekam!!zawsze mogloby byc wiecej kanalow!!odbiortez moze byc!!ale chyba wolalabym jakas telewizje cyfrowa!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
znaczy sie sfinstwo Takos
|
|
A na dodatek jak mój mąż chciał być przy badaniu USG to dr.Skrętek stwierdził a po co przecież i tak sie nie zna i nic tu nie zobaczy....
|
|
Witam! Narzekać to wszyscy potrafią tylko wziąć się do roboty to nie ma komu!!! Posłuchajcie: Ja przybyłem tu do Łomży z podkarpacia a dokładniej ze Stalowej Woli... tam sytuacja była analogiczna - takie same ceny na wszystkich stacjach(w Łomży jest ciutkę inaczej) a gdzie nie pojedziesz poza Satalową ceny nawet do 10% niższe... Stalowa miała najwyższe ceny na podkarpaciu!!! a wszyscy narzekali, że drogo i narzekali... ale w przeciwieństwie do Was drodzy Łomzynianie to tak wszyscy się spieli raz, drugi, trzeci poblokowali kilka stacji tankując za kilka groszy i płacili drobniakami aż się stacja zatkała (bo inna forma protestu by została uznana za nielegalna czy coś w tym stylu). Rozdawali ulotki, coś mówili przez tubę, uświadamiali ludzi że coś jest nie tak. moja rada!!!! Weźcie (teraz to juz "Weźmy" ;-) dupę w troki i ruszmy się a nie tylko biadolić, biadolić!!! Zróbmy porządną akcję, żeby ktoś o tym najlepiej napisał w gazecie na pierwszej stronie i niech "Tamci" się trochę podrapią po głowie - może do jakiegoś wniosku dojdą...!!! Na własnej skórze doświadczyłem tego że to działa - teraz w Stalowej Woli cena są niemal NAJNIŻSZE na podkarpaciu ale żeby sie wszystko udało potrzebny będzie jakiś lokalny polityk(wystarczy radny a może dwóch) co też sie włączy - oni lubią takie akcje bo sie moga wykazać a "walczą w słusznej sprawie"..najlepiej z tych "młodych wilków" co jeszze osiągnięć nie mają..hehe I wierzcie mi ....TO DZIAŁA!!!!!!...chyba że z Was takie przysłowiowe "DUPY" ale chciałbym sie o tym jednak nie przekonać
|
|
Ja jestem bardzo zadowlona . Mam najwiekszy pakiet i do tego internet. Płacę razem około 86 zł miesięcznie. Uważam , że jest całkiem tanio. Co rusz są jakieś promocję i można sobie zmieniać pakiety i internet. Internet tez chodzi bez problemu. Tak więc uważam , że kupowanie tych tależy i dekoderów to bez sensu. U mnie w rodzinie już któryś raz wymieniaja jak nie Polsat, to N, to inne. I zawsze nie ma sygnału, jakis kodów , cuda. A tu bez problemu wszystko działa.
|
|
tak empik bedzie pod koniec lutego bedzie otwarta
|
|
panie antyjaga , takich rzeczy nie wiedzieć !!!!!! weż ksiązkę od geografii lub jakiś ilustrowany atlas , a nie tylko łks łks !!
|
|
Nikt nie odkłada Ci na złość rozstrzygnięcia przetargu, takie sa procedury i prawo firm o zapytania do specyfikacji. A miasto musi to uwzględniać aby uniknąć podważania wyników przetargu w sądzie, co mogło by znacznie bardziej przedłużyć całą inwestycję. Takie jest prawo w Polsce i wszyscy się w tym kraju z tym borykają.
|
|
Dzownilam przed chwila do sekcji doboru i zapytalam co z moim terminem. Nie wyznaczono mi go w dniu skladania papierow. 22list i 6 grudnia mi nie pasowaly wiec powiedzlieli, ze najprawdopodobniej 13 i MAM CZEKAC NA TELEFON. Telefonu nie bylo, wiec sama go wreszcie wykonalam. No i co sie okazalo? Ze 13 odpada. Pytano mnie czy nikt do mnie nie dzwonil... Teraz sama nie wiem czy to moja wina, ze nie zadzwonilam wczesniej czy po prostu nie ma tego terminu. Czytalam gdzies wyzej, ze Agnieszka ma 13 two i tsf! pewnie w Katowicach, Agnieszko? Zapropowano mi 20 grudnia - niestety mi nie pasowalo i teraz czekam na styczniow termin. Pani tym razem poprosila zebym zadzwonila pod koniec przyszlego tygodnia. Ciekawe czy juz cos bedzie... Przynajmniej mam wiecej czasu na cwiczenia i nauke. Nie czuje sie jeszcze odpowiednio ficzynie przygotwana wiec wyszlo na moje :) Pozdrawiam wszystkich cierpliwie czekajacych. Może ktos nowy na forum też dostanie termin na styczen:)
|
|
na pewno beda te treningi ? mmaniac mozesz to potwierdzic ?
|
|
dzisiaj, jak to w piątek, będzie klubowa atmosfera :] Powinno też się znaleźć trochę hh i rnb ;) Jarek
|
|
Ja już sama nie wiem tu pisze że w przyszłym tygodniu je otworzą, a w radiu gadają że jutro będzie otwarte. Zobaczymy jutro jak to będzie.
|
|
http://pawel-es.mp3.wp.pl http://www.sendspace.pl/file/N0HzA3eS/
|
|
@Dobromir podlasie nigdy nie bylo i nie bedzie nasze. jestesmy w woj. podlaskim, ale nie na podlasiu!!!!! tam niech sobie pada :) a u nas na Mazowszu czekamy na lepsza pogode :)
|
|
Co prawda nie z Łomży ,ale z "wioski obok" jak to nie którzy nazywają. Jarek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A co sądzicie o dr Oleszczuku???
|
|
Witam. Mam pytanie. Czy w Łomży dużo jest osób grających w gry figurkowe lub karciane? Chodzi mi o gry typu Władca Pierścieni,Warhammer, Yugi Oh itp. Piszczcie co najbardziej was interesuje!
|
|
Maciek, mijasz się z prawdą niestety. Po pierwsze cała ta sytuacja dotyczyła - nie zdjęcia bramy cmentarza, tylko muzeum na Legionów. Pytałeś tam "Na jakiej ulicy było to muzeum". Użytkowniczka podała nazwę ulicy, a nawet rok jego powstania. Więc nie rozumiem, dlaczego nie otrzymała plusa. To dziwne że świetnie pamiętasz wydarzenia sprzed dziesięcioleci, a umykają Ci fakty sprzed kilku tygodni. Po drugie - w przeciwieństwie do Ciebie - nigdy nie odnosiłem się arogancko do użytkowników. Pierwsza moja kontrowersyjna wypowiedź (musli) padła po Twoim stwierdzeniu, że będziesz przyznawał plusy komu będziesz chciał. Zresztą za namową MC usunąłem ją po dwóch dniach, bo w sumie to było niepotrzebne. Po trzecie - przecież napisałem dlaczego MC wycofał swoje zdjęcia (pierwszy post). Po co gdybać, wystarczy przeczytać. Ty macieju byłeś tego powodem. Taka jest prawda. Wtedy jeszcze współpraca układała sie w miarę poprawnie. Większych zgrzytów nie było i nikt jeszcze nie myślał o usuwaniu serwisu. Decyzję o jego usunięciu podjąłem dopiero po Twojej prośbie o usunięcie Twoich zdjęć. Co do propozycji rozalii, to mam nadzieję, że to tylko żart. Pisałem już że pieniądze nie są najważniejsze. To była droga lekcja, ale warta każdej złotówki. Być może w przyszłości bardzo zaprocentuje ;) Na pewno nigdy już nie będę wchodził w spółki, a już na pewno nie z rodziną :)
|
|
najlepiej zapytaj na forum golfa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Myślę, że jeden temat by wystarczył.
|
|
jak falszywe to czemu ten kantor nadal dziala i nic nie robia z tym
|
|
Zawsze wymieniam na Małachowskiego,nigdy nic niemiłego w tym kantorze mnie nie spotkało.
|
|
Tak patrzę na te wypowiedzi, czytam i to w zasadzie śledzę ten temat od pierwszego postu(autochton-a) i czekałem co z tego wyniknie. Szczerze mówiąc to uważałem, że zakończy się gdzieś na wypowiedzi Rozalii i przejdzie do archiwum, pójdzie w niepamięć. A tu jednak ruszyło, niemalże z dnia na dzień nabiera rumieńców...niemalże jak dzieje - miast. Zastanawiam się czy w ogóle jest sens by brać udział w tej dyskusji - było, minęło, poszło w niepamięć. Niestety wypowiedzi Twoje, a właściwie pranie własnych brudów na publicznym forum przeważyło szalę. Malcolmie G! Wszechmocny adminie! Carze i Bogu (przecież Ty jesteś ateistą ?). Niektórzy już poznali te słowa. Twórco tego (tamtego) serwisu! Twoim marzeniem jest by tak do Ciebie się zwracano, ale niestety, nie w tym wcieleniu, nie tym razem. Nie żyjemy w czasach ciemnogrodu. Czytam te Twoje wypociny i aż nie mogę uwierzyć w to co wypisujesz. Znam Cię kilkanaście lat i nie przypuszczałem, ze możesz być tak fałszywym i kłamliwym człowiekiem. Twoje wypowiedzi nijak się mają do prawdy. Może przejdę do sedna: Wypowiem się jedynie do treści, w których kłamiesz jak najęty. Nie powinienem się zniżać do Twojego poziomu, brudy powinno się prać wewnątrz, a nie jak to robisz Ty. Otóż kłamstwem jest: - to, że niezrozumiałe jest dla Ciebie, iż wziąłem stronę "maćka". Zrozumiałe to jest dla Ciebie! Jesteś jednym z tych co to nie znoszą porażek. Brałeś udział w zgadywaniu jak i inni, a że w Łomży znane są Ci tylko główne ulice, oś. "Waryniak" i dawna droga do szkoły to już inna sprawa. Chciałeś obstać za "bluchą" Twoją kumpelą ( czego nie wymieniłeś - kumoterstwo? ), a zapomniałeś sam, że Ja też zwróciłem tym ludziom pewnego razu uwagę, żeby dali szansę innym na co ty mi odpowiedziałeś, że: Kto pierwszy ten lepszy. Ale to jest mało ważne dla mnie i ogólnie mało istotne. Odnośnie jak to nazwałeś - mojego wyparowania, czemu łgarz jak pies - znałeś przecież powód - nawalony miałem komp i stał dwa dni serwisie. - to, że do Ciebie nie dzwoniłem też nie jest prawdą, przecież wiesz, że dzwoniłem, mówiłem Ci o tym, ale do Ciebie się dodzwonić to jak trafić w Lotto 6. Wiecznie wyłączony telefon. Nawet teraz gdy to piszę masz co najmniej od 4 grudnia, godziny 21-ej z minutami wyłączony (do pojawienia się Twojego 1-szego postu tutaj) i chyba znam przyczynę jego wyłączenia. - co do rodowodu tego serwisu. To oczywiście, że pochodził ode mnie jak i cała jego początkowa forma - jak sam wiesz(pewnie i wielu z tego forum) prowadziłem w tej samej formie galerię Łomży w swoim profilu na Naszej Klasie. Stąd był ten pomysł. Mógłbym tu wiele wymieniać, ale wyjaśnię główne przyczyny wycofania się z tego "dzieła". Pierwszym powodem było to w jaki sposób odnosisz się do użytkowników, Twoja arogancja, brak szacunku, drwiny - myślę, że wiadomo będzie większości o co chodzi. Teksty o adminie w roli wszechmogącego..., musli, teksty do zdjęcia z bramą cmentarną. Drugim powodem było to, że stroną mieliśmy administrować razem. Z wielką łaską udostępniłeś(albo jak to na forum nazwałeś - dałem mu...)panel administracyjny, a jedyne co tam mogłem robić to obserwować kto nowy się zarejestrował i możliwość usuwania pojedynczych zdjęć. Na moje żądanie z równie wielką łaską udostępniłeś mi możliwość usuwania komentarzy. Niestety funkcję tą miałem dostępną zaledwie niespełna dwie doby. Odebrałeś mi to używając dziecinnie głupiej wymówki, ale obaj wiemy co było tego powodem - wtedy, kiedy to pojawiły się Twoje komentarze m.in. z "musli" w treści. Oczywistym było dla Ciebie, że zechcę je usunąć, co zapewne bym uczynił. Na moją uwagę i żądanie przywrócenia mi tej opcji zareagowałeś pytaniem: Jak się dzielimy zyskami? Przytoczę jeszcze natomiast jedno - oto fragment Twojej wypowiedzi w jednym z tych tu postów: cyt:...Oczywiście Waszą(Ty, Rodak, Ślepy Wampir) rolę doceniałem i cieszyłem się, że są również użytkownicy z taką wiedzą...A czy zapamiętałeś co powiedziałeś w rozmowie ze mną gdy zwróciłem Ci uwagę na Twoje aroganckie zachowania wobec tych właśnie userów? Powiedziałeś, cyt: - ...jak im się nie podoba to niech **********ą! ...aha, nie wspomniałem jeszcze, o czymś co tu na tym forum napisałeś. Napisałeś do "maćka", że nie wiesz co mu naopowiadałem itd...Otóż wiesz! Bo przecież inwigilowałeś PRYWATNE WIADOMOŚCI pomiędzy użytkownikami, m.in. mną i "maćkiem" - PRYWATNE zaznaczam! To było też jednym z głównych powodów mojej reakcji, a właściwie ta inwigilacja przesądziła o wszystkim. Nie kłam, że nie mam pojęcia o administrowaniu, kiedy nawet nie dałeś mi szansy, choć wiesz, że jestem jednym z adminów na ogólnopolskim forum moto. I to od dwóch lat, a dał mi tę funkcję ( zaufał mi ) facet, który zna mnie tylko ze zdjęć i z kilku e - meili jakimi się wymieniliśmy i mam tam cały panel łącznie z możliwością jak to Ty nazwałeś zjedzenia jego z musli na śniadanie. ale mniejsza o to. Nie kłam, że robiłeś to dla przyjemności głównie, a nie dla pieniędzy. Kłamstwem jest też, że czerpiesz korzyści finansowych z jednego ze wspomnianych prowadzonych przez Ciebie portali, że są tam wszyscy równi bo tam też zdarzyło się, że dałeś poznać się z tej gorszej strony (mówię tu o pewnym konflikcie - wiesz o jakim). No i co do zamieszczonych przeze mnie zdjęć. Oczywiście zamieszczanie tzw. zdjęć autorskich jest wykroczeniem i dobrze wiesz, że nie pomyśleliśmy o tym przy uruchomianiu stronki. Faktycznie, uwaga "maćka" dotycząca jego rodziny na jednym ze zdjęć spowodowała dopiero refleksję. Nie będę się o tym rozpisywał, kto zechce ten poczyta o prawach autorskich. Ale jak inaczej można stworzyć taki właśnie portal? Nie da się. "maciek" miał prawo do takiej uwagi, ale powodem usunięcia przeze mnie zdjęć nie był ten właśnie incydent, jak sam wiesz kontaktowałem się z " maćkiem" z zapytaniem czy mam je usunąć. Dalsze jest Tobie i "maćkowi" znane i jak wiadomo machnął na to ręką, Co wierzę, że jest gotów tu potwierdzić. Prawdą jest, że pierwotnie zamierzałem usunąć tylko te zdjęcia, które mogłyby ewentualnie naruszać prawa autorskie, co zresztą sam mi nawet zasugerowałeś i dopowiadając:...usuń, a inni niech sobie wrzucają. I to jest cała prawda! Nie pisz, że poświęciłeś swój wolny czas. Przecież ty go na nic innego nie poświęcasz. Zaczerpujesz jedynie powietrza w drodze z domu do samochodu, z niego do pracy i z powrotem. Jesteś przecież zupełnie SAM...już. Pozdrawiam.
|
|
Na Al.Legionow przed Prefbetem 100m
|
|
Macie jakieś pomysły na sobotnią nudę??
|
|
siemasz Anonimowiec bananowiec ehehe co jest lamusie nie ładnie wystawac kolegów z rewiru . no wiesz japa nie szklanka sie nie zbije ale pamietaj, klawiatura nie grzyby po deszczu nie wyrosna siedzisz na tym forum i pierdolisz ludziom farmazony. takze wiesz orient ehe Jarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |