Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Litwa oburzona wydaną w Polsce broszurą |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Litwa oburzona wydaną w Polsce broszurą |
Treść jest ukryta
|
|
Pewnie ze sa lepsze, ktos mowil ze nie ma? a to z jakiej strony pamietasz mnie, co to ma wspolnego z lokalem?
|
|
to napewno jakis gnojek, co glona ma na polrocze...i chce sie zemscic... glupi palant...na dodatek nowe konto zalozyl...zalosne nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ja jak mam czas to jade na chale za warszawe do maxsimusa tam moge kupic wszystko za jednym razem i w miare ceny mozna sie targowac .te same rzeczy w lomzy trzeba doplacic . tak ze koszt podróży sie zwraca i jeszcze zostaje na zakupy - polecam a sukienek teraz przed sylwestrem maja ful i to ładnych jest w czym wybrac .
|
|
czy ktoś jest poinformowany co bedzie sie znajdowalo na hali tej żółtej co stawiaja na przeciwko jednostki wojskowej .sklepy czy zaklad a moze jakas fabryka Farbex. Materiały budowlane, farby, lakiery. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
miło sie zaskoczyłem pomysł wprawdzie a'la Amerykanski ale fajnie że ciagle cos nowego u nas powstaje !
|
|
W Polsce brakuje ludzi po kierunkach technicznych, a oni są najbardziej poszukiwani na rynku pracy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |