Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DZIWNE, NIEWYJAŚNIONE ŚMIERCI |
www.kasztelanwiski.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DZIWNE, NIEWYJAŚNIONE ŚMIERCI |
hehe no PiaR wychylaj sie bardziej to z okna wypadniesz...
|
|
jełop
|
|
a co gola bedziesz mial z PO na polrocze i probujesz sie zemscic?
|
|
jaki to jest głośnik?
|
|
|
Weee ty koleś masz nasrane we lbie! Sadzisz sie do czlowieka co odroznia sie od tego szkolnego kurestwa. Jeden z najlepszych nauczycieli. oby kazda lekcja wygladala tak jak PO! A ty jak nie wiesz nic o tej osobie to nie pier*ol glupot. w wojsku byl, bardzo dlugo. sie wie! I ode mnie dla Ciebie knebel na usta Jarek
|
|
hiehiehie :] dziala :D jak latam to mnie troche przycina aleogolnie niezle :P fanka jestes na SL ?? ;>
|
|
|
jezeli trzeszczy to moze byc uszkodzona np. cewka, a to trzeba wymienic po prostu...
|
|
wlasnie... zalezy gdzie mieszkasz... Najciekawsza atrakcja nocna jest nasza policja heheh
|
|
czyli to jeden z monitorków,nie da rady rozebrać obudowy?musi dac rade bo jakby inaczej wsadzono tam głośnik
|
|
jak w temacie, szukam dostawcow intrenetu bezprzedowego/radiowego do wsi pod lomza (budy czarnockie) tp odpada, dzieki za info
|
|
To Ty FIN jesteś z tej wiochy jak nazywasz Łomżę, albo gorzej, Ty pewnie jesteś z jakiejś wiochy spod Łomży i dlatego złośliwie nazywasz to miasto wiochą. A teraz znalazłeś się w "stolycy" i pogardzasz małym miastem do którego pewnie dojeżdżałeś do szkoły z jakiejś wiochy, he he he
|
|
Wydaje mi sie, ze nalezaloby sie zapytac w urzedzie celnym... Wazne by bylo to jak dlugo masz je brac, ale ja sie na tym nie znam wiec moze ktos cos wiecej napisze... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
głosnik jest cały zabudowany , nie ma żadnych śrub .Z tyłu jest mały otworek od wylotu czy tam wlotu powietrza
|
|
Chodziłem dziś (oczywiście nie sam) po Łomży - w miejca wskazane przez Was. Trzeba przyznać, że jest spory wybór sukni. Nie wiem tylko czy czasami to nie są modele sprzed 2-3 lat. Takie na które moda już minęła. A jakie są trendy w tym roku? Długie, do posadzki; czy średnie do kolan, jeszcze krótsze? Wiem, że w znacznym stopniu zależne jest to od wieku osoby, rodzaju i miejsca imprezy, ale co o tym sądzicie?
|
|
nie zapominaj o swoich korzeniach i pamietaj ze wyzej d..y nie podskoczysz. miasto dzielnic nie ma ale ogolnie w lomzy noca jest spokoj:) i chyba o to chodzi Jarek
|
|
info nie ma za co
|
|
bedzie to samo tylko rze w ladniejszym plastyku nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
i tak jego rzoneczka jest najlepsza :} bez zeszytu nie ruszy...
|
|
W sprawie internetu kontaktuj się pod numerem 507 069 048
|
|
WITAM WSZYSTKICH!!! Czy ma ktoś z was dostateczną wiedzę bądź informacje na temat Funduszy ARKA BANKU WBK. Rok temu czyli w listopadzie 2007 założyłem w Arce 2 Fundusze. Na chwilę obecną jestem już połowę kasy w plecy, głównie przez "kryzys gospodarczy". Czy ktoś wie co robić w takiej sytuacji? czy przeczekać ten zły okres czy wycofać to co zostało? DZIęKUJę ZA WSZYSTKIE POWAżNE ODPOWIEDZI.
|
|
to co sie dzieje w lomzy jest to zal najlepiej zrobic wloski strajk ;)tankowac po 1 gr
|
|
do diaska -napiszcie przynajmniej w jakich dzielnicach?!15 grudnia juz w Lomzy osiedle poludnie przy blaszakach----wstydzicie sie gdzie mieszkacie czy co?
|
|
hej ja narazie stracilam nadzieje na zdanie sprawnosciowki. bylam na tym poakzie tych testo. niestety nie mieszcze sie w czasie! ale o, dziwo! rzucam pilkami i podnosze te kukle! mialam problem ze skrzyniami! a na koncu na biegu wahadlowym zwyczajnie nie mam juz sily. wszystko za wolno. pan ktory to prowadzil powieidzal, ze mam przestac biegac tak po prostu jak do tej pory, tylko mam biegac na krotkie dystanse i sprintem, na maksa. ponadto zamiast pompek mam cwiczyc hantlami, tak w gorze. na początku chcialam przelzyc testy, ale siostra i tata namawiaja mnie zebym jechala i jeszcze zobaczyla jak to wyglada bo bede wtedy bardziej doswiadczona. mam podejsc do tego neutralnie. a jak sie nie uda nic sie nie stanie, jak bede chciala to sprobuje za jakis czas znowu.. no i nie przekladam... szkoda tylko, ze bede musiala narazic sie na wstyd ^^ w tych lkatowicach podobno cala szkolka sie schodzi jak ludzie maja testy i ma niezly ubaw..:\ jesdo jest pewne: te testy sa dostosowane do facetow. oni sa jenak silniejsi. kobiety radza sobie oczywiscie swietnie, ale tylko te z dobra kondycja. trzeba pocwiczyc, naprawde. ja powinnam do tej pory biegac sprintem a nie tak latac wokol bloku na oddech, chcoaiz gdyby nie to to juz w ogole nie dalabym sobie rady:D a i nie dziwie sie, ze wyrownali testy sprawnosciowe do tych z norma dla mezczyzn. na sali bylo z 5 facetow i 30 kobiet :) wszyscy maja testy w najblzszych terminach :D
|
|
W ostatnim 1.5 roku z funduszy głównie akcyjnych ludzie wycofali miliardy złotych. Przeciętne straty posiadacza udziałów w takim funduszu to ok. 50% wartości. To oficjalne dane, jak ktoś dociekliwy to może poszukać po stronach zajmujących się takimi statystykami. Naturalnie wycofanie się z funduszu przy takich startach zamyka jakakolwiek szanse na odzyskanie pieniędzy. Lokaty nawet z 10% w skali roku to minimum 5 lat by wyjść na zero. Ale wszyscy wiedzą, że za rok, dwa, żaden bank nie będzie dawał po 10% rocznie. Stąd są dwa wyjścia. Albo cierpliwie trzymać pieniądze w funduszu, przeczekać kryzys i może za 5-10 lat przy stopniowych wzrostach odrobi się starty. Albo przenieść pieniądze do funduszy bezpieczniejszych np. obligacji i tu przeczekać kryzys. Jak ktoś jest w tzw. subfunduszu to konwersja nic nie kosztuje, podobnie dla korzystających z supermarketów TFI w mBanku. Dziś nie mam mądrego, który powie, że mamy już samo dno i warto kupować. Było takich cwaniaków sporo, kupili w styczniu, potem kolejni w sierpniu i dziś jedni i drudzy są do tyłu. Czytanie opinii np. na Onecie, Bankierze, to strata czasu. Wypisują tam różne bzdury pseudo analitycy od siedmiu boleści, które z rzeczywistością nie mają nic wspólnego. To ode mnie tyle, każdy powinien samo ocenić, co mu się bardziej opłaca.
|
|
WEST "Czeczen to też człowiek. Zazdrościcie im?Czego?bo kasę mają? idź jeden z drugim patałachy do roboty to też ją będziecie mieć." słuchaj Wescie, ja pracuje i płace podatki z których te sępy żyją, w dupie mam czy mają kasę czy jej nie mają, o to chodzi że nie będę czekał aż kogoś zgwałcą albo zaciukają, jak się tak nimi podniecasz to zapuść brodę i przytul się do nich albo dymaj tępić rusków magia_2 "Mialam okazje poznac paru Czeczenow i Czeczenki i szczerze powiem, ze nie moge nic im zarzucic... Mi sie milo z nimi rozmawialo:-) Jak kazda narodowosc maja swoja kulture i obyczaje, ale tak jak my... Mysle, ze zanim zaczniesz sie bac to warto byloby chociaz miec ku temu powod... Wiadomo, ze sa wyjatki, ale to tak jak ktos juz powiedzial My Polacy tez mamy wyjatki wsrod Nas..." Ile Ty masz lat 13 czy 16 bo pieprzysz jak dziecko z MTv albo jaka redaktorka Bravo ?? zapytaj tych runcajsów dlaczego ślinią się na Polki, a własnymi karaluchami dzielić się nie chcą (chodź i tak nikt by ich pewnie nie tknął ), czy ktoś widział czeczeńskie dziewczyny gdzieś na dyskotece albo miał okazje poznać, oczywiście chodzi mi o te młode nie o te stare babajagi, bo ja nie widziałem albo ślepak jestem, jak bym poznał ładną czeczenke tez by mi się z nią miło gadało :D (do czasu) obozy pracy dla czeczenów, a jak nie to wek z powrotem do matki Rosji...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
turbina chodzi ale powyzej tak jakos 1800 obrotow a tak z miejsca to mulowato idzie i trzeba redukowac go czesto . wkurza mnie to bo silnik 2,2 115 KM . czy poprostu te silniki tak maja ?
|
|
A ja tam w pracy jestem i tez jest fajnie ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |